Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet svinje i groving staf, TWD ne kida vise, opet je njesra.

Odgledao strain poslednju epizodu ponovo dobio zelju da zakoljem ono malo govedo, iskreno ga mrzim!

Dobra 5. epizoda WW.

Sinoć odgledao prve 4, nadam se da neće završiti kao Wayward pines.

Sent from my x600

Odgledao sam film Westworld pre nego što je počela serija da vidim o čemu se radi i dosta je bolja serija. Ima tu filozofsku crtu koju ja jako cenim.

Odgledaj i futureworld film...

Sent from my D6603

Odavno nisam gledao seriju gde je svaka naredna epizoda bolja od prethodne. Westworld :Klanjanje

Da nastavim ovde u sličnom maniru. Ne, šalu na stranu, Westworld stvarno ne prestaje da
me oduševljava.

Strain šta reći, klinac opravdava svoj izgled. :d

Seinfeld - odgledao svih 9 sezona. U sustini odlicna serija, najbolje sezone po meni 3-6. Ono sto mi se takodje dopada je da su kao i vecina stariji serija imali ukusa da stanu kada prestane da bude smesno - osma sezona je vec bila malo slabija od proslih a u devetoj se vec ocigledno video pad kvaliteta mada je i dalje kopljima iznad onoga sto se danas servira kao komedija.

Obavezno pogledaj i Curb your enthusiasm, iz iste je kuhinje, Larry David fenomenalan kao i uvek.

Poslednja izmena:
Završio gledanje Animal Kingdom,vrhunska serija. Nije baš HBO,AMC... Kvalitet ali pravi adrenaline rush,serija. Odgledao sam 10 epizoda za dve večeri

Z Nation se u poslednje dve epizode (6 i 7) dosta popravio u odnosu na one sa pocetka sezone

Beyond Genius Lies Insanity

Containment

Jel ogledao neko prvu sezonu? Virus&histerija su mi uvek zanimljiva tematika, ali vidim da je serija 'otkazana' odmah po premijeri, pa me zanima
da li tih 13 epizoda zaokruže priču ili naravno ništa nije objašnjeno, kao u Deadwood'u :trust:

Nego Quarry razvalio sa finalom, preko sat vremena. Baš sam uživao u ovoj prvoj sezoni. 10/10

2015 - 2016 razvalila sa serijama...
Pročitam sinopsis blokbastera - smejurija
Pročitam sinposis serije - ono odlično...
Bukvalno se ne sećam kad sam gledao dobar film više.

Filmovi? Sta to bese ...?
😀 😀 😀

Kod serije je varijanta, procitas npr osnovni sinopsis ovog Quarry-ja i ono realno ne deluje nista specijalno na "papiru".

Krenes da gledas, i zapljusnu te detalji, atmosfera 70-tih, muzika, emocije, realnost nasilja a o prici da i ne govorim. To je neverovatno tesko postici u filmu od max 2 sata, pogotovo kad se film pravi samo da probije magicnu cifru od milijardu dolara zarade.

Imas i dalje ljudi koji pri sam pomen o seriji dobiju asocijacije na Kasandru, Ljovisnu i taj rad. Npr. moj kum gleda raznorazni treš iz holivuda i ni ne razmišlja da krene na serije a filmofil je generalno.
Kada mu pričam o raznoraznim serijama,poznatim glumcima koji igraju u njima, kvalitetu istih on me gleda kao vanzemaljca [emoji85]

Gledao nesto domace, Vratice se rode.
Koliko me samo ljudi smaralo, kako nisam pogledao, nasa najbolja serija, bla bla.. i odlucim da probam. Pocetak solidan, nije dobro ali nije ni uzas, reko ajde poboljsace se vremenom. Prevario sam se mnogo, serija svakom epizodom sve losija i losija.. na kraju sam jedva cekao da je zavrsim, katastrofa.
Nosi neke poruke, ali su mlake, par performansa solidnih ali se ponavljaju.. a onoliko depresije.. Gledao sam vala tonu serija mracnih i depresivnih, ali ovako na silu, je uzasno.
Sve u svemu, nekako je zavrsih i antipreporuka od mene, gledao sam u zadnje vreme dosta boljih nasih serija i ne znam zasto ljudi misle da je ovo kao naj naj domace.. imamo mnogo boljih serija.

^
Ja sam zbog tih nekih stvari, odustao od te serije vec posle nekoliko epizoda. A i ove nase psovke su mi se smucile, previse ih je. Ono sto mi se svidelo je muzika, produkcija i solidna gluma.

Zadnjih godinu-dve bas slabe godine za film. Ocekujem da se pred kraj godine pojave nekoliko interesantnih filmova i to je to.
Ovogodisnjih filmova sam pogledao mozda 5-6.

Poslednja izmena:
+1

Od serija je mnogo veca zarada, sto vise epizoda vise love. Zato nema flmova, Holivud se preorjentisao na serije.
Generalno svake godine su i filmovi a i serije sve losiji i losiji. Nekad nisam mogao da stignem da odgledam sve dobre serije i filmove a sad jednom mesecno mozda odgledam prosecan film.
Jednostavno oseca se neka kriza u Holivudu. Da li je kriza ideja, glumaca ili neceg drugo ne znam ali definitivno imaju neki problem 🙂

Kriza kvaliteta zbog odabranih ciljnih grupa koje imaju vremena da pune bioskope- tinejdzeri.

Containment

Jel ogledao neko prvu sezonu? Virus&histerija su mi uvek zanimljiva tematika, ali vidim da je serija 'otkazana' odmah po premijeri, pa me zanima
da li tih 13 epizoda zaokruže priču ili naravno ništa nije objašnjeno, kao u Deadwood'u :trust:

neko?

Sinoć me opasno smorila TWD 702, nikad gora epizoda. Može biti sinonim za eng.poslovicu I would rather watch paint dry.
Nego, apropo prve epizode i raspleta Lusiline presude zanima me vaše mišljenje...

Jel još nekog obradovao Glenov odlazak... Toliko me je nervirao u 'poslednje vreme', toliko se puta izvukao za dlaku, te pregurao bolest u zatvoru, te se podvukao kontejner u poslednjem deliću sekunde,
izvukao se iz okretnih vrata dok su onog crnju pokidali na delove itd. Nisam mogao da dočekam njegov odlazak i kad mu je ono oko od Lusilinog udarca ispalo mene je obuzela neka sreća :d
Naravno, šteta za Abrahama, bio je baš kul lik...

EDIT: Glenn ( ° ͜ʖ ⊙) 😀

Poslednja izmena:
Generalno svake godine su i filmovi a i serije sve losiji i losiji. Nekad nisam mogao da stignem da odgledam sve dobre serije i filmove...

Bravo za post!!!

Slična situacija je i kod mene. Par puta sam razmišljao da li da skidam više filmove i serije, ili da se odjavim sa svih trackera i završim priču sa gledanjem filmova i serija.

Gledam i dalje, ali gledam na silu. Ništa mi više kao ranije nije zanimljivo. Pre par godina pogledam listu tipa 20 najboljih komedija i zaista u većini uživam. Danas ne mogu da pronađem dobru komediju. Da ne pričam o ostalim žanrovima (triler, drama, akcija...). Poslednje dobro šta sam gledao od filmova (a da mi se svidelo) je "Bes" sa Bred Pitom i to sam odavno gledao.

Serije su mi još dosadnije. Pre manje od mesec dana poskidao sam gomilu serija u remux-u (najbolji kvalitet slike) na novi disk od 4tb, namestio titlove, zavalio se, uzeo kokice i gledam. Odgledam jednu epizodu, dve, tri, trudim se da završim sezonu, ne ide. Obrišem je. Krenem drugu, treću, četvrtu seriju... Od nekih 20 serija svidela mi se "Bolje pozovite Sola" i super su mi legle obe sezone, ostalo ništa a sve sam skidao top serije po IMDB rejtingu kao i ovde preporučene. Kod filmova sam isto skinuo nekoliko najnovijih ali ne ide, nije to više to.

Možda se na kraju prebacim na primer na muziku i knjige (naravno i sada čitam knjige i slušam muziku 🙂), ali razmišljam da 100% ukinem serije i filmove pa da se prebacim na nešto drugo. Slična situacija se dogodila sa TV programima. Gledao sam godinama TV i kada nije bilo ništa uvek je bio uključen i bilo šta drugo da radim TV je bio uključen. Kada sam uzimao SBB paket, uzeo sam sa HD programima, gledao utakmice u HD-u (Arena), dnevnik... na kraju isključio D3 i eno ga stoji spakovan da ga vratim na kraju UO (još manje od dva meseca).

Kod mene imaju serije i filmovi fore do Nove godine (do kraja ugovora kod SBB-a) a onda ću videti da li uopšte više da uzimam neograničen net ili da jurim 4G (nešto kao Telenor 50GB za manje od 2.000 dinara).

Greska je sto si uopste gledao imdb ocene koje uglavnom nemaju veze sa zivotom.

Ja isto više gledam serije nego filmove. Generalno, zadnjih par godina filmovi stagniraju. Verovatno ih piraterija dotukla. Tako da sad izlaze većinom naslovi koji su predodređeni za gledanje u bioskopima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno