Što se tiče Ubica mog oca, jel mora da se gleda i S01 da bi se ispratila priča ili je radnja odvojena? Videh napljuvaše je dosta onomad a ja ne bih da gubim vreme na mediokritete. Dao sam Senkama nad Balkanom šansu 4 epizode i digoh ruke.
Sent from mTalk
porediti Senke sa UMO je krajnje deplasirano..neuporedivoStvarno se razmisljam da li uopste da nastavim da gledam i onako jurim online posto nemam SBB. Za nju su Senke nad Balkanom premija.
Happy je zakon, Meloni fenomenomenalanKo god da je preporucio Happy!, svaka mu cast! Stvarno je osvezavajuce u gomili slicnih serija...
Upravo, mnogo ludila za 45 minuta. Nadam se da nece biti samo 1 sezona i caoJedva cekam da pogledam novu epizodu 🙂 Prve dve su pokidale, samo se brinem da ne dodje do zasicenja od tolikog ludila spakovanog po epizodi XD Sta ce biti sledece da sokira.
Dok nisam procitao Meloni, prvo sam pomislio da je prica o ovome:Happy je zakon, Meloni fenomenomenalan
Ni PLEX nije bas skontao koji Happy! je u pitanju.Dok nisam procitao Meloni, prvo sam pomislio da je prica o ovome:
http://www.imdb.com/title/tt3430482/?ref_=fn_al_tt_2
🙂
Heh, jel' ovo sa onom iz Perfume grupe?? Bas se zove Kashiyuka.Ni PLEX nije bas skontao koji Happy! je u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari