Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
The Defenders - Jedva 6/10 i to samo zato što su skupili celu ekipu inace da su ovakvu sezonu odradili samo za jednog bila bi jedva dvojka.
DD mi je bio cista desetka obe sezone. Ovo nema nista od tog kvaliteta,vidi se da su zurili. ***,gradili su pricu dve,tri godine kroz sve likove za sta,ovo? Bas je bilo tu potencijala i dobrih likova,podloge za dobru radnju i nije nista iskorišćeno.
Od prve ozbiljne serije o super junaku (DD) srozali su se na decju limunada serijicu tipa Flash,dobro,nisu bas toliko ali blizu. Negativac 0! Radnja i prica 0. Čak i finale bzvz.
Ostaje mi da se nadam da ce Punisher biti dobar jer je taj lik dosta mracniji i ozbiljniji,ne bi trebali sa Punishom da se zezaju. Jos kad bi napravili R rated,milina.

Sent from my iPhone using Tapatalk

koja je najbolja superhero serija? Nbt da li je marvel ili DC. Obozavam stripove ali serije nisam gledao do sada i svega par filmova mi se svidja tipa: Nolanovi betmni, watchman, v for vendetta, 300, sin city. Koja je serija bas kvalitetna? Cuo sam da je daredevil ponajbolja. Ovi defendersi cim kod fanova ne prolaze znaci da ni ne krecem

Od svih serija koje sam gledao DD je bar za klasu bolja. Tako da je to preporuka i od mene.

Послато са GT-I8190

Poslednja izmena:
Daredevil definitivno... sve ostalo je daleko iza, ma da mi je Jessica Jones super lik. Jedino još Punisher može da izvuče stvari... naravno i Daredevil season 3 :smoke:

GoT... Videli ste vec vrv, posto je svuda po netu - ali sjajan detalj 🙂

gallery-1503323459-longclaw.gif

Daredevil +1

Poslednja izmena:
^

nesto vezano za mac? Nije li to mac sto mu je dao onaj sa nocne straze?

^ Jeste.

Obrati paznju na oko 🙂

Ziv je Jon Snow, umro nije 😀 . Mislim da je samo kapljica pala na oko, sasvim dovoljno da se "teoretise" o tome.

To je jedna od prednosti (ili mana) nedeljnog prikazivanja epizoda.

@TozABG

Kao da se oko otvori kada Jon izroni

Poslednja izmena:
Ziv je Jon Snow, umro nije 😀 . Mislim da je samo kapljica pala na oko, sasvim dovoljno da se "teoretise" o tome.

To je jedna od prednosti (ili mana) nedeljnog prikazivanja epizoda.

@TozABG

Kao da se oko otvori kada Jon izroni
Meni vise izgleda da se izostri gornji deo slike dok ostatak postane mutan

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

Ma to je samo odsjaj... kakvo bre otvaranje oka
:trust:

Poslednja izmena od urednika:
Reziser epizode je već izjavio da je u pitanju njihova greška sa snimanja i da nema nikakve simbolike tu 😉.

Bilo bi simbolike da je zatvorio oko... u fazonu.... opet ovaj... ne živi mi se više.

Privodim kraju Jessiku Jones i fino sam oduševljen. Kilgrave je definitivno najjači zlikovac u DC/Marvel serijama trenutno, ubedljivo naj***eniju sposobnost ima, a glumac koji je angažovan je pun pogodak, izneo je to profesionalno. Osim u par scena, ne bi čovek rekao da je superhero serija uopšte.

Luke Cage je mnogo bolje obrađen u ovoj seriji nego u defendersima, ne znam da li ću gledati njegov serijal. Trebalo bi da se još pojavljuje u JJ jer su po stripu njih dvoje u braku.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Gledaj obavezno Luke Cage kad si vec tu. :d Po meni bolji i od JJ i od Iron Fista.
Slazem se za Kilgrave-a. Najveci je razlog zasto nisam batalio seriju.

Ja je nisam batalio samo zbog glavne glumice 🙂 još od BB mi se svidela 🙂

Inače zna li neko kada ce nova sezona the expanse ?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ne znam dal je neko slušao i gledao navodne leakove GoT season 8, ja sam se slatko nasmejao na komentare ljudi na takve teorije. Navodno to je završen scenario za seriju, ali postoje 2 potpuno drugačije verzije već sad. Jedna je baš sumorna, fazon svi umiru što je nerealno za seriju.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Prestanite nelogicnosti u seriji da opravdavate zanrom fantazije. Pa ako je fantazija onda sve moze. E pa ne moze ima u fantaziji sta moze a sta ne. Meni ne smetaju mig-gavrani i bolt-gendry ali ako gavrani inace putuju 2 dana do neke lokacije ne mogu se odjednom ubrzati i putovati 2 sata

jeste skontali sto zmajevi bljuju vatru a kao da usput bljuju rakete, sve se dize u vazduk okolo pored plamena? 😀

sada znamo gde su zavrsile Note 7 baterije - naranili su zmajeve njima

slazem se da su uprskali timeline u poslednjoj epizodi ali kao sto neko rece, mogli su da snime jos par scena kako bi razvukli vreme provedeno na smrznutom jezeru. jeste mana ali u ovakvim serijama se to moze progledati kroz prste.

inace, meni su najbolji delovi serije sa facelees men i onim likom. bas sam gledao ovih dana razne teorije na YT koje su zasnovane na nekim cinjenicama iz knjiga koje su preskocene u seriji. nadam se da ce ih vratiti u seriju. evo neke bolje teorije o njima:
https://www.youtube.com/watch?v=UNWaykzw2pw

Dobar rimajnder! I mene je zanimao taj deo serije samo do nedavno nista nisam citao, sem jednodimenzionalnog gledanja serije

Inače zna li neko kada ce nova sezona the expanse ?

Standardno sredinom decembra puste prvu ili prve dve epizode kao digitalnu premijeru, i onda od januara ide regularno na SyFy bez pauze do kraja. Negde početkom Jula su završili snimanje treće sezone.

Shameless S8 kreće već 5. Novembra - JEEEEEEEEEEEEEJ - e tu seriju već bacaju tamo-vamo sa terminima, nekad krene u januaru, nekad u decembru ... najbolje su bile S5 i S6, S5 krenuo u Januaru, a S6 već u septembru iste godine i obe emitovane do kraja u jednoj godini. A što je još neverovatnije obe sezone su bile 10+. Hiperprodukcija i sjajan kvalitet, to nema nijedna druga serija.

Gledao neko Mr. Mercedes - valja li cemu?

Ko sledeci bude komentarisao "procurele" scenarije, epizode i sl stvari vezane za GOT koje nisu emitovane, pogotovo van spoilera i bez upozorenja, dobice solidan dzak poena. Da li je toliko jbno tesko uzdrzati se takvih stvari ili upozoriti druge na moguci spoiler, bez obzira bile to glasine ili ne? Ako se glasine uspostave tacnim da delimo sledece godine instant banove onda? Ili da zakatancimo ovu temu jednom za svagda? Retoricko pitanje.

Poslednja izmena:
Da li neko gleda preachet s2? Lepo mi je legao posle American goods, na pocetku, ali zadnjih par epizoda su bizarne i nista vise, da li radnja prati strip ili izmisljaju?

Zna li neko da li se planira nastavak serije Dark Matter?
Nema nikakvih informacija na imdb o 4 sezoni.

Huawei P8

Ček, tek planiram da počnem treću sezonu 🙂 a nije još ni finalna epizoda emitovana, zavisi šta će biti u njoj.

slazem se da su uprskali timeline u poslednjoj epizodi ali kao sto neko rece, mogli su da snime jos par scena kako bi razvukli vreme provedeno na smrznutom jezeru. jeste mana ali u ovakvim serijama se to moze progledati kroz prste.

inace, meni su najbolji delovi serije sa facelees men i onim likom. bas sam gledao ovih dana razne teorije na YT koje su zasnovane na nekim cinjenicama iz knjiga koje su preskocene u seriji. nadam se da ce ih vratiti u seriju. evo neke bolje teorije o njima:

Preporučujem da odgledaš Prestona Džejkobsa

https://youtu.be/JkdMGgh87nw

Sent from mTalk

Tek sad pogledah sestu epizodu got-a, boze kakva sezona 🙂

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Preporučujem da odgledaš Prestona Džejkobsa

https://youtu.be/JkdMGgh87nw

Sent from mTalk
hocu, hvala. Ima 5 klipova, pogledao sam prvi i lik bas lepo objasnjava sta i kako.

Dovršavam ovih dana Daredevil S2 i moram biti iskren ova serija me nekako smara. Sam Daredevil mi je i odličan i očajan u isto vreme, kao lik. Čak mu i Panišer kaže da je obična pi*kica. Fajt je sjajan, sve ostalo oko lika me smara do daske. Elektra i Panišer su bukvalno jedini razlog zbog kojeg sam i izdržao do kraja sezone. Inače, prva sezona mi je bila još dosadnija generalno gledajući. A meni to predstavlja problem kad gledam, jer volim uveče da se zavalim i uživam. Ovde me je dosad bukvalno svaka epizoda uspavala, pa moram gledati preko dana ... Inače mi je 50-50 to što Njetflix radi sa Marvelom, imaju sjajne glumce u svim tim serijama, u samom Daredevilu možda i najjaču ekipu, ali fali tu nešto ipak. Luke Cage nisam izdržao ni prvu epizodu koliko je bio dosadan, Iron Fist nisam ni hteo uopšte gledati, a Jessica Jones je imala dosad i najboljeg Marvel negativca uopšte, ali je i sama priča malo previše otišla na neke sporedne likove koji uopšte nisu bili zanimljivi, hteo sam više Kilgrave-a tamo.

Da li da uopšte i gledam ove Defendere ili da samo čekam Panišera kao stand alone?
Mislim da se nekako i na samom netu oseti da ove serije ne ostavljaju neki WOW efekat, pre nego što izađu diže se veštački hype, i evo sad vrlo kratko nakon izlaska jedva da se Defenderi negde i pominju osim po forumima ovako.

Poslednja izmena:
Jel sutra poslednja epizoda GoT-a? Zbog one leakovane epizode načisto izgubih pojam o vremenu pa sam uvrteo da sutra treba da puštaju tu leakovanu epizodu :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno