Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
TWD je stvarno postala kazna za gledati, gomila ispraznih dijaloga koji ne vode ničemu. Stvarno već tražim poentu gledanja nastavka sezone...

Sa druge strane, krenuo sam da gledam Homeland petu sezonu (prve dve epizode) i za sada je OK, nadam se da i oni neće razvodnjiti priču u nastavku. Kasnim 4-5 epizoda i to ću da "ljuštim" ovih dana.

Konačno završih Continuum...ipak je Fringe meni bio i ostao neprevaziđen po pitanju multiverzum zapleta i raspleta...

Inače zanima me
kako je moguće da u budućnosti u koju je Kiera otišla postoji i ona i ona druga Kiera koja se na kraju igra sa svojim/njenim sinom? Da li je došlo do stvaranja paradoxa otvaranjem portala ili su nešto ukakili kao i sa onim likom što su ga ubacili,Time Travelerom

Moze se tumaciti na razne nacine ali sam ja shvatio ovako: posto se Kara vratila u proslost, sama buducnosti je izmenjena jer njenim odlaskom u proslost je pokrenut novi timeline u kojem je nova kara rodjena kad je vec rodjena i vodi svoj zivot nezavisno od ove koja se vratila u proslost, a njen timeline iz kog je dosla je prestao da postoji samim njenim odlaskom u proslost. To sam shvatio tako jer je ona izmenila buducnost svojim povratkom sto je dokazano time da je Alek postao good guy. Dakle zivot se odvijao kako je i trebao sa malim izmenama, ali kad se neko vrati u proslost on prestaje da postoji u svom timeline-u trenutno ali ce se opet roditi kad je i trebao

Poslednja izmena:
The Leftovers trenutno bez greske. Druga sezona 5X bolja od odlicne prve. Sjajan storytelling i odlični glumci.

Konačno završih Continuum...ipak je Fringe meni bio i ostao neprevaziđen po pitanju multiverzum zapleta i raspleta...

Inače zanima me
kako je moguće da u budućnosti u koju je Kiera otišla postoji i ona i ona druga Kiera koja se na kraju igra sa svojim/njenim sinom? Da li je došlo do stvaranja paradoxa otvaranjem portala ili su nešto ukakili kao i sa onim likom što su ga ubacili,Time Travelerom
U pitanju je multidimenzionalno cepanje prostora i vremena koje se u suštini oslanja na akutnu egzaltaciju mesmericke percepcije koja je najbolje opisana u delu "Mit o Uskebasiju" čije je ime isto putovalo kroz vreme stvarajući usput njegovu ličnost u svakoj niti vremena i uzrokujuci spajanje svih tih ličnosti u jednu a svako ko je saznao pravo značenje njegovog imena je odmah nakon toga umro prirodnom smrću. Valjda je sada jasnije. 😀

, ali kad se neko vrati u proslost on prestaje da postoji u svom timeline-u trenutno ali ce se opet roditi kad je i trebao

Ali opet ostaje paradox dve Kiera u istom timeline-u.

Setih se da ni ona poruka što je Jason pisao i dao Kieri da da Aleku u budućnosti nije objašnjena. Odnosno nisu pokazali šta je bilo napisano

Gledao fringe ali stao na pocetku 4 sezone... moram ga dovrsiti a nikako da krenem. Sto je najgore obrisa ga pre dva dana i vi pocnete da ga pominjete...

Ja završio Fringe pre bukvalno 3 dana, isto bio gledao do 3 sezone pa stao na godinu dana i onda uzeo i sve odgledao od početka. Dobra je to serija, zabavna, pogotovu u poređenju sa opcijama koje se trenutno nude. Walter je zaista fascinantno izneo ulogu (mrzi me sad da jurim ime glumca)

Eto da se vi malo .... kako sad da ga ne dovrsim. Odmah cak veceras krecem da ga nastavim.

Poceo sam Narcosa da gledam... ma fenomenalno do 3 epizode sam stigao... ima tu naraciju ala Dexter kao i mjuzu verovatmo je to Miami style... Wegner Moure odlican mada vidim da s3 svi zale na akcenat da su svi omanuli... nama je nebitno ionako sve isto zvuci....

Agent X - dobro je za ubiti vreme, lepo se reklamira Lumia u seriji, tu su me kupili 😛

TWD poslednje 3ep bukvalno fileri, mogu i da se preskoce ili gledaju s premotavanjem. Negde na pola sezone ce verovatno doci Negan i onda i krece neko desavanje, ako ga uopste bude...

Fringe je fantazija, Continuum je vec pravi SF, nije bas za poredjenje. Ima falinki i gresaka u prici, ali opet, najdetaljnije opisano i objasnjeno putovanje kroz vreme (multiversum). Po meni, kvalitetnija serija.

TWD poslednje 3ep bukvalno fileri, mogu i da se preskoce ili gledaju s premotavanjem. Negde na pola sezone ce verovatno doci Negan i onda i krece neko desavanje, ako ga uopste bude...

Neće ga biti do zadnje epizode u 6-oj sezoni. Lik ima obaveze na drugoj seriji. Do tada ce nam uvaliti Džizus-a verovatno. Inače gledao ovu TWD epizodu sa drugarom koji nikad nije ni cuo za seriju (?!?) i njegov komentar je bio odličan " Što gledaš ovo sra*e, ništa se ne dešava." Nisam znao šta da mu odgovorim 😀. A tek kad sam mu rekao da ima 6 sezona gotovo ničega ... 😀, onda sam se i ja zapitao da li sam normalan ...

Ja završio Fringe pre bukvalno 3 dana, isto bio gledao do 3 sezone pa stao na godinu dana i onda uzeo i sve odgledao od početka. Dobra je to serija, zabavna, pogotovu u poređenju sa opcijama koje se trenutno nude. Walter je zaista fascinantno izneo ulogu (mrzi me sad da jurim ime glumca)
John Noble, legenda. (Denetor u LotR, leže mu uloge iscasenih likova extra)

Ko glumi Negana ? Dzizus je vidjen na snimanju.

ccc,a ovo niko ni da pomene:

56caf6d6d190976c70c9e693caaf8681.jpg

ccc,a ovo niko ni da pomene:

56caf6d6d190976c70c9e693caaf8681.jpg

Prošle nedelje ja napisah, ali niko nije video 😀. Samo zbog te uloge ne sumnjam uopšte u to da će im Negan biti odličan. Sad samo treba preživeti ovu dosadu do 7. sezone.

Jel gledao neko Into the Badlands?

Ja sam izdržao do 13 min, a prvi giveaway da će serija biti shit bili su producenti koji su radili Smallville. Fajt je sasvim solidan, ali ja nikad nisam bio neki ljubitelj borilačkih veština na filmu. Sve mi to izgleda nekako kao da likovi bukvalno čekaju u redu da budu premlaćeni. Lik tuče jednog a ostali stoje i gledaju, onda krene drugi, pa treći ... A realno osim to malo fajta u seriji nema ništa više, priča je bezveze. I kad uporedim sa npr. Banshee vidim da su serije u osnovi identične, ali glumačka postava izgleda čini čuda.

Poslednja izmena:
Dobro je, ne morate reply sa slikom da udarate 2 puta zaredom. Nije ovaj lik bas toliki lepotan.

Ja sa telefona pišem, sad da brišem linkove zato što se njegova njuška ne sviđa nekome, stvarno ne mogu, a i ulazim u 52. sat nespavanja pa me mrzi iskreno. A i lik je bas gotivan, vidiš te prave momacke brkove, zreo za ženidbu 😀

Izbegava se na forumu da se citiraju zaredom slike i postovi. Nije pregledno, i zauzima mesta na stranici bez potrebe. Ovo za svidjanje je bilo zezanje, nemam nista protiv coveka, bez obzira sto ga nisam gledao u nijednom filmu ili seriji.

Ja se iskreno izvinjavam ali mi ne daje mogućnost da editujem citirani post na telefonu posto je u pitanju experimentalni OS i ovaj Tapatalk funkcionise u virtual Java Machine, dobro je da radi uopšte 😀

Postoji opcija, kvadratić sa olovkom sa desne strane citiranog posta.

Jeffrey Dean Morgan je low-budget Javier Bardem. 😀

Postoji opcija, kvadratić sa olovkom sa desne strane citiranog posta.
Ovde ne postoji, ovo je Ubuntu Touch portovan na posebnu particiju na Android telefonu i ovo je neka stara verzija Tapatalka, ima samo reply i quote i bez tih opcija. Evo sad kucam sa drugog telefona i ima taj kvadratic ali tamo nema sigurno. Svejedno, ovo nije mesto za diskusiju o telefonima...

Agent X mi izgleda bolje u 2. i 3. epizodi;

Ash vs Evil Dead je počeo malo da se razvlači;

TWD je neviđeni smor;

Videh da je neko pomenuo Into the Badlands, moram da bacim pogled i na to kad stignem. The Last Kingdom mi izgleda zanimljivo iz trejlera ali koja serija nije zanimljiva u trejleru 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno