Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledao je i ja. Prva sezona je bila OK, bez preterivanja i gluposti. Druga je počela očajno, za malo da prekinem, sve na FF. Kraj mi je već bio interesantan, kad se ide, nek se ide do kraja. ( : Videćemo šta će za treću sezonu, ako je uopšte bude, da izmisle.

Odgledao je i ja. Prva sezona je bila OK, bez preterivanja i gluposti. Druga je počela očajno, za malo da prekinem, sve na FF. Kraj mi je već bio interesantan, kad se ide, nek se ide do kraja. ( : Videćemo šta će za treću sezonu, ako je uopšte bude, da izmisle.

Baš, i to što kažeš. Fora je što serija nije iritantna za gledanje uopšte, a tonu gluposti ima. Definicija termina "mozak na pašu".

BTW Shameless već dve epizode u novoj sezoni ide vrlo lepo, ove dve ep su mi već bolje nego čitava prethodna sezona 😀.

BBC-ov Bodyguard vrlo interesantan.

Inače slučajno naletim na Fb-u na post sa ovom scenom (pogledajte spoiler (ali nije neki sad spojler jbm ga)) i odmah sam bio u fazonu moram ovo da čekiram 😀

+1

Skroz ok serija. BBC retko omane.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Better Call Saul ova sezona je neverovatni smor, gledam samo zbog Mike-a i uopsteno ne volim da batalim seriju kada pocnem da gledam.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Better Cal Saul moze se jedino gledati ako postavite +1.5 ubrzanje,izuzetno je spora serija.
Man on the high castle jedva izgurao 1 sezonu i odustajem.Mislio sam da ce ipak biti malo realnije,ali tokom epizoda oni su se pogubili u prostoru i vremenu.

Pa to i jeste suština serije 😀

Daredevil 1 sezonu sam gledao sa sestrom i nije htela vise da je gleda jer je smatra vredjanjem (ismevanjem) slepih ljudi. Meni se dopada ali nikako da se vratim gledanju.

Fear TWD: Prvi deo 4 sezone je tolika katastrofa da ne zelim vise nikada da naletim na nesto tako, ovaj drugi jednako slab ali bar nije konfuzno.
Obe Walking Dead serije su otisle u aut.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Dok čekam Narcosa bacio malo pogled na El Chapo.
Teško je neuporediti seriju sa Narcosom pošto je ista tematika u pitanju.
Za sada mi deluje solidno posle 3 epizode

Završio Ozark drugu sezonu... odlična i na nivou prve sezone. Nadam se nastavku.
8/10

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Ja prvi put cujem za tersnakub

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

The Sinner zavrsio drugu sezonu, moze da prodje 🙂 nekako mi je vise legla prva sezona, Bill Pullman na nivou, finale je stvarno dobro !

pa vidiš da je ložač [emoji39]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Ne rani trola [emoji16]

Takve bas i trebamo da vodimo na ispasu a onda sut karta... 🙂

Ne znam zasto ali uhvatih da odgledam The Sopranos iako mi na listi stoje i Rome i Deadwood. Serija i dalje pravo remek-delo, pravi vanvremenski dragulj... Gandolfinijeva zivotna uloga. Skrcao sam prve dve sezone bez da trepnem.

I ja cepam Sopranose ovih dana preko HBO GO 🙂
Cisti masterpiece.

Najbolja serija ikad. Škola života 🙂

Bukvalno, ima dosta dvoslojnih epizoda koje su pre svega povrsinska gangsterska prica a kroz koje se prozimaju i mnogo mnogo ozbiljnija zivotna pitanja.

Fenomenalna serija u svakom pogledu

Lepo počeo South Park...nije nešto wow ali iz njihove perspektive pokazuje koliko su oguglali na neke stvari koje su aktuelne kod njih isto koliko smo i mi oguglali i prestali da obraćamo pažnju na neke stvari koje se kod nas dešavaju.

Pocela treca sezona lethal weapon... Nije uopste losa ali bas fali Clayne Crawford.

Nova serija https://www.imdb.com/title/tt7493974/ za sada je ok. Odgledao prvu epizodu i moze da prodje 🙂

Justified - https://www.imdb.com/title/tt1489428/

konacno nasao pristojni repack svih sezona na 'prodavnicama',pa lepo krenuo od pocetka.nenametljivo,realno,poprilicno dobar scenarij,kasting na momente cak i odlican...suzdrzacu se od ocene ali svakako preporuka za 30+ muskarce kojima treba relativna 'limunada' ali koja ne vredja inteligenciju. 🙂

Justified je meni jedna od top 10 serija svih vremena
Mada ima uspona i padova ali generalno meni je serija baš lepo legla bila.

Manifest
Pilot vrlo intrigantan, ko voli kombinaciju sci-fi/paranormal (blaža varijanta) mislim da vredi pogledati.

Poslednja izmena:
Goliath, prvih par epizoda su ok, posle sve ide na dole, zali boze vremena.
Generation kill, odgledao prve 3 epizode, opis epizoda:voze se a ne placaju putarinu...
11.22.63 Odlgedao sam prvu epizodu i poceo drugu, ali nije pitko, treba biti bas raspolozen za Kinga. Probacu jos jednom, ima interesantu ideju.
Billions je skroz dobar, 4/5, treba nauciti berzanske termine i sta znaci igrati na pad akcija da bi se bolje pratilo 🙂 kada ce nastavak?...

Završio Ozark drugu sezonu, vrhunska. Dosta me podseća na Breaking Bad, sto je još jedan plus naravno..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno