Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za terror, meni je serija ok. Ni u knjizi mi nije bilo jasno kako ne crknu svi od zime posle 3 dana 😉, a koliko su oni proveli...

Gay momenti su i u knjizi, a baš je poenta u tome da je to bila sramota i kažnjivo medju mornarima, nije velicano, ko u drugim serijama.

Gledam na eonu, preko premotaj u nazad.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Dosadni ste vise s tim jurenjem logike i palamudjenjem o realnosti u fiktivnim serijama gde cudovista trckaraju okolo, ljudi lete, i jasu se zmajevi.

Nema to veze, nije do logike vec ta stvar sa hladnocom bas utice na atmosferu Terrora i kvari dozivljaj, serija se dosta oslanja na samu atmosferu, nema neku veliku radnju a i sneg je svuda okolo, zarobljeni su u ledu, sve belo oko njih. Da su to malo bolje odradili mnogo bi jaci dozivljaj bio.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Počeo X Files da gledam ovu 11 sezonu

Botoksirana Skali i Molder kao isprani xxx glumac ,Skinera kao da su pustili iz staračkog doma i
Pušač koji oživljava kao Jon Snow

Nema šmeka kao stari X files...
Deseta je kao one od ranije. Problem je sto si ti otisao dalje. A serija je na istom mestu.

Послато са SM-J120FN уз помоћ Тапатока

Dosadni ste vise s tim jurenjem logike i palamudjenjem o realnosti u fiktivnim serijama gde cudovista trckaraju okolo, ljudi lete, i jasu se zmajevi.

Upravo. Istinit događaj od pre 150 godina , uz pokušaj održavanja autentičnosti oko nekih stvari, uzet kao osnova za fikciju i horor/natprirodnu priču i tu svaka dalja priča o nekim trivijalnim stvarima pada u vodu... Ali da je makar pročitano o ekspediciji verujem da bi se začudili koliko su sitnih detalja ubacili..
Kakvo otpad od serija je bio do sada u tom žanru ovo je vise nego odlična serija

Poslednja izmena:
Zbrka oko temperature je nastala zato što ceo period njihovog prezimljavanja nije filmovan ni sekund. Samo su stavili "eight months later" pa idemo dalje i u drugoj epizodi ih već vidimo s proleća kako čekaju da ledena kora oko njih pukne, ali to se ne dešava jer je dnevna temperatura 0. Jedan od oficira to baš kaže, tako da nema nelogičnosti a 0 nije strašan mraz da se ne bi moglo napolje u šinjelu ili da se igra fudbal....

Poslednja izmena:
I posle nekoliko godina narasle planine leda oko njih tj brodova ali verovatno njima i dalje proleće oko 0C.
Nije u pitanju logika ili traženje dlake u jajetu nego jedino to kvari doživljaj i opšte ukupan utisak o seriji. Ja cu je i dalje pratiti jer me zanima kako ce se stvari odvijati.

Sent from my D6603 using Tapatalk

^Čekaj, niko nije rekao da je prolazak kroz te predele jednostavna i laka rabota. Podsetiću te još i na to da su i u lentjem periodu u jednom momentu morali da se ispomognu dinamitom da bi nastavili plovidbu. Ledena kora nije svuda iste debljine čak ni na polu, što i čini takve poduhvate mogućim ali ne i izvesnim. Zato i jeste zanimljivo...

Ma ja to ako ne urade neki remaster sa zadahom necu ni da gledam.

Šalu na stranu, stvarno kiks da takav detalj omanu.

Ovo se tamo glavi a oni krenuli drvenim jedrenjacima 😀

Nuclear-Icebreaker-Yamal-28107894.jpg

Inace zanimljive metode odglavljivanja imaju Rusi. Ovaj Yamal uduvava vazduh ispod leda, pravi mehurice i led okolo popuca.

Jel ovi levo na slici izasli da opice fucu na debelom minisu ili da se igraju suge sa medvedima? 😛

Jel u Terroru namerno ovako zamucena slika, kao da je masno socivo..

Počeo Deep State. Ko voli špijunske trilere nek obavezno baci pogled. Sastojaće se od 8 epizoda. Uvodna epizoda solidna, fino izgrađena radnja i likovi, možda previše otkriveno, pa se da predvideti dalji tok radnje, ali videćemo.

Šteta što nije Netflix produkcija, pa da izađe sve odjednom, bilo bi zanimljivije za pratiti. Uvodna špica stilom podseća na Netflix/Marvel serije.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Konacno zavrsio sinoc kompletno The Sopranos.Druga polovina seste sezone izdominirala potpuno.Kraj vrhunski.Odusevljen sam posvećenošću sitnim detaljima tokom cele serije,a posebno tokom zadnje epizode.Ovako nesto sam video jos u BB-u.To je kao jedna slagalica koju kada slozis,tek vidis koliko je vrhunsko.Bukvalno svaka scena ima svoj smisao.Ne mogu da ponovo ne pomenem glumu.Znaci,ne zna se ko je bolje odglumio svoje likove.James Gandolfini RIP.Kakvi pokreti,mimika,facijalne ekspesije.
Toni Soprano je jedini TV lik koga mogu 5 minuta da gledam kako nista ne radi,a da mi bude zabavno,samo kako jede,tesko diše i razmislja o necemu.Toliko je dobro odglumio Gandolfini.Sve u svemu,revolucionarna serija,od koje su mnoge stvari preuzele buduce serije.
Ocena 10/10,hands down.

Ja sam ovom spanskom serijom "La Casa del Papel" odusevljen, bas ovako vrh seriju dugo nisam pogledao.. Ako ima neko slicnu seriju da preporuci, slobodno, moze a i ne mora opet da bude spanska 😀

Ja sam ovom spanskom serijom "La Casa del Papel" odusevljen, bas ovako vrh seriju dugo nisam pogledao.. Ako ima neko slicnu seriju da preporuci, slobodno, moze a i ne mora opet da bude spanska 😀

Ja sam je gledao pre neka 2 meseca i potpuno isto mišljenje kao ti :d Jurio sam nešto slično, podsetilo me baš na Prison Break, gde "navijamo" za "negativce", ali nisam pronašao ništa još uvek. Predobra serija.

Izašla 6,7,8-a epizoda The Terror

Koja je fora sa tim, jel neko pusta epizode ili je neka druga fora? Cudi me da je leak u ovako dobrom kvalitetu

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

A one dve da čekam do kraja maja, neka hvala 🙂

Naravno da je fora, malo losije krene serija odmah leakovi i krenu vesti na sajtovima i pravi se hype... Ali slazem se sa Jaksom, cekam sve da izadju 🙂

Danas je trebala po planu da izadje četvrta a ono castili do osme [emoji4], kvalitet nikad bolji [emoji6]. Možda izadju i preostale dve za koji dan.
Ko će dočekati 22 maj, zaboravicu sve sto se izdesavalo.

Meni The terror u prve 3 epizode dosadan, uopste nema te misterije koju vi hvalite.
Sa druge strane ne razumem nisku ocenu za The Crossing, meni prve 2 epizode veoma zanimljive

Sent from my SM-G965U1 using Tapatalk

Izasle su i 9 i 10 koliko ja vidim da se jaksa ne sekira. 🙂

Teror nista specijalno, cist hype sa reklamama po yt i portalima, dobra je serija, fino odradjena, gluma ok...valjda sam ocekivao mnogo vise..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Počeo Deep State. Ko voli špijunske trilere nek obavezno baci pogled. Sastojaće se od 8 epizoda. Uvodna epizoda solidna, fino izgrađena radnja i likovi, možda previše otkriveno, pa se da predvideti dalji tok radnje, ali videćemo.

Šteta što nije Netflix produkcija, pa da izađe sve odjednom, bilo bi zanimljivije za pratiti. Uvodna špica stilom podseća na Netflix/Marvel serije.

Jesi negde našao raspored za 5-8? Volim ova špijunska mjau mjau, taman su se namestili da oženim Amerikance.😀

Jesi negde našao raspored za 5-8? Volim ova špijunska mjau mjau, taman su se namestili da oženim Amerikance.😀
Nisam gledao nikakav raspored, cepali su reklamu na Foxu, pa me zainteresovalo da odgledam pre TV premijere (koja je večeras).

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

The Crossing, pogledao prve dve epizode, not bad, not bad at all.
Šteta što nije netflix, oni bi izbacili sve epizode odjednom 😀 ovako mora da se čeka svaki ponedeljak :/

Meni se Terror generalno dopada, najvise zbog te mracne atmosfere, zanima me kako ce ljudi opstati u toj sve goroj situaciji. Po meni nije dovoljno prisutan horror element price.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Mislim da je krajnje vreme da se PR serije javi i ponovo objasni neke stvari.

Sent from my landline using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno