Seinfeld - odgledao svih 9 sezona. U sustini odlicna serija, najbolje sezone po meni 3-6. Ono sto mi se takodje dopada je da su kao i vecina stariji serija imali ukusa da stanu kada prestane da bude smesno - osma sezona je vec bila malo slabija od proslih a u devetoj se vec ocigledno video pad kvaliteta mada je i dalje kopljima iznad onoga sto se danas servira kao komedija.
+1 Razvalila serijaNego Quarry razvalio sa finalom, preko sat vremena. Baš sam uživao u ovoj prvoj sezoni. 10/10
2015 - 2016 razvalila sa serijama...
Pročitam sinopsis blokbastera - smejurija
Pročitam sinposis serije - ono odlično...
Bukvalno se ne sećam kad sam gledao dobar film više.
Od serija je mnogo veca zarada, sto vise epizoda vise love. Zato nema flmova, Holivud se preorjentisao na serije.2015 - 2016 razvalila sa serijama...
Pročitam sinopsis blokbastera - smejurija
Pročitam sinposis serije - ono odlično...
Bukvalno se ne sećam kad sam gledao dobar film više.
Containment
Jel ogledao neko prvu sezonu? Virus&histerija su mi uvek zanimljiva tematika, ali vidim da je serija 'otkazana' odmah po premijeri, pa me zanima
da li tih 13 epizoda zaokruže priču ili naravno ništa nije objašnjeno, kao u Deadwood'u :trust:
Generalno svake godine su i filmovi a i serije sve losiji i losiji. Nekad nisam mogao da stignem da odgledam sve dobre serije i filmove...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari