Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledah Ubice Moga Oca S02E01 Boze ala ovaj Kostic sili kad glumi.

Što se tiče Ubica mog oca, jel mora da se gleda i S01 da bi se ispratila priča ili je radnja odvojena? Videh napljuvaše je dosta onomad a ja ne bih da gubim vreme na mediokritete. Dao sam Senkama nad Balkanom šansu 4 epizode i digoh ruke.

Sent from mTalk

Što se tiče Ubica mog oca, jel mora da se gleda i S01 da bi se ispratila priča ili je radnja odvojena? Videh napljuvaše je dosta onomad a ja ne bih da gubim vreme na mediokritete. Dao sam Senkama nad Balkanom šansu 4 epizode i digoh ruke.

Sent from mTalk

Ma zaboravi, ubice mog oca je bas trash...jos racunaju na tri/cetiri sezone :S:

Stvarno se razmisljam da li uopste da nastavim da gledam i onako jurim online posto nemam SBB. Za nju su Senke nad Balkanom premija.

Poslednja izmena:
Gomorra i dalje brutalna.
Uživam u svakoj epizodi i polako trošim seriju ali me vuče da je gledam nenormalno

Ko god da je preporucio Happy!, svaka mu cast! Stvarno je osvezavajuce u gomili slicnih serija...

Zavrsio fokin Blinderse, koji zlocin sto samo po 6 epizoda ima, moozda za nijansu slabija sezona od prethodnih ali i dalje top top klasa.

Dao sam samo primer koliko se ove dve domaće serije razlikuju u kvalitetu.

to da..slazem se.ali je i produkcija neuporedivo skuplja kod Senki

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Jedva cekam da pogledam novu epizodu 🙂 Prve dve su pokidale, samo se brinem da ne dodje do zasicenja od tolikog ludila spakovanog po epizodi XD Sta ce biti sledece da sokira.

Kazu da su Senke nad Balkanom dosta toga preuzele od Peaky Blinders, medjutim...

:d :d

25532029_776618895872899_5433416394260338478_o.jpg

Scena na kraju trece je bas dobro odradjena ;-) i lepo doziraju sve elemente koji cine uspesnu seriju.
Tako da jedva cekam 4. i jednog dana 54.

Dok nisam procitao Meloni, prvo sam pomislio da je prica o ovome:
http://www.imdb.com/title/tt3430482/?ref_=fn_al_tt_2
🙂
Ni PLEX nije bas skontao koji Happy! je u pitanju.

92f99f6caaab1905be0042ccca41995e.jpg

Završio Rick and Morty 3 sezonu.
Poslednje dve epizode uz Pickle Rick definitivno nešto najbolje što su do sada napravili.

Mislim da jeste

edit. morao sam da vidim o cemu se radi, ovo cu da overim jednom mamuran, da bas mi je za taj mamurluk mod
Ova Tokuzawa Naoko uopste nije losa

Poslednja izmena:
Chapo, 2ga sezona, gledam 8. Ep. Skroz sam se iznenadio kad se pojavila na netflixu.

Mnogo brutalnija od prve i bolja. Al je generalno slabija od narcosa

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Dark, odlicna serija, kome se svideo The Missing, The OA i ostale na taj fazon, svidece mu se i ovo.

+1
Dark odličan, stigao do 4te epizode. Stranger Tings vibe.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Punisher, baš doooobar!

Gledam Dark treći put (najviše jer učim jezik, a pored toga da malo utvrdim gradivo). Stranger Things u poređenju sa ovim (iako nisu ni toliko slične) može da se okarakteriše kao serija za djecu.

• Like
Reagovanja: M J
Bindžovao sam Senke nad Balkanom. Čoveče, ovo je bolje nego što sam mislio!

Sent from my LG-H320 using Tapatalk

i ja da se zahvalim gospodinu koji je preporučio Happy. oduševljen sam serijom

Uzeo da gledam Senke nad Balkanom sinoc - skroz gledljivo uzeci u obzir da nisam gledao ni jednu nasu seriju jedno 15 godina minimum. Mogao je Bjelogrlic i nekog drugog da uzme za njegovu glavnu ulogu jer iako fizicki mu lezi nekako mlako glumi. Ostatak ekipe varira ali definitivno najjaci utisak ostavljaju Jezdic i Djuricko (bas lezi ona "ljigava" uloga).

Ne svidja mi se sto mnogo pokusava da kopira Peaky Blinderse i ako se ne varam pozajmljuje koju ideju od "Konstantinovog raskrsca" (a i ne cudi, znajuci ko je scenarista). Deluje mi kao "corba za sve" koja tek po koju originalnu ideju pokusava da proturi. Ako nista drugo makar gledati zbog sisica...

Nisam gledao Peaky Blinders ali mi se ovaj fazon mnogo svidja. Ne znam ni kakva je prica ali tesko da je bolja od Senki. Prica, kostimi, muzika... sve na vrhunskom nivou u seriji.

^ procitaj Konstantinovo raskrsce. Pisac koji je napisao scenario za Senke je napisao tu knjigu. Istorijska fikcija (fantastika bazirana na istorijskim cinjenicama) i vrlo "pitko" stivo. Mislim da ima i nastavke ili i druge knjige koje se nadovezuju na tu knjigu ali ih nisam citao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno