Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poenta teme je subjektivnost a ne objektivnost.

izbindzovao juce Dark...super serija, na trenutke sam se pogubio, ali sve je doslo na svoje...smorilo me malo sto je spora, ali dobro, sve u svemu, zadovoljan sam i cekam sledecu sezonu... 😀

Ne, ne - daje se subjektivna ocna, kako drugačije 🙂

Otprilike. I ne zanima nas da li je more npr 24C nego da li je tebi 'ladno 😛

Ghoul, nisam ni znao sta skidam :S:...auu, ovo samo za lokalne netflix indijce

Salvation S02 (do 10 epizode)..zasto uvek mora da naredna sezona bude gora od prethodne.
Ne mogu jenki da ne glume centar svemira pa to ti je.
A imalo je potencijala, ne za neko veliko dostignuce, vec da se napravi jedna zanimljiva SF serija.
Za treci serijal, ako ga bude, nema mesta na mom disku..:smash:

Počeh da gledam Beyond na hbo go. Neki komentar, vredi li or not?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Druga sezona Mr. Mercedes, krenuo da gledam uvod, kad provalim da nisam gledao poslednju epizodu prve sezone!

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

nece me Debora pusti na miru 🙂 - Marvel's The Punisher: https://www.imdb.com/title/tt5675620/

od mana - na mahove predvidiv scenarij,zacudjujuce dosta tanak casting s' obzirom na produkciju i budzet,jako los kraj.
sve ostalo je na skoro maestralnom nivou,da covek ne poveruje da je ovo americka serija i to jos marvel.stvarno su se trudili da izadju maksimalno iz sablona i okvira gde god se moze,a i pomaze sto je ocigledno snimano za musku i to 30+ populaciju.koliko god primarno bila serija za mozak na ispasu toliko puta i to ne isilovano i vestacki pokusavaju da pocesu koju ozbijniju temu i mnogo,mnogo bolje im ide od dosta modernih i to ne samo americkih produkcija.

ako vec mora ocena onda laka osmica,ali apsolutna preporuka narocito za 30+ populaciju koja nije gadljiva na nasilje (koje je uradjeno skoro na tarantinovom nivou).

Jel moguće da je Who is America gotov?
Eno po popularnim sajtovima već ima S1 paket.

Bilo je dobro prve 3 epizode, nakon toga teški raspad. Ona "Kinsinjera" je nešto najbolje što sam skoro gledao.

who is america? je mozda nesto i najbolje i najsikrenije sto sam video u 2018... preasao je granicu mozda 2-3 puta ali i za to je imao sjajnu poentu na kraju, ..uostalom kao sto se svaka south park epizoda do sad zavrsavala, dovedu te do wtf i serviraju ti poentu koja zaista pije vodu.

Sasha je jednostavno briljantan, ja ne znam kako u nekim momentima uspeva
da zadrzi ozbiljnu facu tj. ostane u ulozi. To mi je bilo naprosto nevereovatno. Uglavnom, serijal za preporuku, premotavanje, ponavaljanje.. auh kako mi je drago sto postoje likovi kao SBK.

Gledam 4. sezonu The Affair - kakvo mamuzanje mrtvog konja! Kakva bezidejnost, recikliranje starih prica, uzas na sta lici serija!

Jedino sto u seriji jos vredi jeste glumica koja glumi Helen - cak ne ni lik Helen, vec prosto samo glumica. Sve ostalo je katastrofalno lose, nisam ni 4. epizodu zavrsio, a mislim da ce da padne shift+delete

West world je definitivno, još jedan od onih neuspešnih pokušaja američke zabavne industrije koja želi da snimi nešto inteligentno, a ne uspeva u tome, nikad nisu uspeli i nikad neće i tačka.
Žali Bože bačenih para.

Sent from my Note 4 using Tapatalk

zavrsih upravo Broen. prve dve sezone odlicne i bas su pocele opasno da me voze ali su zato druge dve krenule isto tako da natezu.

narocito treca sezona sa Henrikovim cerkama, flesevima i traumama kao da gledam The Grudge... trebali su malo da ih batale i vise fokusiraju na glavnu temu.

ali da ne pljujem, od mene neka bude 8.5 za prve dve i 6.5 za druge dve sezone.

moram da batalim da trosim prehajpovane stvari.

Završio black sails... kakva luda vožnja sa čika Flintom. Šteta što neće nastaviti u treasure island pravcu i dodati jos koju sezonu. Cista 9tka u tom žanru. Jedina zamerka su
one kurve, 'pogotovo Max' koje su smorile za medalju sa njihovom patetikom, skroz nepotrebno u takvoj seriji

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno