Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se ja upišem na temu - Money Heist, ima na Netflixu, jedna od najboljih serija koje sam gledao u poslednjih par godina, ima samo 15 epizoda. Prva sezona 9 epizoda (Netflix podelio na 13) i druga sezona 6 epizoda (nema još uvek na Netflixu).

Da se ja upišem na temu - Money Heist, ima na Netflixu, jedna od najboljih serija koje sam gledao u poslednjih par godina, ima samo 15 epizoda. Prva sezona 9 epizoda (Netflix podelio na 13) i druga sezona 6 epizoda (nema još uvek na Netflixu).
Jel to spanska ona ?

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Završio prvu sezonu Gomorre, zanimljiva,kraj sezone baš napet. Dosta propusta kroz celu sezonu ali generalno dobra. 7/10 za sada.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Počeo Billions treća sezona [emoji41]

Da li je neko gledao Babylon Berlin? Kakva je?

Ne mogu da verujem da neko jos uvek gleda Flash??

Flash nije tako los ove sezone, moze da se gleda. Arrow katastrofa ove sezone, najgora sezona od pocetka, prosla je bila mnogo bolja. Moje misljenje naravno.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Gledaj Breaking Bad, nema ih 😉 Kao ni Band of brothers (logicno)
The Shield
Sopranos
Mada za zadnja dva nisam siguran, neka me ispravi neko ako gresim.

Sent from my landline using Tapatalk
6885cc2278221fddc633b7fbbcc91c28.jpg

Poslednja izmena:
Homeland kida i sedmu sezonu

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Gledaj Breaking Bad, nema ih 😉 Kao ni Band of brothers (logicno)
The Shield
Sopranos
Mada za zadnja dva nisam siguran, neka me ispravi neko ako gresim.

Odgledao sam sve te serije 🙂

Ja Homeland nisam nastavio jos od one sezone kada Kvin
biva ranjen
ne znam koja bese to sezona valjda peta. A ni Better Call Saul nisam pogledao trecu sezonu, pozaboravljao sam sta se sve događalo u međuvremenu. Ima jos serija koje nisam nastavio. True Detective druga sezona (zbog generalno losih kritika), a ni Fargo trecu sezonu.

Bas sam sveo gledanje serija samo na nekoliko.
Stranger Things, Westworld, Daredevil, i Altered Carbon ako bude druge sezone.

Nista novo mi ne privlaci paznju. Ne znam da li je do mene ili do (ne)kvaliteta serija[emoji3]

Poslednja izmena:
Za TD i Fargo si u pravu,nemoj ni pocinjati..osjetno losije od prethodnih sezona
Jel ko pogledao 1.ep 3.sezone billions? Utisci? Hvala

Poslednja izmena:
Kod True Detective je odlična i druga sezona, to što je lošija od prve ne znače da nije dobra.

Drago mi je da ti se svidela 🙂

Poceli i Silicon Valley i Terror 🙂

Upravo završio Luck... Onako 7/10 zbog izvrsne glumačke postave i neke pozitivne atmosfere kroz čitavu seriju.

Inače, bile su priče da je ova serija otkazana zbog nekih intervencija iz krugova čijom tematikom se bavi - konjske trke i klađenje na iste.

TWD jos jedan veliki meh...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kako me ubedači Supernatural u 7 sezoni
kada Boby Singer zaginu. Kako je ta serija opstala svo ovo vreme a skoro sve likove koji su iole vredeli su pobili?

Gomorra druga sezona razvalila, muzička podloga na visokom nivou. Brz tempo kroz celu sezonu.Mogu da zamislim kakva je knjiga kad su takvu seriju odradili.
Moraće i knjiga da se obrne.
Ima koji propust ali generalno je na nivou žice ( tematika i kvalitet ) ako smem da se tako izrazim.

Gomorra druga sezona razvalila, muzička podloga na visokom nivou. Brz tempo kroz celu sezonu.Mogu da zamislim kakva je knjiga kad su takvu seriju odradili.
Moraće i knjiga da se obrne.
Ima koji propust ali generalno je na nivou žice ( tematika i kvalitet ) ako smem da se tako izrazim.

Potpisujem..ma i treca nastavlja u istom ritmu..odlicna..meni je Zica bila pocesto dosadna,ova ne

The Terror odlicne ove prve dve epizode. Očekivao sam mozda malo više akcije ali nije dosadna

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno