Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uz Stranger things koji me oduševio sjajna mi je i Brain dead (http://www.imdb.com/title/tt4877736/) . Genijalan spoj političkog trilera sa napadom vanzemaljskih buba koje jedu mozgove. Urnebesno zezanje na račun današnje političke scene u USA. Poenta je da se političari ovako ponašaju kako se danas ponašaju jer su im pola mozga pojele alien bube 🙂 !

ja ću da gledam večeras na HBO HD
tv kritičari koju su pogledali nekoliko epizoda kažu da je odlična krimi drama i da je HBO-u baš nedostajalo tako nešto u poslednje vreme
videćemo
Upravo pogledao prvu i drugu epizodu, serije night of mogu reći da sam veoma oduševljen sa tim prvim epizodama i jedva cekam nastavak priče. O Dzonu Torturu izlišno je trošiti reči fenomenalan je u ulozi advokata. Odlično složena priča.

Послато са A1-810 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
^
Upravo tako, druga epizoda isto jaka, nadam se zamrsenoj priči i održavanju kvaliteta.

Sent from my D6603

BBCev serijal The Hunt 2015,ono bruka kadrovi, kvalitet slike i brutalni narator Attenborough da upotpuni doživljaj. Najviše me je oduševio deo gde na kraju svake epizode pokazuju kako su snimili tu epizodu, sa kojim su se izazovima sve sreli da bi došli do odredjenih kadrova. 10/10
Hvala vam na ovoj preporuci par stranica unazad. Kvalitet slike je neverovatan.
Ako ima jos nesto slično sa kvalitetnom slikom, bio bih zahvalan na preporuci.

Sent from my D6603

Jel moguće da niko nije dao šansu ovoj seriji. Sporo, još malo pa u realnom vremenu 🙂 ali odlično. Ovako me držao True Detective S01 (samo ovde nije u pitanju naracija).
Како није, па спомињана је чим се појавила... И одлична је за сада.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ufff, odgledah sve epizode Stranger things, šta reći, koliko god volim Netfliksove serije
toliko mrzim način na koji puste sve epizode sezone odjednom. A pošto sam nestrpljiv i
ne znam da ih izgustiram umereno, za tri dana pogledah svih 8 epizoda.

Ne pamtim koja mi je serija iz ovog žanra tako dobro legla posle dužeg vremena, pročitah
negde komentar na netu na konto te serije da je sjajan mix Spilberga i Stivena Kinga (naravno
nema veze sa obojicom).

Iskreno se nadam da će biti druge sezone, neću pričati niti kvariti sa detaljima, vidim da
ko god je pogledao oduševio se.

Ja sam odgledao samo prvu epizodu , mnogo je dobro odradjena, kao da je stvarno snimljena početkom 80ih, od glumaca, do kolor korekcije.
Falilo mi je nesto ovako malo drugacije, dok sam gledao dobio sam zelju da pustim one stare horore, ima taj vajb, definitivno nastavljam da gledam.

Evo ja se nisam odusevio sa Stranger Things 😀
Ok serija malo da te baci u retro nostalgiju ali originalnost 0. Pokrali su sve sto se moze pokrasti i izmenili cisto da ne padaju tuzbe. E.T, Goonies, Carrie, Elfen Lied.
Inace jel ste primetili da je snimana na istom mestu gde i Walking Dead ? Onaj kamenolom sa jezercetom je u prvoj i sestoj sezoni WD, vidi se i Terminus i jos neke stvari.

Ufff, odgledah sve epizode Stranger things, šta reći, koliko god volim Netfliksove serije
toliko mrzim način na koji puste sve epizode sezone odjednom. A pošto sam nestrpljiv i
ne znam da ih izgustiram umereno, za tri dana pogledah svih 8 epizoda.

Ne pamtim koja mi je serija iz ovog žanra tako dobro legla posle dužeg vremena, pročitah
negde komentar na netu na konto te serije da je sjajan mix Spilberga i Stivena Kinga (naravno
nema veze sa obojicom).

Iskreno se nadam da će biti druge sezone, neću pričati niti kvariti sa detaljima, vidim da
ko god je pogledao oduševio se.
Isti slučaj i kod mene, u 2 dana sam odgledao svih 8 epizoda, sjajna serija po meni. Kraj dobro zaokružen ali ostavljen dovoljan cliffhanger za sledeću sezonu ako je bude.
The Night Of odličan početak tj prva i druga epizoda, posebno mi prija ta neka slow atmosfera za razliku od nekih tras-bang-udrimedozore krimi serija... Videćemo kako će se odvijati dalje.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Kad je toliko nahvaliste moram da overim ove natprirodne pojave.. ovaj hipi koji se digli ☺️

Sent from my D6603

Slobodno, skroz ok serija.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

The Flash spoiler

uploadfromtaptalk1468977561340.jpg

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

The Flash spoiler

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Flash, veliki spojler sa snimanja sledece sezone (mada nije da nismo očekivali ovo):

aOvBBPy_700b-600x604.jpg
Ima to već jedno nedelju dana kako se vrti po netu.Sad će za vikend Comic Con pa će izaći i ptvi trejleri za DC serije!!!

Supergirl piše se na netu a i producenti su najavili da će se pojaviti Batwomen,Oracle a mozda i Black Canary.Izgleda da prave Bird of Prey!!!!

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Evo da i ja malo doprinesem "hipiju" oko Stranger Things-a. Mnogo mi se svidela serija. Stukao sam celu sezonu za dve večeri. Ujutru na poslu sam bio kao zombi.
Jeste da joj originalnost nije baš najjača strana, ali je sve tako dobro ukomponovano, da mi to uopšte nije smetalo. Uglavnom, klinci su mi bili odlični, pogotovo onaj mali kovrdžavi 🙂 Čak me je šerif sa šeširom neodoljivo podsećao na Indianu Jonesa, samo mu je bič falio. Inače, nadam se da neće biti više sezona. Ovo je sve lepo zaokruženo, bojim se da bi nešto pokvarili.

Ja završavam Star Trek-Enterprise jos 5 epizoda do kraja.
Odlično za ove letnje dane u pauzi između sezona kad je ponuda siromašna naročito sa sf sadržajem. Efekti za to vreme odlicni, priča tu i tamo...
Ko voli ovaj žanr dobro dođe za predstojeci serijal koji bi trebao da krene u 2017....

Послато са C5503 уз помоћ Тапатока

Evo da kazem i ja da sam odgledao Stranger Things i da mi je zaista prijala serija ...
Klinci su fantazija, pogotovo onaj mali krezavi 😀
Mala "011" sve i jednim svojim pojavljivajem mi izvlacila osmeh na lice, tako nekako izgleda umiljata,slatka i tako je nerealno dobro odglumila... ja zaista nemam reci kolko sam se odusevio sa klinkom. Mada bilo je tu i dosta situacija kada sam sumnjao da je to deckic, na kraju poslednje epizode morao sam da proverim.
Sve u svemu preporuka i od mene!

E *** skidam 720p rip, dosta pohvala za tu seriju ...

Samo me plaši da ne bude kao sa Wayward Pines 😀

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Takodje i od mene preporuka za Stranger Things.

I od mene preporuka za Stranger Things, a i za Banshee koji je oduvao, stigao sam do 3. sezone, serija je odlična.
Jedino me brine gde naći 4. sezonu, nema nigde nešto dobrog kvaliteta, ali snaći ćemo se.
Po meni Banshee 10/10.

I od mene preporuka za Stranger Things, uzeo sam je gledati danas posle posla i jedva se zaustavio posle 6. epizode samo zbog posla rano ujutru. Sutra nastavljam, svaka preporuka!

I od mene preporuka za Stranger Things, a i za Banshee koji je oduvao, stigao sam do 3. sezone, serija je odlična.
Jedino me brine gde naći 4. sezonu, nema nigde nešto dobrog kvaliteta, ali snaći ćemo se.
Po meni Banshee 10/10.

tek kad vidiš kako su sjajno završili seriju, biće i 20/10 ocena. Gledaj na rar bg

Sta se desava sa KAT? Izgleda ni PB ne radi? Ovaj rar bg ili ja ne kapiram kako se traze serije ili ih ni nema?

Izgleda da KAT-a više neće biti...
A taman sam našao BluRay za Banshee 3. sezonu. Sad moram da tražim dalje..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno