Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
О Флешу..
Изгледа да је у овој епизоди Wally добио брзину, можда грешим ал идеално је урађено да добије и он.. А оној Iris је као тек сад дошло из д у главу да оно каже, сад ће да развлаче мало то и на крају ће бити заједно..

I meni se to cini.
+jessie eventualno. Delimicno prati stripove koliko sam shvatio po tom pitanju (ne citam ih, niti sam 😉).
Mada ja ne kapiram gde je nestao Barry, ali sanse nema da teen serija izbaci glavnog glumca 😀

Inace, vidim da Teen Wolf ce dobiti 6. sezonu - da li neko kapira uopste tu seriju???

I meni se to cini.
+jessie eventualno. Delimicno prati stripove koliko sam shvatio po tom pitanju (ne citam ih, niti sam 😉).
Mada ja ne kapiram gde je nestao Barry, ali sanse nema da teen serija izbaci glavnog glumca 😀

Inace, vidim da Teen Wolf ce dobiti 6. sezonu - da li neko kapira uopste tu seriju???
Barry је заглављен у speedforce-u. Шта год то значило по стриповима...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

I dalje je tako u stripovima? 😀

Ma to je koliko sam negde procitao mesavina vise verzija stripova.
Ali sigurno je da ce se
Beri vratiti u seriju

@DeRadicci extra, nisu oni mutavi svašta povežu samo što gledalac ne može sve da pohvata. Ti kolko sam primetio prilagodjavaš titlove za webripove pa mnogo toga detaljno prodješ.

I meni se to cini.

Ma to je koliko sam negde procitao mesavina vise verzija stripova.
Ali sigurno je da ce se
Beri vratiti u seriju
Beri je postao jedno sa speedforce-om ili zaglavljen u speedforce-u
Desavalo se nekoliko puta u stripovima!!!!!

Evo dva primera iz stripa.
Poslednje u novim stripovim(New 52)
111282f4bf944e44bf6a0348da768281.jpg

I Najpopularnije

3794dc6d58547c6a0ded5b7d162261d7.jpg

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Peaky fokin Blinders se vratili!

Ideemoo! Skroz sam zaboravio.

secam se kad sam je odgledao da nisam bio nesto toliko odusevljen, ali sto je vise vreme prolazilo kad god je se setim shvatim koliko je dobra serija.

Sad mogu i da počnem da je gledam, nisam hteo jel sam mislio da je samo cancel pao posle 2 sezone.

Gledam lucifera nije jako lose xD

Poslato sa tastature koja pravi greske!

Da, ali piz*e su pustile samo 13 epizoda po sezoni, a ovo stvarno ne bi trebalo da bude samo jedna sezona... serija je limunada za letnji period, nece im to dobro proci 🙂

Blacklist e21 jos jedna u nizu praznih epizoda. 🙁

Sent from my iPhone using Tapatalk

Malko su se popravili u odnosu na prethodne dve, ali i dalje ni pola od onoga sto je serija bila. Trebalo bi da zavrse seriju sa ovom sezonom, ali vidim sad da je ista obnovljena i za 4.
verovatno ce u 4. sezoni vratiti Liz sa pricom da je sve organizovano kako bi ona pobegla iz tog sveta.
Glumica je inace na porodiljskom pa su je zbog toga kickovali

Dobra zadnja epizoda gothama. Napokon da malo zivnu.
Malo preterivacem sa "Acom", previse oko njega samo.
Ali svidja mi se kako serija razvija likove, stvarno dobro radi! Jedino 1-2 bitna propusta su bas dziberski uradili (kada Jimmy vidi Pingvina, ne kapira da se Pingvin ne pravi recimo.. previse nepoverljivo).

Aca je Azrael 🙂 Mada sam po nekim komentarima sa pocetka druge sezone mislio da ce biti Rasalgul 🙂

On bi bio previse mracan Lucifer... jeste za ulogu Lucifera, ali ne u ovoj seriji 🙂

a li je moguće da su svi sajtovi down zbog got?

GOT

Ako izumemo cinjenicu da u TOJ sceni fali lord komander kraljeve garde ovo je mozda najbolje rezirana borba macevima koju smo videli na ekranima. Dejn je bio najbolji prijatelj princa Raegara i najbolji macevalac u Westerosu.

Poslednja izmena:
Dobra ova zadnja epizoda Supernatural-a 🙂 Konacno da se nesto desi, a i pesma na kraju super 😀

GOT

Ako izumemo cinjenicu da u TOJ sceni fali lord komander kraljeve garde ovo je mozda najbolje rezirana borba macevima koju smo videli na ekranima. Dejn je bio najbolji prijatelj princa Raegara i najbolji macevalac u Westerosu.
+1
odlična scena.
Još jedna dobra epizoda GoT.
3 za redom!!!!

GoT episode 3
John Snow has small pecker :d
Spora, ali odlična epizoda

+1
odlična scena.
Još jedna dobra epizoda GoT.
3 za redom!!!!

Daleko su epizode GOT-a od dobrih. Dobri su samo pojedini delovi. Pojedini delovi koji su obelezili celu seriju samo pokazuju kakve je sjajne likove stvorio Martin da se jednostavno zapitas sta piscima treba da izmisljaju kad imaju ovo na raspolaganju u slucaju razvoja serije. Zato mi je zao sto propustamo i neke sjajne likove i momente cisto zbog pisaca scenarija i njihovog ega. Got je mnogo bolji od prosecnih serija ali kad pogledamo da iza sebe ima toliko dobar i detaljan "lore" ne mozemo se zadovoljiti sa ovim.

Daleko su epizode GOT-a od dobrih. Dobri su samo pojedini delovi. Pojedini delovi koji su obelezili celu seriju samo pokazuju kakve je sjajne likove stvorio Martin da se jednostavno zapitas sta piscima treba da izmisljaju kad imaju ovo na raspolaganju u slucaju razvoja serije. Zato mi je zao sto propustamo i neke sjajne likove i momente cisto zbog pisaca scenarija i njihovog ega. Got je mnogo bolji od prosecnih serija ali kad pogledamo da iza sebe ima toliko dobar i detaljan "lore" ne mozemo se zadovoljiti sa ovim.
Donekle se slažem sa tobom.Pročitao sam svih 5 knjiga(7 kod nas jel su 3 i 5 podeljena na 2 dela),sad čitam "Svet Leda i vatre".
Mozda bi i mogli sve da opišu ali bi im trebalo po 23 epizode u serijalu,a mislim da HBO nebi toliko novca izdvojio ni u ludilu.
Posmatram seriju i knjige odvojeno i uživam u knjigam i u seriji!!!!

Silicon Valley - nove epizode stigle... odlicna serija, vidim da je komentarisana poslednji put tokom prosle godine i prethodne sezone, pa reko da spomenem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno