Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad bas gledam sa telefona, izašli Defenders na Netflix-u. Posle posla cu da se bacim na gledanje.Poskupeli su pretplatu za nijansu.
Ja isto sa drugom delim NF 4K nalog na pola. Milina.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Finala u GoT nikad nisu bila nesto.

• Like
Reagovanja: M J
Finala u GoT nikad nisu bila nesto.
Right, ali zato dobijemo cliffhanger koji nas muči godinu dana. 😀
Vreme je nekoliko bitan da umre kao i u svakom finalu.
Pogledao sam opet Battle of bastards, kakva epizoda isto, kida. Šteta što taj režiser nije dobio da radi neku epizodu u ovoj sezoni. Nadam se da će dobiti u sledećoj.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mozda cak i dve kako se suska [emoji3]

Edit,naleteh na ovu sliku na netu
009f6e5ae2e7dfeeb0ee5309008626d5.jpg

Da li neko moze da mi kaze iz koje sezone i epizode je donja scena,pretpostavljam neki flashback?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:

Ako su bili tačni oni leaked spoileri (a skoro za sve su bili tačni) onda u poslednjoj epizodi će se to i desiti 🙂

I da,očekuje nas brutalan cliffhanger.
Možda jedan od najbrutalnijih do sada 🙂

Poslednja izmena:
Nemojte u vezi zadnje epizode molim vas, neću da znam nista. Čak ni u spoiler ne stavljate

Mozda cak i dve kako se suska [emoji3]

Edit,naleteh na ovu sliku na netu
009f6e5ae2e7dfeeb0ee5309008626d5.jpg

Da li neko moze da mi kaze iz koje sezone i epizode je donja scena,pretpostavljam neki flashback?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Prosle sezone, kako je nastao NK 🙂

Sub Zero je u sestoj epizodi lupio Brutality, u sledecoj ce negde biti Flawless Victory uz Animality 🙂
Jednooki Scorpion se ziv usrao.

Sent from the 7th edge of the 3rd World.

I ja se zbunio oko toga. 😀 Greska u kucanju, verovatno. 😀

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Shvatio sam to, ali jedino "neko" umesto "nekako" ako si mislio, drugo ne kapiram 😉

Malo da se vratimo na Twin Peaks.

10 i 11 epizoda mi malo slabije. Mada u odnosu na onaj mindfuck od 8 epizode nije ni čudo što je tako.
Čini mi se i nekako da su usporenije epizode. Kao da je naišao neki mirniji period...

Pogledao sam opet Battle of bastards, kakva epizoda isto, kida. Šteta što taj režiser nije dobio da radi neku epizodu u ovoj sezoni. Nadam se da će dobiti u sledećoj.

Samo ovaj sto je ovu leakovanu režirao da ne režira više. Kako vreme leti pod njegovom režiserskom palicom, možda u narednoj epizodu počnu i svemir da osvajaju. 🙂

Au kakva poslednja epizoda GoT-a. Vrh!

Meh ne znam, posle savrsene cetvrte i odlicne pete sesta mi je previse fan service. Bojim se da ce se jos vise komercijalizovati do kraja sezone 🙁
Epizoda 6
Taj vremenski period od odlaska sa zida do stizanja zmaja je izgledao kao dva sata sto je presmesno. Mogli su to malo bolje da odrade da izgleda kao da je proslo vise dana a ne par sati.
Pa kada je Snezni nazove Deni BLJAK. Ima odlicnih scena, ali sve je podredjeno podilazenju fanova i to me je jako iznerviralo. Ako su sebi dali oduska da sve natenane prikazu u prvih 6 sezona sa gomilom dosadnjikavih epizoda, mogli su bar da ispostuju kvalitet a ne sve da nabacaju u ovoj sezoni.
Toliko sam se radovao odlasku Avendzersa na sever, a ispade mnogo slabije od bitke u Hardhomu.
Gendri je temperamentni *****, ali je zanimljiv. Vise bih voelo da je on poginuo umesto Torosa

GoT
Posto niti jedan moj post ne moze da prezivi cenzuru trudicu se da budem fini kao nasi m0derat0ri
Konan nije ravan dzejmiju iz prosle i snowu iz ove epizode. Dzejmi preronio 300 metara u oklopu sa jednom rukom, snow isplivao iz ledenog jezera posle pola sata il koliko treba da se veci deo onih mrtvaca koji jedva mrdaju udalji odatle. Nije ni rekao au ala je ledara ovde.
Onaj ledeni na keca ubio zmaja. Ma daj i to umesto da rokne zmaja koji stoji ispred njega on gadja drugoga koji je 4x dalje i to u letu. I pukne ga po sred srca. Drugi hitac koji je 3x laksi promasi.
Dzon i dalje deluje kao da se ukakio pa ga je sramota, ajra je ruzna kao i uvek.
Prica u winterfelu totalno srcedrapajuce baljezgarije. Nebitno. Opet nema golotinje epizoda krajnje povrsna i nista ne objashnjava.
Kako se priblizava kraj sezoni ocekujem da onaj stark invalid podeli istinu kako snow nije snow vec je hm kako zovu kopilad targarijena vatreni mozda? E onda ocekujemo jedno mazenje u stilu weapons of ... Destruction 32 deo kad onu plavusu ....Dvojica.... Dapuju.

Defendersi, prva epizoda i druga do pola spore, upoznavanje likova (za one kao što sam ja koji nisu gledali LC, IF i JJ). Putevi se sreću u sredini druge epizode i odmah kreće i akcija. Biće ovo dobroooo. 🙂

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

*** ovaj Toza nje normalan, znači vilica me boli [emoji3] [emoji3]
Ladno bi mogao kao neki mini review svake epizode na yt da okači [emoji1]

Poslednja izmena:
Defenders ne moze sa se skine za offline gledanje na netflixu... ne znam u cemu je fazon...
Zaspao na pola prve ep.
Dd sam gledao obe sezone i bila mi je super.
Jj , iron fist sam odgledao po pola sezone, videcemo kako ce mi ovo leci do kraja

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

I mene uspavala Sigurni u prvoj epizodi 😀

Posle sam odgledao prve 4 i dosta mi je dobro, pre ovoga sam gledao samo Daredevil-a

I mene uspavala Sigurni u prvoj epizodi 😀

Posle sam odgledao prve 4 i dosta mi je dobro, pre ovoga sam gledao samo Daredevil-a
Takođe. Ali scena u petoj

kada stick otfikari glavu onom liku, neprocenjivo 😀

Šteta što ima samo 8 epizoda.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Završih malopre defenders...
Ono dijalozi na nivou IronFista, dosta istih premotao, borbe tu i tamo, kraj može da prođe.
Sve u svemu ok kombinacija ali ništa spektakularno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno