Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo ova Winona Ryder.....koliko ja nju ne podnosim...nikada je nisam mogao podneti ni u jednom ostvarenju..užas koliko mi je odbojna
Мени је раније исто била углавном мех, али сматрам да је овде баш одрадила добар посао 😀

Retka serija u kojoj klinci nisu iritantni i ne zelis da ih ubijes 😀

+1

Evo i ja odgledao Stranger Things, super letnja zabava. Posebno mi se svidela muzika, Space Disco u stilu Jean Michel Jarre-a. Svakako preporuka!

Gledajuci seriju dobio sam utisak da je ova mala Eleven u stvari mlada Jean Grey, tu je sve telepatija, telekineza a negde na sredini serije smo saznali da se zove Jean. Hmm.. mozda :sceptic:

,)

Pa dobro majku mu zar su svi gledali tu seriju?
Сјајно одрађен шмек 80-их, многи елементи као да су их снимали Карпентер и Спилберг, шта ћеш више 😀 ова серија је заправо више као филм исецкан на 8 делова него као класична серија 🙂

The night of - sve bolji i teži... Omar is back in the hood [emoji122]

Malopre završio sa prvom i jedinom sezonom serije "Minority Report" i mogu reći da uopšte nije bila loša serija koliko su je loše ocenili. Gledao sam toliko serija od kojih se mnogo više očekivalo a koje su bile pravo razočarenje i gore od ove tako da ne bih imao ništa protiv ni da su nastavili sa snimanjem...

U pauzama sa nekim domacim serijama, odgledah dva sjajna ostvarenja:

Stranger things - necu da trosim reci, svi je hvale, tako da se samo pridruzujem i preporucujem

Cosmos: Spacetime Odyssey - sjajna edukativna serija, prosto sam uzivao upijajuci sve te informacije.. puno toga sam znao, ali je bilo i dosta nepoznatog koje je objasnjeno na odlican nacin. Definitivna preporuka.

Malopre završio sa prvom i jedinom sezonom serije "Minority Report" i mogu reći da uopšte nije bila loša serija koliko su je loše ocenili. Gledao sam toliko serija od kojih se mnogo više očekivalo a koje su bile pravo razočarenje i gore od ove tako da ne bih imao ništa protiv ni da su nastavili sa snimanjem...

Ja sam jedva prve 3 epizode izdržao. Ona Megan stvarno jeste GOOD na oko, ali gluma - očaj živi. I ne samo ona, drugi su još gori, bar meni ***.

I ja isto izdržao nekih 4 epizode i to na silu jer mi se priča zasvidela jos iz originalnog filma.

Sent from my D6603

+1
I meni je odlična serija. Mnogo me podseća na prvu sezonu Sons of Anarchy.

Ja sam jedva prve 3 epizode izdržao. Ona Megan stvarno jeste GOOD na oko, ali gluma - očaj živi. I ne samo ona, drugi su još gori, bar meni ***.

Ja sam takođe mislio da odustanem ali sam ipak odgledao do kraja i drugi deo sezone mi se nekako više dopao nego početak. A da glavni glumci loše glume to ne sporim.

http://sploid.gizmodo.com/stranger-things-side-by-side-with-every-excellent-film-1784380113

to4oyziy7maairvhib6c.gif

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

A neki spolier tag hm?? Neki jos uvek cekamo da odgledamo...

Preko TapaTalk-a sam, a i ne verujem da ćeš bilo šta iz ovog gif-a shvatiti 🙂

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Pa i na TT moze spoiler da se napise. 🙂

Odlična prva epizoda Animal Kingdom-a, lepo su preradili film, doduše sa mrvicu drugačijim vajbom jer ono je ipak bilo dosta dramatičnije. Inače taj patološki odnos Štrumpfete i njenih sinova je stvarno odrađen na visokom nivou i ovde, kao i Pope koji je podjednako manijakalan i jedini koji joj se odupire. Vidim već 8 epizoda izašlo, moram se baciti na skidanje 🙂 Još našao neki naš ludački prevod, valjao sam se svo vreme (za pivo kaže "evo ti Valjevsko" 😀)

Takođe u dosta kadrova primećujem jak bokeh, slično kao u 11.22.63. Baš izražen, kao da su koristili matori Helios 44 objektiv 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno