Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Billions - odličan kraj sezone...... Kraj koji te tera da razmišljaš šta li će tek biti u sledećoj.....

Dobra. Samo ima malo razvlacenja. Jedva cekam sledecu.

Jones i Stormare odlicni u ovoj epizodi. Ako nista drugo makar su casting za sada uboli 100%.

U tipicnom Gejmen fazonu - ima scena da se najezis i apsolutnih wtf momenta...

Znaci Billions mogu na miru da odgledam poslednjih 5 epizoda, ne znam sta cu od serija sve krenulo Fargo BCS a i sad ovi Americki bogovi. Broen pri kraju druge, tu me ceka treca. Bosch i Sense8 druge sezone se kisele u cipelici. Gomoru 1 i 2 planiram da pocnem... A zima samo sto nije stigla, u junu... 🙂 A zainatio sam se bogami i Hanibala drugu polovinu trece sezone vise da odgledam.

Jones i Stormare odlicni u ovoj epizodi. Ako nista drugo makar su casting za sada uboli 100%.

U tipicnom Gejmen fazonu - ima scena da se najezis i apsolutnih wtf momenta...
Slažem se u potpunosti. Pokušavam da se setim da li je u knjizi navedeno za glavnog lika da li crnac ili belac, vezano za konverzaciju njega i Stormarea u drugoj epizodi... Meni su ove prve dve odlične, videcemo dalje. Knjiga je povelika, ima dosta stvari koje stanu na jednu stranicu a vizuelno je potrebno dosta vremena da budu prikazane kako treba, pogotovo kad je Gaiman u pitanju...

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

U knjizi nije baš direktno, Shadow je drugačije predstavljen u seriji ali ne toliko da odstupa od knjige... Verujem da će biti odstupanja ali ne drastičnih u smislu da potpuno promene "core" likova... A ona što "guta" mislim da će veću minutazu na platnu dobiti

Odgledao 12 epizodu bilionsa, ekstra, sto rece pilac tera te na razmisljanje sta ce biti sledece sezone.

Sustižem Lucifera, serija je jedna od boljih ove sezone.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Gleda neko Big little lies?

Obecava posle prve epizode..

Zavrsih upravo Black Sails (4 sezone, svaka po 10 epizoda). Apsolutna preporuka za one koji vole ovu tematiku.

Kakve likove ima ovaj The Leftovers, kad se gotovo ništa konkretno ne desi u epizodi a saznaš toliko toga o njima samima.

Baš čitam neki intervju sa Justinom Theroux-om gde kaže kako je sad na najvećim mukama. Čita scenarije za nove projekte i sve mu je sr*anje u poređenju sa ovim 😀.

Sustižem Lucifera, serija je jedna od boljih ove sezone.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Луцифер је једна од бољих серија која се појавила у посљедњих десетак година. Или је само мени брутално добро сјела.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

^Retka aktuelna serija koja mi ne izazove mučninu i potrebu za Fast forward opcijom. Limunadica, ali dobra i opuštajuća serija.

The Leftovers 4. epizoda. Serija vozi kao luda! Ništa se ne dogodi, a u stvari se sve dogodi. Odgledaš je sam i onda sat vremena preturaš po glavi. Genijalna je.

Gotham razbio sa jučerašnjom epizodom. Polako se povezuju tačke...

Sent from my D6603 using Tapatalk

Better Call Saul - odlicna epizoda, poslednji kadar je na nivou najboljih scena iz Breaking Bad :d

Pa u odnosu na PB, Lucifer je serija na kub!

Sent from S⅞

Zavrsio Broen drugu sezonu, u najmanju ruku egal sa prvom sezonom - odlicna.

Nikako nije egal, ali dobro je da si zadovoljan. Treca je skoro pa egal sa prvom, tako da ces uzivati. Meni je bas dugo nedostajala ta serija kad sam odgledao sve 3 sezone u cugu.

Pogledao Handmaids Tale prvu epizodu

Deluje solidno i zanimljivo mada je to subjektivan osecaj jer ja volim ova dark/dystopian ostvarenja...

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno