Ljudi kad nema akcije pricaju kako im je smor, kad ima akcije kukaju kako je serija izgubila smek iz prve sezone i kako nije stavljen akcenat na likove i odnose, ne mozes nikome udovoljiti. Ali bitno je da svi gledaju i pricaju o GoT-u.I meni proletela.
Ne znam da li vam se ne svidja jer nije bilo borbe ili cega vec ali da li ste primetili koliko susreta se odigralo? Bas zbog toga je meni proletelo jer su prikazali sve strane "sveta" a zavrsni susret je bio najbolji izmedju Lanistera i Bran-a. (da li su se oni to videli prvi put od prve epizode prve sezone? Meni je to bas upecatljiv kraj prve epizode.)
I da li ste se iscimali na scenu pri kraju kada onaj mali sto je zakucan na zid vrisne? Ja sam pomno pratio svaki pokret (nisam gledao u telefon i ostalo kako dosta ljudi usput gleda serije) i kad je vrisnuo ja sam se bas iscimao :d
Cak i ako te bitke odrade perfektno i stvarno naprave najvecu bitku u istoriji televizije opet ce da se nadju zamerke.
Kraj bolje da ni ne rade jer tu svakako niko nece biti zadovoljan.
Sto se tice prve epizode po meni su vrh odradili
neke paralele sa prvom epizodom - susrete istih likova, dolazak kralja i kraljice plus detalj onaj klinac kad se penje na ono drvo...
Generalno moze da prica ko sta hoce ali svi su cekali na mnoge susrete iz ove epizode i po meni su ih dobro odradili.
Generalno moze da prica ko sta hoce ali svi su cekali na mnoge susrete iz ove epizode i po meni su ih dobro odradili.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk