Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
cek,vama je druga najbolja?ao 🙂

salim se naravno,o ukusima ne vredi raspravljati,meni je to pretanko u svakom smislu a bas sam se nadao jer,kao sto svi znamo,i ne umiremo bas u horor serijama.

Ja sam od AHS isto odustao negde na polovini druge, ipak mi je bilo previse toga sto nisam mogao da svarim :d
Hannibal iako je bio takodje morbidna serija u pojedinim momentima, vise mi je imao nekog ukusa. Bar sam mogao neki recept da naucim :-devil-:

cek,vama je druga najbolja?ao 🙂

Meni zbog atmosfere iz ludnice i zbog likova. Doktor nacista,Schatah odnosno anđeo smrti itd.
Nijedna sezona nije imala takve likove do Hotela.

Covenant mi je bio žešći smor kao i Freakshow. Da nisu u Freakshow-u
ubili klovna
možda bi i sezona ličila na nešto

Šta znam, meni su kasnije u četvrtoj onaj poremećeni klinac i Neil Patrick Harris bili odlični.

Jel zna neko zašto je prestao da se snima X-files posle 9te sezone?
Ne kontam jer i pored novih glumaca zadnje 2 sezone su pokidale za kvalitetom! Robert Patrick je rođen za tu ulogu.

hannibal je,barem od ovoga sto sam ja gledao jedno bar 5 klasa ozbiljnija serija od AHS.ali ako cemo realno,sem par epizoda masters of horror-a nije ni snimljena krstena horor serija.

Jel zna neko zašto je prestao da se snima X-files posle 9te sezone?
Ne kontam jer i pored novih glumaca zadnje 2 sezone su pokidale za kvalitetom! Robert Patrick je rođen za tu ulogu.

Opala je gledanost kad je Robert Patrick zamenio Muldera a i Gillian Anderson nije htela da ostane posle devete sezone.
Zanimljivo da ja imam suprotno misljene od tebe da je R. Patrick rodjen za tu ulogu. Meni su te sezone s njim bas bile bezveze.

Možda si davno kao i ja zadnji put gledao.
Dosije X mi je ubedljivo najbolja serija koju sam gledao u životu, ali sam vrlo realan po pitanju da je sedma sezona mnogo loša bila.
Sad posle 15 godina kad sam pogledao opet celu seriju tek vidim koliko je dobra osma i deveta sezona.

hannibal je,barem od ovoga sto sam ja gledao jedno bar 5 klasa ozbiljnija serija od AHS.ali ako cemo realno,sem par epizoda masters of horror-a nije ni snimljena krstena horor serija.

Meni je Hannibal previše spor i dosadan...odgledao sam prvu sezonu i na pola druge prestao...zbog te sporosti i dosade sam batalio i Walking Dead da gledam...može da bude kvalitetnija koliko hoće ali ne mogu da gledam kada je nešto sporo i kada se razvlači....

TWD stvarno postao smaracina zesca, samo se zale nista se ne desava.

Tacno se vidi da više nemaju ideja za TWD, serija se pretvorila u Oprah Winfrey zombie apocalypse show, samo kukaju i zale se... Odgledao sam prvih 5 epizoda, skinuo 6. i 7. ali ne mogu da nateram sebe da gledam... Da mi je neko pričao da cu radije da gledam nesto poput Castle ili The Player npr nego TWD, ne bih mu verovao ali tako je...

Ajde sta kukate, ako vam se ne gleda sacekajte da se zavrsi sezona pa sve u cugu pogledajte, ili batalite seriju kao sto sam ja to uradio 🙂

pa vratili glena (mada ja nisam ni sumnj'o da ce ga vrate,samo je eto malo trebalo da megi izdrami,morale su malo zasuze te plave engleske okice) i razminali grad,sad mogu dodju ovi sektasi sa kamidianom,pametnom dosta.

Ovo je mozda i najgora epizoda u seriji, ustvari pocev od one epizode sa kozom tesko je odlučiti koja je najgora, uspeli su da zjebu i one epizode na farmi.
Ovako ce da smaraju do sredine sezone kada ide ona pauza, pa ce opet posle pauze još jedna epizoda sa nesto akcije, onda smaranje do poslednje epizode i tako u krug, kako rade od druge sezone.
Vidi se da je cela ova sezona na silu odradjena, ajmo da podelimo grupu još na pocetku i onda za svakog po jednu epizodu teramo tako do kraja i uzmemo lovu.
Da imam nesto pametnije da gledam batalio bih, ovako gledam najvise iz navike i sto se nadam da ce da krene nesto da se desava.

Poslednja izmena:
DC Legends of Tomorrow

" I've seen Men of Steel die and Dark Knights Fall " [emoji33] [emoji2]

Poslednja izmena:
Ovo je mozda i najgora epizoda u seriji, ustvari pocev od one epizode sa kozom tesko je odlučiti koja je najgora, uspeli su da zjebu i one epizode na farmi.
Ovako ce da smaraju do sredine sezone kada ide ona pauza, pa ce opet posle pauze još jedna epizoda sa nesto akcije, onda smaranje do poslednje epizode i tako u krug, kako rade od druge sezone.
Vidi se da je cela ova sezona na silu odradjena, ajmo da podelimo grupu još na pocetku i onda za svakog po jednu epizodu teramo tako do kraja i uzmemo lovu.
Da imam nesto pametnije da gledam batalio bih, ovako gledam najvise iz navike i sto se nadam da ce da krene nesto da se desava.

Kako misliš "da imam nešto pametnije da gledam"? Meni na pamet padaju bar četiri druge odlične serije i to bez nekog dubljeg razmišljanja, a ima ih bar desetak boljih od ovog raspada.

Kako bi TWD bio brži, dinamičniji i zabavniji da ima 5-6 epizoda u sezoni, kao ono u originalu. Jer ovo razvlačenje zbog love ih uništava. Jedina uteha da će se nešto možda menjati ubuduće je žešći pad gledanosti ove 6-te sezone.

Trailer za LoT izgleda toliko dobro da bi laganeze mogao da prodje kao film. Bas mi se djasvi.

Izgleda bas mocno. Jel se pojavljuje 21 januara ili 1 decembra ovo sto pise u donjem desnom uglu 2 episode crosover ...

P.S. aha sad sam video to su epizode Arrowa i Flasha koje najavljuju LOT.

Poslednja izmena:
Ove scene borbi u Arrow stvarno deluju smesno, a i kamera mi se ne svidja. Posle JJ ovo mi dodje kao da gledam sapunicu stavljenu na 4x brzinu 🙂

U Munji je nekako ipak sve bolje osmisljeno i ne vide se toliko nedostaci, a ovde je dosta lose.

Meni je Flash presmesan, gledao sam sinoc prvu epizodu druge sezone, i onaj lik sto se povećava, kao da je od gume, bas loš CGI.
Ono kad drzi flesa rukom, ruka kao da mu je od testa napravljena.

Poslednja izmena:
Јесу баш смешне сцене борбе у Arrow. Нпр ако поредимо Daredevil сцене борбе са овим, као да гледаш цртаћ..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno