Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledao sam Designated Survivor na preporuku par ljudi.

Prva sezona je vrlo fina, recimo 8/10, ali druga je totalni debakl, kao da se scenarista slogirao pa pisao na random gluposti, 5/10.

Ostala mi jos jedna epizoda druge sezone Wesworlda, to je vec standardno remek delo, meni mozda i najbolja serija poslednjih godina, 9.5/10.
Jedino nemam pojma kako ce sa nastave trecu sezonu jer se bojim da ce stvari izmaci kontroli i previse eskalirati, mislim da ce biti na silu.

Designated survivor i ja digao ruke na sredini druge sezone... pukli su skroz.
Shooter evo treća sezona i dalje drži paznju ali ništa specijalno.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ja sam od Designated Survivora digao ruke još na pola prve sezone.

Bolje da je nastavio da snima 24...

Better Call Saul spori ritam se nastavlja, ne mislim u lošem smislu već da mi perfektno prija.

Ballers, isti nivo kao i dosadašnje sezone što je elem dobro

Money Heist krenuo sam sa bindžom negde sam na 5 ep. dobra je serija ali što bi se reklo Televisia Presenta, jeste španska ali neki elementi priče su bože me sačuvaj... u svakom slučaju nešto novo za mene i generlalno mi se dopada.

Prva misao koja mi prođe kroz glavu na tu seriju je "genocidni manijaci". Još nigde nisam video na jednom mestu toliki broj ljudi spremnih da pobiju druge da bi eto zaštitili one koje vole, a da pri tome u sledećoj epizodi te iste ljude koje štite, možda i pobili iz xy razloga.

Jel moze neko sa objektivnim gledanjem na Money Heist da mi odgovori?
Jel cela serija o glupim konfliktima i drami izmedju likova? Oko koje epizode izadju iz kovnice novca? ili su celu seriju unutra?

jel Debore ima vise u The Punisheru nego u The Defenders-ima?posto mislim da prema nicemu nisam bio ravnodusniji u zivotu nego prema The Defenders-ima...

Jel moze neko sa objektivnim gledanjem na Money Heist da mi odgovori?
Jel cela serija o glupim konfliktima i drami izmedju likova? Oko koje epizode izadju iz kovnice novca? ili su celu seriju unutra?
Oba odgovora su potvrdna

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ja nisam mogao od starta, kad su krenuli onako da ih predstavljaju i sta je cija specijalnost.. ne mogu.

Poslednja izmena:
Kako se ukusi razlikuju 🙂
Nisam gledao baš puno serija ali od svih koje se spominju na ovoj temi i koje sam gledao meni je Money Heist do sada daleko najbolja. Evo sad gledam Peaky Blinders i ono je bar 20 puta lošije od Money Heist.

^ Gazis po tankom ledu kredibiliteta sa takvom izjavom... 🙂

Najbolja serija svih vremena je Homicide: Life on the Street, da se razumemo. 😀

Ali ladno i u The Affair 4.sezona morali su spomenuti gej populaciju i pokusati afirmirati istu..pa dokle vise?? Nema serij skoro bez toga..vala sami sebi gej likovi zabijaju autogol.

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Ja sam pogledao prvu epizodu Money Heista i već u drugoj epizodi je serija počela da me smara....
Daću joj šansu još par epizoda...

Meni je bas prijala cela ta priča, dobra gluma.Ne vidim razlog za nastavak jer je fino zaokružena priča ali nadam se da će održati kvalitet i u sledećoj sezoni.Ali zato Bela Cao himnu koja se vrtela u seriji ne mogu ni dan danas da izbacim iz glave. Na Kipru se ove godine stalno vrtela na plaži kao hit.. od mene 7.5/10 i preporuka. Neko je uporedio Peaky Blinderse sa ovim... veza sa vezom nemaju ove dve serije a ipak Blindersi su lektira za ovo ako bi se i uporedila gluma i režija.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Gledao neko ovu novu Disenchantment ? Nova serija kreatora Simpsonova i Futurame.. ako sam dobro razumeo.

Jel gledao neko trodelni Ghoul, indijska Netflix produkcija. Navodno horor, ima odličnu IMDB ocenu (opet Indija ima milijardu i kusur glava) ali me bune ocene komentatora ili 10 (većinom) ili 1!?

Sad ću ja pa javljam vredi li trošiti vreme.

Edit - Netflix glupost, mislim da je oboren rekord u jeftinoći produkcije.

Poslednja izmena:
Koliko je dobar "Yellowstone", 'indijanci protiv kaubojaca' 2018 verzija.. Costneru legla uloga nerealno..

Yellowstone E01, naivno i prepuno klišea (ne znam ni da li je to uopšte mana ovakvoj seriji), kao da gledam modernu veruju Dinastije ili Dalasa.
Bar je priroda predivna, sutra bi se preselio tamo. Daću šansu još kojoj epizodi.

Poslednja izmena:
Money Heist

da izbace ovu ljubavnu priču između ovo dvoje *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*a,serija bi i ličila na nešto

The rain, danska serija by Netflix. Ok je, mada sam očekivao više 6/10

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno