Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledali žena i ja prvu epizodu 11. sezone Doctor Who.

Epizoda je onako... meh... ali Jodie nam je od prve minute izgledala kao da ne glumi Doktora nego da glumi Dejvida Tenanta kako glumi Doktora. 😀
Od interpretacije teksta, do ekspresija i gestakulacije, sve je kao da smo gledali žensku verziju Tenanta. 😀

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

The Deuce je sjajna. Prva sezona mi je na momente bila kao da gledam dokumentarac o klanici, previše mesa na ekranu, ali to u kontekstu daljeg razvoja radnje i onoga što se dešava u drugoj sezoni ima smisla. Odlična serija, Sajmon ne greši.

Gledao sinoc prvu epizodu serije Jutro ce promeniti sve...ima je na youtube, ostale epizode ce se prikazivati na rts-u od ponedeljka do cetvrtka od 22h...svidja mi se za sada...prva epizoda ima malo klisea, ali svakako bolje nego neke druge serije...postava su sve mladi glumci koje predvodi Nikola Rakocevic...danas se prikazuje druga epizoda, bas me zanima sta ce sve biti.. 🙂

Upravo ispremotavah na YT i... :vomit::vomit:

I ja sam pogledao prvu epizodu i cekacu drugu na yt. Kupili me sa programerom i standardnim roditeljima 😀

The Americans, ludilo, u svojoj kategoriji po kvalitetu u rangu Bron/Broen... Preporuka svima..

Završio drugu sezonu Dark Matter.
Baš mi leži serija.
Šteta što su je ukinuli

Uh, gde nađe njih da hvališ... jeftina produkcija, ispod proseka, recilaža, u trećoj plot pogubljen - više nisu znali kud da biju glavom. Samo ako baš nema ništa drugo...

The Americans, ludilo, u svojoj kategoriji po kvalitetu u rangu Bron/Broen... Preporuka svima..

100% saglasan, I od mene preporuka ko voli žanr. Berlin Station je tu negde ako nisi ispratio.

Poslednja izmena:
The Deuce je sjajna. Prva sezona mi je na momente bila kao da gledam dokumentarac o klanici, previše mesa na ekranu, ali to u kontekstu daljeg razvoja radnje i onoga što se dešava u drugoj sezoni ima smisla. Odlična serija, Sajmon ne greši.

The Deuce i Quarry - obe su odlicne, posebno za one koje vole taj period. 🙂 Mahom ispod radara su prosle ovde na forumu.

Ne znam ja kolko se secam komentara obe padaju kvalitetom krajem sezone. Zato ih nisam ni pocinjao...

Da ali mogu da se odgledaju. Deuce sam ovog leta odgledao tj zavrsio i bolja je za nijansu od Quarry-ja (doduse najvise zbog mesa) 😛
Trazio sam nesto u tom fazonu 70tih zbog 22.11.63 i Deuce i Quarry odradjuju posao...

Ozark negde sam na 6 epizodi 2 sezone, slabo ste ovo hvalili. Odlicna sezona. Petty mi ide na... svaka cast za ulogu mnogo je iritantan

Kako završio The Deuce letos, kad izlaze nove epizode? 😀 Biće četiri sezone, ako sam dobro pročitao negde, a u nedelju je emitovana peta epizoda druge sezone. Meni ona ide nabolje kako odmiče sezona, jer se priča sa uličnog prostituisanja prebacuje na neke .druge, meni zanimljivije teme

^^ Odlican je Ozark ali nije vecini legao. Dobar deo je ocekivao BB ludilo a tempo serije je dosta drugaciji. 🙂
Inace mislim da je druga sezona slabija za nijansu od prve, jer mi deluje da su im malo budzet skresali i nekako nema onu neizvesnost prve sezone. 🙂

Ja sada bas da zapocnem sa stvarima koje mi stoje na standby-ju (Rome, Deadwood, Godless...)

Deadwood je dobra, ali spada u kategoriju nezavršenih.

Kad vidim kakve se sve serije snimaju po 10 i vise sezona, a onda se setim da Deadwood i Rome stoje otkazane.

Rome zbog para. Šteta.

Jel gleda neko "Maniac"?

Pogledao dve epizode i deluje mi da ima potencijal da bude bas vrh, a opet deluje i da moze na kontra stranu..

Justified 1.sezona mi je bila ok.
2.sezona, preterase sa hill bili mafijasima koji nemaju dolar u dzepu, i sa bivsom zenom - kao da gledam losu dramu koja se stalno ponavlja a ne kriminalnu seriju.

Da li je 3.sezona u istom tonu kao 2. ili?

p.s.:
ako je zivot na selu, kako nigde nema zivotinja, mozda sam video 2-3 u celoj seriji? 0🙂

Poslednja izmena:
Počeo da gledam Mayans MC...nisam ni bio svestan koliko mi je nedostajala Sons of Anarchy dok nisam video ovu seriju.
Možda nije u rangu Sons of anarchy ali ima taj vibe..

Ja nisam Sons-e ni završio. Od odlične serije mi se pretvorila u špansku sapunicu. Batalio sam pre zadnje sezone.

Sent from my landline using Tapatalk

Pocela 9 sezona shameless...

Bodyguard odlican!! 9/10

Kome smeta praznično osvetljenje u Beogradu u jesen neka pogleda novu epizodu South Parka.
Tema je vrlo bliska nama :d

Castle Rock - kolege koje su gledale, yay or nay?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno