Gledao sam money heist sezonu 1 netflix varijanta, sad vidim da za sezonu 2 netflix varijanta nema prevoda.
Da li je neko nasao prevod, da li mogu samo da nastavim da gledam sezonu 2 u spanskoj varijanti?
Ja sam stigao do polovine 5 sezone. "Braca" glume za 10-tku, Dejan (kako ga ja zovem) pogotovu. U prve 3 sezone je previse primetno da su sve epizode radjene po sablonu ali i pored toga je serija velika navlakusa. Ja sam jedva cekao da dodju 22:00 kada palim komp i gledam. Definitivno preporuka za sve da pogledaju koji vole natprirodne pojave.Već duže vreme se razmišljam da li da počinjem sa serijom "Supernatural".
Vidim počinje 14. sezona i to mi je malo fascinantno, jer treba držati pažnju ljudima tolike godine.
Opet kad čitam osnovni zaplet, meh.
Nisam preterano zahtevan nego me interesuje vaše mišljenje, jer vidim da se dugo nije spominjala ovde.
Sent from my Note 4 using Tapatalk
Meni je od njegovih relativno novijih knjiga recimo drag Bjuik 8, ali jednostavno ne vidim načina da se ta knjiga uspešno prenese na platno.
Chesapeake Films announced in 2005 that George Romero would direct a motion picture adaptation of From A Buick 8. The script was written by Johnathon Schaech and Richard Chizmar. In 2007 Tobe Hooper replaced Romero,but production stalled in 2009 due to problems obtaining financing.A different adaptation is in development with William Brent Bell as director and writer
Sad ću pogledati:
The first - sf drama, ja volim sf, naročito ako nije očigledno ismevanje činjenica, javljam utiske kasnije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari