Ok, ajd da uzmemo da je ok i to sto se teleportuju. Meni tu na kraju krajeva uopste nije problem to koliko epizoda ko putuje, niti sam zapamtio koliko je ko putovao u prvoj sezoni, ali ljudi, kovrdzavi je bio oci u oci sa deda mrazom, i to toliko davno da sam i zaboravio kad tacno. Isli su u istom smeru na rastanku, ka zidu, bila je kao neka voda, blabla. Od tada, kovrdzavi je napravio tri kruga po svemiru, i vratio se kod istog tog deda mraza.
Aj, kao, deda je jurio malog Starka po pecini, mada, koliko se secam mali je preko noci zloupotrebio moc, i ovi su skoro odmah stigli, sto bi znacilo da je to ionako bilo tu negde. A i otkad je mali stigao kuci. Sta radi Deda Mraz sve to vreme, osim sto vezba pvo vestine? I ej, on ne mora da spava, mogu da copaju dan i noc i opet ni do zida nisu stigli dok ovaj obilazi svemir uzduz i popreko. Meni to stvarno nije tek neka mala rasprava o, kako kazete, tajmlajnu, od strane nekih tamo trazilaca dlake u jajetu. Eno ga i konj dojaha do zida sa polumrtvim kovrdzavim za tri minuta 

Osim ako nesto bitno propustam, ovo je prilicno vazna stvar. I ako neko vidi sta propustam, dobrodosao je da mi otkrije.
I, kao da je to jedino problematicno u seriji.
Dajte, manite se sektasenja. Ovde se razglaba mesecima, pisu se hvalospevi, prenosi uzbudjenje, razvijaju teorije, i sad je problem sto neko trazi mane. Pa vrlo znacajan razlog zbog kog ljudi pisu o tim manama je bas zbog tog sektasenja. To iritira, i normalno je da ce se naci ljudi koji ce da se bune protiv toga, pogotovo sto nije bas da se mane moraju traziti lupom.
I nije po meni ovo ni videlo najbolju seriju na svetu, a ne da je to to, pa da se cudom cudite kako to da nije svima omiljena. Ali, nije ni losa. Ima svoje pozitivne strane, koje nisu beznacajne, i nastavicu da je gledam.
Inace, mnogo nesto mlate o onom bodezu, deluje da ce imati vaznu ulogu