Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Designated je OK kao 24 v2.0 otprilike, znaš šta možeš da očekuješ.

To i očekujem. Treba mi nešto novo da gledam, taman malo da prekratim vreme dok se Gotham ne nagomila, bar 3-4 epizode. Stao sam na 14, još dve epizode čekam. Da nisu imali onu pauzu već bi izašle [emoji58]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Gotham se zahuktava, zanimljiv je i dalje i drži kvalitet. Inace na PB necu ni da gubim vreme jer primećujem pljuvanje po novoj sezoni.

Sent from my D6603 using Tapatalk

I ja sam batalio PB posle treće,nekako se osecam da mi neko prica "Glup si,glup si" sve vreme dok traje epizoda,sto mi nekako ne prija,ne mogu ja ovo...A bili su mi u lepom sećanju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Djilkos

Bolje kreni sa Leftovers....

Designated Survivor je prosek....10 epizoda se skoro ništa ne dešava,pa se desi nešto u 2-3 epizode pa se opet ništa ne dešava osim Kiferovih grimasa....

Leftovers je sa druge strane mama🙂

Imam vremena u narednih mesec dana na pretek, tako da sta god da krenem prvo da gledam svejedno mi [emoji4]

I ja sam batalio PB posle treće,nekako se osecam da mi neko prica "Glup si,glup si" sve vreme dok traje epizoda,sto mi nekako ne prija,ne mogu ja ovo...A bili su mi u lepom sećanju.

Ovaj novi PB je kao hladan roštilj...ima i dalje neki šmek zbog likova ali jednostavno ukus mu nije isti kao kada je vruć roštilj u pitanju 🙂

Jel neko gleda Gotham? Prošao sam poslednjih 12 strana, niko nije spomenuo. Mene jos uvek drži.

PB ne mislim da gledam šta znam nekako mi se izgubila želja. Blacklist takodje nestala želja. Sherlock isto.

Od novih jel gleda neko designated survivor? Kontam da je ok zbog Kifera.

Verovatno cu početi da gledam billions i leftovers, vidim da je spominjete dosta.

Nikako da krenem sa trecom sezonom, al prve dve sasvim dobre... Mozda je cak druga bolja. Vecina glumaca mi se bas vrhunski uklapa u likove.

Gotham odličan, 3. Sezona iz dela u deo sve bolja, nema šta

Sent from S⅞

PB limunada, ali ajde još 4 epizode ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Meni jedino u PB što valja je Inbar Lavi....

Bila me je kupila u Last Ship pa mi je bilo baš toplo oko srca :d kada sam je video i ovde

Prati li neko The 100? Sta mislite da ce biti sa onima sto ostadose u Arkadiji?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

@Novatech

Ja sam prestao da pratim sredinom trece sezone ali zbog drugih koji prate si trebao da stavis ovo u spoiler

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

American Gods, nisam imao nameru da gledam ali slucajno nalete na trailer pa sam se predomislio. Svidja mi se, iako ima nepotrebnog preterivanja sa ekstremnim scenama. Da me neko ne shvati pogresno nemam nista protiv njih kada imaju smisao, ovde je to za nijansu preterano.

^

Verujem da mislis na onu sa crnkinjom? 🙂 (ili mozda cak sa uvodnom koja je drugacija u knjizi ako me pamcenje sluzi)

Meni je iskreno najbolja scena ona u pabu (koji je inace 100% real i nije samo zarad scene napravljen, odnosno pisac ga je vise puta posecivao) sa "Serhiom Ramosom" (da ne spojlujem glumca).

Toplo ti preporucujem knjigu. Verujem da ce ti biti "iskustvo". 🙂

Poslednja izmena:
American Gods - ima li nameru da prati neko? I ovo vec neko vreme iscekujem (jer je knjiga odlicna).

Izasao u biblioteci 720p, nadam se sutra nekoj boljoj verziji.
Knjigu pročitao cim je izašla, ova serija je za mene obavezno gradivo, samo da ostanu dosledni literarnom predlosku i biće sjajna serija. Prva epizoda odlična.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Wtf did I just watch

Sent from my SM-G955U using Tapatalk
Ko je citao Neila Gaimana i svidja mu se njegov literarni stil, on će gledati i seriju. Koliko vidim, nema puno ljudi koji su čitali njegove knjige i ne gotive njegov izraz, sto je šteta jer on je stvarno jedan od boljih pisaca nekog american new wave stila. Po meni, preporuka za knjigu definitivno a za seriju ćemo videti.

Sa druge strane, bio sam veliki ljubitelj Prison Break serijala ali ovo sad, barem ovih 5 epizoda su jadne po, svemu :scenario, zaplet, raspleti u toku epizoda, okruženje, cak i glumci su nešto "drveni", nije to jednostavno ono što je bilo.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Poslednja izmena:
^

Verujem da mislis na onu sa crnkinjom? 🙂 (ili mozda cak sa uvodnom koja je drugacija u knjizi ako me pamcenje sluzi)

Meni je iskreno najbolja scena ona u pabu (koji je inace 100% real i nije samo zarad scene napravljen, odnosno pisac ga je vise puta posecivao) sa "Serhiom Ramosom" (da ne spojlujem glumca).

Toplo ti preporucujem knjigu. Verujem da ce ti biti "iskustvo". 🙂

Ne na crnkinju, recimo prvu i poslednju gde deluje da svako telo ima 15l krvu u sebi. Mada sada kada razamislim to verovatno i jeste negde poenta preterivanja ako dobro kontam sta serija predstavlja.

Nisam bio siguran svega mi da ono nije Serhio Ramos

Синоћ почео да гледам Taboo, прва епизода брутална, видјећемо какав је остатак...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Konačno uhvatio vremena da pogledam The 100 4x10 - odlična epizoda - hunger games done right 😀.

Ne znam šta mi bi sa Netflixom, BCS S3 i The 100 S4 sam gledao do nedavno tamo, čak su nedeljno ubacivali nove epizode, nakon što se emituju. Pre dva dana potražim The 100 kad ono izlistava samo dve sezone ... A BCS potpuno ispario 😀. Sreća pa je Free Trial.

Smorila me ova poslednja epizoda Štrebera...od 24 epizode (poslednja još nije emitovana) mogu da izdvojim možda 5 epizoda da su valjale....

To je kada pokusaju da "evoluiraju" seriju, umesto da se drze neke osnove 🙁

The Flash - na pola sam druge sezone i malo pocinje da me smara.. vidim da je dosta ljudi hvali. Je li treca sezona toliko bolja od ovoga do sada ili mi jednostavno ne lezi serija..?

Leftovers i dalje kida... 🙂 Upravo krećem da gledam poslednju 2. sezone...

Sent from my LG V10 using Tapatalk

The Flash - na pola sam druge sezone i malo pocinje da me smara.. vidim da je dosta ljudi hvali. Je li treca sezona toliko bolja od ovoga do sada ili mi jednostavno ne lezi serija..?

Epizode koje svi mi ovde uglavnom hvalimo su one "glavne", u drugoj sezoni su to sve vezane za Zoom-a. A te filler epizode, po meni, ubijaju seriju i čine je prividno detinjastom. Problem je što imaš gomilu fillera po sezoni. Ako uspeš da ih nekako "progutaš" čeka te tih nekoliko baš odličnih.

Za mene je Flash Love-Hate varijanta. Treća sezona je ubila sa fillerima, i iskreno se nadam da će do kraja biti nešto baš baš Epic da malo ublaži ono mučenje 😀.

Flash ima ' teen vibe ' momenata ali generalno je ok serija.

Sent from my D6603 using Tapatalk

American Gods ep 2

"Let the motherfucker burn!" :beat:

Dobra. Samo ima malo razvlacenja. Jedva cekam sledecu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno