Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Z Nation

Mnogo mi je postala serija "ozbiljna"

Prve dve sezone su bile treš čisti i to me je povuklo da gledam...već od treće sezone su se kao uozbiljili i serija je prakitčno izgubila taj treš momentum koji je imala.

Vidim da i u ovoj petoj sezoni nastavljaju sa tom "ozbiljnošću" a to ovoj seriji ne leži nikako

Ja zavriših Altered carbon, po meni ocena sa IMDB 8+, dosta dobro i dinamično. Možda na trenutke previše informacija pa nije lako pohvatati sve i Ortega takođe malo antipatična što se glume tiče. Sve ostalo [emoji1363]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

True Detective da li posle vudija i mekonaheja vredi gledati 2 sezonu?

Prva sezona mi je bila odlična, druga užas. Obrisao posle 2 epizode.

Druga je baš čist prosek, kao da gledaš neki osrednji triler razvučen na osam sati. Trejler za treću je zanimljiviji od cele druge sezone.

Kad smo kod takvih padova, odgledao sam Goliath. Prva sezona odlična, druga raspad, veća propast nego kod TD. Prvih 4-5 epizoda još i đene-đene, ali posle toga težak kanal.

Slična priča je i sa House of Cards. S tim što su tamo, po meni, bile dobre prve dve sezone. Od treće je otišlo ispod proseka...

Druga sezona se cini losom zbog maestralne prve sezone a verujte da nije. Da je druga sezona bila prva a druga prva, potpuno bi se drugacije pricalo o toj sezoni.

Šta bi tek bilo da je treća prva a da se prva tek snima.
tenor.gif

Sent from my landline using Tapatalk

Mozda jeste, ali ko jednom proba Pamelu, gre'ota je da posle ide na Rušku Jakić.

Ja lično očekujem da 3ca sezona bude na nivou prve , iako mi se nikako ne sviđa onaj glavni glumac. Ali po najavama se vidi da će mnogo biti bliži prvoj nego drugoj sezoni

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Na zalost prvu sezonu sumnjam da mogu da ponovo. Ako im podje za rukom...svaka cast. Ali mislim da za tako nesto duo pandura mora da bude na nivou prve sezone.

Sad citam ladno se radnja desava gde i sam Ozark odnosno na jezeru Ozark ili jezerima Ozark...kako god.

Mozda će pasti neki crossover sa Ozark serijom [emoji4]

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Pa da [emoji4], bilo bi dobro jer je i ozark dobra serija.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Narcos Mexico. Nikako na nivou prethodnih serijala .. 7/10 neka ocena.

Previše loša gluma i previše zbrzanih dešavanja koja te nekako teraju da pomislis da je 95% stvari izmišljeno.

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Meni je walking dead i dalje tezak shit, posle ovakvog kraja polusezone definitivno bataljujem, skoro 10 godina gledam jedno te isto.
Tacno se vidi da odredjene likove drze u seriji jer bi, da ih nema, gledanost jos vise opala.
Vidim ni glumci ne mogu vise da izdrze pa polako odlaze [emoji23]

Ne znam da je neka serija koju sam pratio ovako pukla i da nije iskoristila svoj potencijal.

Ti sa serijom gde imas dobar pocetak i odlicnu podlogu, imas zombije i ti uspes da je napravis da bude negledljiva i dosadna, stvarno su sampioni.

Od negde tamo 4.sezone sam batalio da pomno pratim i nastavio opet kad su doveli Negana, ali izgleda da im nema spasa.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ja sam, moram priznati, sa nestrpljenjem iščekivao svaku epizodu ove sezone, a kol'ko vidim po trejleru očekuje se zanimljiva sledeća sezona sa novim likovima.

Da li je neko gledao drugu sezonu serije, The Missing?

Poslednja izmena:
Da, odrzali su kvalitet prve sezone

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• Like
Reagovanja: ale
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno