Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledoa prvu epizodu Stranger Things. Mnogo se oseca Stiven King atmosfera u seriji.
Imao sam utisak kao da sam iz neke njegove knjige bacen direktno u ekranizaciju iste

Beyond Genius Lies Insanity

Čoveče, zamalo da kliknem na spoiler show "dugme", al zamalo. Ipak neću, izdržaću nekako 😀

Ja sam kliknuo, i mislim da nije tacno. 😀

Odgledao sam Stranger Things, stvarno dobra serija, bas laganica i taj smek '80 se lepo uklopio u radnju serije, moja preporuka.
Takodje sam pogledao obe epizode The Night Of, ok je za sada.

Negan je ubio gledanost. Mogu da gase polako, kao i onaj spinoff u LA...Sta se desilo s tom serijom posto sam batalio posle S1 ?

Gase mi seriju koju sam pratio 7 godina.. Vampirske dnevnike... Dobro ostaje tu The Originals..

Iskreno nema smisla bez Elene i ako je smarac bila. Obozavam TVD ali ostaju bez ideja, ova sezona je bila na silu

Sent from my SM-G935V using Tapatalk
Слажем се.. Боље да је гасе него да нас опет смарају са ****ним љубавним драмама типа Елена Стефан Дејмон.. Тај део када се вртело само око тог љубавног троугла ме је жешће сморио и на силу сам гледао.. Дефинитивно је серија кидала првих пар сезона а остало је све на силу.. Ваљда ће покидати ових последњих 16 епизода колико су најавили да ми остане у лепо сећању после свих ових година...

Али the Originals кида и даље, баш супер серија и прича..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Pa da al sam za Originals citao da se vraca tek sledece godine, tj negde u prolece.

Sviđa mi se Stranger things.Odgledao danas sve epizode.
I ja danas odgledao u cugu 4 epizode... što reče neko oseća se ta napeta atmosfera pisca.Morao sam da prekinem jer su mi kapci postali teški inače bih povezao sve epizode. Nadam se happy ending-u.

Sent from my D6603

Forever i Stalker ne mogu da im oprostim...

Sent from my D6603

Arrow коначно се враћа на акцију... То смо чекали..

Stranger Things 8/10,fino zaokružena priča. Klinci odradili pristojan posao a Winona je razbila ulogu sa glumom. Cela ta avantura sa klincima me je podsetila na The goonies film iz 85e koji sam kao klinac gledao X puta.

Sent from my D6603

Има ли какав trailer за supergirl?

I od mene sve pohvale za Stranger Things, sjajna serija.

Samo ova Winona Ryder.....koliko ja nju ne podnosim...nikada je nisam mogao podneti ni u jednom ostvarenju..užas koliko mi je odbojna

Koliko mi se svidela toliko na kraju nisam baš bi zadovoljan (krajem). Ne u smislu da li jeste li ili nije hepi end. Čak ne toliko ni da li je dovršena ili ima mesta nastavku već
kako su šerif i Viona sa sinom izašli iz onog underworlda, da li je gejt uopšte zatvoren!? Ako nije kako ona sve izgleda kao da jeste, ako jeste kako su izašli?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno