Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mojne da vas mrzi da iznesete utiske u vezi sa Mr. Robot S2E1. 🙂
Ja na zalost ne mogu da pogledam tek do cetvrtka uvece.

Mene smara to sto nije dobar u glavi pa mogu da nabace sta god... Pred kraj prve sezone kad su poceli s tim stvarima spala mi je i ocena.

The night of, prva epizoda odlična i obećava zanimljiv sadržaj. Definitivno ide u play listu u kalendaru.

Sent from my D6603

Mr. Robot dobar početak, biće ovo bolestina od serije, nadam se i mracnija od prve sezone.

Sent from my D6603

Gledam po drugi put Breaking bad,preporucite mi nesto kvalitetno od novih serija

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Prvo Narcos, pa onda ostalo 🙂

A Banshee kakav je?
Kojim redosledom ove 3:
Narcos,banshee,black sails?

Hvala svima,bacam se na gledanje.

Hoće li se desiti nešto u ovoj Gomori u drugoj sezoni? Odgledao 5 epizoda i samo priča,priča i priča....

Flash, veliki spojler sa snimanja sledece sezone (mada nije da nismo očekivali ovo):

aOvBBPy_700b-600x604.jpg

BBC - The Hunt (2015), sjajan dokumentarni serijal o zivotinjama sa jos sjajnijim David Attenborough-om

^ Kakav rad kamere, fotografija i kadrovi, svaka cast ljudima kako su snimili ovo, uopste mi nije jasno kako su izvukli neke snimke.
Fascinantno odradjeno i katovano.
Prva epizoda 10/10, uzivao sam gledajući. Dobro dodje kao odmor od teških serija i filmova.

Poslednja izmena:
Netflix - Stranger Things

sinoć sam je završio .. meni fino legla, ništa epohalno ali dobar vibe i omaž filmovima '80ih (i sami glumci u dijalozima pominju neke filmove/autore što se vidi posle)

Stranger things, odgledao 3 epizode, meni je za sada odlična serija, videćemo kasnije kako će se odvijati.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Odgledao sam trejler za Stranger things, volim ovakve serije, jos Netflix, trebalo bi da valja.
Samo da ne bude kao sa većinom ovakvih serija, da se zavrsi cela sezona a i dalje da ne znas sta si gledao.
Zadnje sto sam gledao ovog tipa su Wayward Pines i Under the Dome, obe su me zestoko razočarale.

Zadnje sto sam gledao ovog tipa su Wayward Pines i Under the Dome, obe su me zestoko razočarale.

Ne mogu da se porede sa Stranger Things! mada, odgledao sam samo prvu epizodu da bih nesto vise rekao ...ovo obecava, bas je uradjena skroz retro, prave 80-te, muzika i sam zvuk je odlican, glumci odgovarajuci i zanimljivi, sama prica ..videcemo !? 🙂 l izgleda da je neki trend 80-te, ali ovde je bas "leglo" kako treba 🙂

Wayward Pines.... Meh. Zanimljiv početak koji je obećavao ali kako je vreme odmicalo tako su se sve više zapetljavali... O drugoj sezoni ne treba trošiti reči, čak je i onaj mučenik Matt Dillon pobegao a upala je "prva rezerva Hollywooda" Jason Patric.
Under the Dome slična stvar, literarno delo odlično napisano ali upropasceno režijom i nasilnim nastavljanjem i kalemljenjem radnje.
Stranger things mi izgleda drugačije, sviđa mi se postavka sa klincima i taj period u USA, čini mi se da imaju solidan budžet i ako nastave ovako biće pun pogodak. Gledam već 5.epizodu za redom i moram priznati da mi je za sada odlična.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno