Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde ne postoji, ovo je Ubuntu Touch portovan na posebnu particiju na Android telefonu i ovo je neka stara verzija Tapatalka, ima samo reply i quote i bez tih opcija. Evo sad kucam sa drugog telefona i ima taj kvadratic ali tamo nema sigurno. Svejedno, ovo nije mesto za diskusiju o telefonima...
Aha stara verzija, izvini, mislio sam da nisi video, jedan ortak nije znao za tu opciju... Da ne bude totalni off, gledam novu sezonu Family guy-a i nije to - to...mnogo bolje prethodne. Simpsons takođe, mada je ova sezona još i dobra u odnosu na prethodnu. South park se drži kolko tolko. Ali zato kad ustanem ujutru pa uz kafu odgledam na tv-u Ugly Americans, sit se ismejem.

Poslednja izmena:
Šta se dešava sa The 100 serijom? Zar nije trebala treća sezona da počne već?

Vidim da je iz 2014 ali i dalje ne nalazim da je skinem.. Nista,kada budem na pc pogledacu bolje 🙂

Treba mi neka serija a da nijsu u pitanju super heroji.. Nikako banshee da mi krene 🙂

Poslednja izmena:
kliknes na 'video' i pejstujes full yt adresu samo izbrises 's' iz https'.

Samo za Jazu 🙂 :

I mali off, nek me neko konačno nauči da lepo ugradim youtube da moze da se vidi odmah sta je, a ne ovako link... kako god da okrenem, bude mi beo kvadrat...
Video jos juče,biće kidanja 1.12 i 2.12 [emoji2]

Flash standardno dobar!!!!

Grodd odlično uradjen,zadnja scena kad dolazi u Gorila city pokidala.Mislio sam da nikad neće to uraditi sem u Animiranim filmovima!!!!!

Arrow odličan,konačno su na nivou druge sezone.

Akcione scene u ovoj epizodi posebno dobre.Borba Thea i Diglovog brata odlična.Podsetila me na borbu u Derdevilu 2ili3 epizodi kad su koristili sve i svasta u borbi.

Auu ko me terao da klikcem na spojler mislio sam nema sta da me iznenadi 😀 ali dobro nista me vise ne moze iznenaditi. Cisto kratko da prokomentarisim posto pratim Flash i Arrow od pocetka. Sada mi je Flash preuzela voljstvo i bas sam je zgotivio od kraja prve sezone i sad pogotovo pocetkom druge. Flash gledam odma sutra dan a Arrow u toku nedelje kad stignem cisto da odradim glupo mi da prestanem tu i tamo bude ok momenata ali sve u svemu po meni kvalitet opada 🙂
And cant wait crossover episode 😀

Meni su scene borbi u Arrowu bile jako lose odradjene. Kamera -10 , kao nesto live action, a sam motion je bio los, prebrz, efekti -100, cujes zvuk udarca kao da mu je rame otkinuo a jedva ga je pipao. Nigde ni krvi, ogrebotine...
Jedina dobra scena je kad ga okruze, a on ih u krug skida strelama.
Nije to ni blizu prve/druge sezone. Trenutno su Agenti Štita miljama ispred Arrowa po ovom pitanju. Mozda su budzet prebacili na Flash i na ovo sto ce doci...

Ova sezona arrowa vraca u detinjstvo, kao da gledam mocne rendzere. Ocajna sezona.

Katastrofa koliko su upropastili seriju, zali boze gledanja i vremena. Jos samo smallville da se pojavi u istoj i totalna pobeda!

Slazem se da su scene tuce u Arrow smesne - vidi se da nema kontakta u tucama :d
Kao i treca sezona (po meni) i ova cetvrta je sva nekako na silu zbudzena - stalno neke emocionalne scene koje nemaju veze s mozgom, glupe odluke glavnih heroja i neki nejasni konflikti...
Jedna od stvari koje me najvise nerviraju je "bloodlust" posle Lazarus pita - pobijemo gomilu naroda, ali ako jedan od nas krene da ubija nekog pesnicama, that is a BIG NO NO! Facepalm...

Sto se tice Flash-a, on postaje mnogo interesantniji zato sto je sada mracniji nego sto je bio na pocetku prve sezone i zato sto je glavni negativac Zoom, koji je misteriozan i veoma opasan. Jos jedna svetla tacka serije je Tom Cavanagh koji objasnjava kako treba glumiti u seriji i super sto je on jos uvek tu.

Na kraju krajeva, ako se ove dve serije uporede sa trecom sezonom S.H.I.E.L.D., moram da priznam da je poslednji najvise napredovao iz sezone u sezonu i trenutno je veoma interesantan za gledanje (opet mnogo mracniji nego ranije, pri tom su scene tuca u njemu mnogo bolje odradjene nego kod DC serija).

Danas izlazi The Man in the High Castle sezona 🙂

Dostupne su vec prve dve epizode, kao i prva epizoda Jessice Jones.

Koliko je izvukao X-Files Robert Patrick kao John Dogget u osmoj sezoni, posle skoro očajne sedme sezone. Na kraju sam osme, gledao sve iz početka, konačno sam shvatio glavnu priču. Ono preko Pinka ranije je bilo mučenje.

Pogledao sam prve dve epizode Jessice Jones i ekstra je serija. Nije bas za decu, tako da ne bih preporucio neko zajednicko porodicno gledanje posto ima raznih scena 🙂
Svidja mi se sto tempo serije nije previse ubrzan kao u ovim CW serijama. Serija deluje realisticno (iako ima sci-fi momenata). Produkcijski je odlicna, odlicni su glumci. Ova glavna glumica mi je delovala poznato, i bas sam pogledao na imdb gde se pojavljuje. Bila je u Breaking Bad, mislim u drugoj-trecoj sezoni...

Z Nation i dalje kida 😀 Zanimljiva prica, dobra akcija i dodatne smesne situacije 🙂 Znam, dosadan sam, ali ne mogu da verujem da je TWD popularniji. Pa ono je postalo uzasno.

Tek sam pogledao prvu epizodu Jessice Jones i ne pamtim tako turobnu seriju. Turobnu na kvalitetan nacin naravno.
Jos jedna dobra serija za gledanje.

Da se nadovezem na prethodne postove - slazem se da se Arrow srozao a da je Flash sve bolji. Takodje, veoma prijatno iznenadjenje su Phil Coulson i ekipa, Agents of SHIELD u ovoj sezoni kidaju, konacno je uboden taj optimalni smek za ovakvu vrstu serije. Za TWD sam vec pomenuo, postali su zesci smor i vec ih je bolno gledati. Ako gledamo serije slicne tematike, Z Nation koji je poceo kao sprdacina na temu zombi apokalipse je opeglao TWD opusteno u svim segmentima. Into the Badlands je poceo mlako, barem po meni,ali posto volim taj "setting", gledacu i dalje ako ne postane bas katastrofalan. Ima li jos utisaka o Jessica Jones? Upravo se skida (ne Jessica, nego prva epizoda, mada bi bilo bolje da je obrnuto 😀 ) pa me zanima ima li perspektivu zauzimanja mesta na hardu. Vidim da je pustena cela sezona,kao npr Daredevil onda, pa ako pilot obecava da se skida sve (epizode,ne Jessica 😛itty: 😀 ) Od ostalog,mogu da izdvojim standardno dobre Chicago Fire, Chicago PD, NCIS/NO/LA, Criminal Minds, Supernatural u tekucim sezonama a cak se i CSI Cyber popravio dosta u 2. sezoni. 😀

Poslednja izmena:
Prva marvelova serija koju krecem da gledam je ova jessica i to samo zbog glavne glumice,bas mi je gotivna 🙂

Prva epizoda skroz ok.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno