Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dodeli se koji poen tu i tamo, ako neko baš ne vodi računa.

Auuu "Quarry" bas heavy od samog starta i svaka preporuka.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Odgledao Narcos prvu sezonu i veoma mi se svidela, i moram da kazem da sam nasao jednu gresku u seriji, na koju velika vecina nece da obrati paznju ali ja kao veliki obozavalac rally-a, a i Subaru brenda to nikako nisam propustio

Godina desavanja je sam kraj 1989-e, i u sceni (Epizoda 6 kada kidnapuju one ljude) jasno se vidi Subaru Impreza prve generacije, koja je pocela da se pravi od 1992-e, inace sem toga svi kadrovi su odlicno uradjeni, tako da ni u jednom ne moze da se vidi neki auto, a da nije postojao u to vreme

Serija je puna rupa u smislu neistina koje su ameri izmislili zarad zanimljive serije. Kao zabava, super je, kao istorija prepuno lazi

Ne mogu da se setim za konkretno tu 6-u epizodu, ali

Escobar je ubijen 1993, a mislim i da se veći deo sezone dešava 92a, 93a, tako da je sasvim moguće da se nisu zeznuli što se impreze tice.

Odgledao Narcos prvu sezonu i veoma mi se svidela, i moram da kazem da sam nasao jednu gresku u seriji, na koju velika vecina nece da obrati paznju ali ja kao veliki obozavalac rally-a, a i Subaru brenda to nikako nisam propustio

Godina desavanja je sam kraj 1989-e, i u sceni (Epizoda 6 kada kidnapuju one ljude) jasno se vidi Subaru Impreza prve generacije, koja je pocela da se pravi od 1992-e, inace sem toga svi kadrovi su odlicno uradjeni, tako da ni u jednom ne moze da se vidi neki auto, a da nije postojao u to vreme

Kad smo kod automobila koji nisu postojali u to vreme,
i ona novinarka se jednom prilikom pojavi u BMW E39. 🙂

@Jozef
Te otmice su se desile pre nego sto je ubijen Gustavo, a ubijen je 90e, inace otmice se (barem po seriji) dogadjaju odmah nakon pada aviona sto se desilo 89e

@Robotnick

Eee da, tu su tek osmasili, jedno 5 godina mozda 🙂

Izvini, sad vidim da si pričao o prvoj sezoni, a ja sam kontao da je u pitanju druga. My bad 🙂

Sense8 skroz dobar.

Nisam homofob ali svakako nisam lud da gledam ljubavne scene tog tipa pogotovo kada su neke isforsirane i prelaze granicu dobrog ukusa. Sve ostalo na vrhunskom nivou.

Od kad je izašla druga sezona Narcosa iskusno sam pobegao sa teme da ne citam spojlere i odgledao obe sezone. 🙂
Sad mi je pokvarilo utisak to sto sam video onih 28 grešaka u seriji sa neke prethodne strane, baš su mnogo stvari izmenili.

Realno, to je 28 gluposti. Ne treba da utiče na doživljaj serije koja ionako nije dokumentarac.

*** ne znam 80% serija koje su bile nominovane a mislio sam da vec gledam dosta serija..

Meni su samo dve serije/emisije/miniserije nepoznate sa onog spiska. Doduse, gledam mozda 3 od onih sto su dobile Emmy, ostalo mi se uopste ne svidja 🙁 (ili me skroz ne interesuje, tipa OJ Simpson)

Bez obzira sto me u nekim trenucima mnogo nervira Mr. Robot, Malek je zasluzio nagradu.
American Crime Story se bas nadobijao nagrada, nisam gledao seriju ali na osnovu vasih komentara (koji su bili retki za ovu seriju) nekako mi je bilo preterano puno emija dobila serija. 7 komada

Ja sam propustio zadnje dve sezone Supernatural-a (10 sa Mark of Cain i 11ta sa Darkness) i mogu da kazem da mi je krivo sto sam ih "izneverio" kao fan, ova serija razbija kako je dobra i posle 11 sezona i sa ovakvim budzetom.

Epizoda "Baby" gde je sve snimano iz ugla automobila > bukvalno domaci zadatak kreatorima tv serija kako se rezira. remek delo epizoda, takvu premisu ostvariti u tako dobru epizodu bukvalno genijalno

EPizoda "Just My Imagination" - i posle 11 sezona oni izvuku keca iz rukava i izazovu ti "man tears", naklon autorima serije.

Pritom, angazuju glumce kojima treba posao ili breakthrough sto je veoma humano sa njihove strane kao autori serije. Glumci sa invaliditetom, gluvonemi, slepi, su imali priliku da budu guest stars sto danas retko koja serija radi iako ameri vole da se busaju kako su "zemlja snova" a ti ljudi su gurnuti u trecu klasu.

Supernatural je vise od TV serije. Ko do sada nije gledao nece se pokajati da krene od samog pocetka.

Mr. Robot 11 epizoda

Jel se samo meni čini da serija sve više liči na neko Linčovo delo?
Mračna plus balansira između realnosti i one druge strane....
Možda mi se zato i sviđa toliko ova druga sezona što me podseća na Linča...

Ono što me zanima
Jel Darleen mrtva? Tj jel i ona ubijena sa onim u restoranu?

Malek definitivno zaslužio jer je razbio u gos'n robot-u.

Sent from my D6603

Zavrsio Ray Donovan Sesason 4 od 1 do 12 na nivou,kao i predhodne sezone.Uspeli su da odrze kvaliet 4 sezone videcemo 5 u 2017.

I previse sto se mene tice, Showtime stvarno poceo da vestacki razvlaci serije, secamo se Dextera koji je bio ipak (po meni) za klasu bolja serija od Homelanda kako se zavrsio.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno