Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledao ponovo TD prvu sezonu, svih 8 epizoda Rust briljira sa monolozima,najverovatnije njegova najbolja uloga u zivotu.
Čista 10tka samo zbog njega kao i njegovog partnera i preslatke Michelle koja je fino začinila serijal.

Da Narcos mi je i bio povod za sve ostale serije da napravim pakovanje zaboravih da ga nabrojim.

Flash pokidao ovu zadnju epizodu moram da priznam 😀
Zooma su odlicno odradili
The.Flash.2014.S02E06.720p.HDTV.X264-DIMENSION.mkv_snapshot_35.31_[2015.11.13_19.01.59].png

Poslednja izmena:
Ako neko voli animirane simpa serije meni je gravity falls skroz simpatican 🙂 moze i sa klincima da se gleda. Fin humor 🙂

Prva epizoda nije bila losa toliko, ali ja sam posle 3-4 vec odustao. Cekam da se zavrsi pa da cujem utiske.
Bolje gledaj neke malo starije serije, ako ih nisi vec gledao...

limitless drzi pažnju i nije loš, mada dosta plitak u odredjenim trenucima ali moze da prodje. Bradley fino začini seriju sa pojavom povremeno.

Moram da priznam da se Limitless popravio u 7. i 8. epizodi, mnogo je bolje nego početak serije, valjda ce nastaviti u tom smeru i dalje.

A i sto kazete ima dosta proverenih. Krecem sa Narcosom i nastavljam Hanibala samo da se setim dokle sam odgledao...

Hebiga davno su prosla vremena odrzavanja seeda i cesjanja newza. Sacekacu ga na otvorenim tor....

Koja je fora s tom serijom?

Na BTN isto ima.

supergirl bolje da preimenuju u stupidgirl, mnogo teenage drame i gluposti vredi gledati jedino ako premotas 80% od epizode🙂

supergirl bolje da preimenuju u stupidgirl, mnogo teenage drame i gluposti vredi gledati jedino ako premotas 80% od epizode🙂

Mi nismo ciljna grupa te serije. Devojcice do 14 godina jesu. Ne moze svaka serija da bude za nas.
Ali zato je Jessica Jones iza ugla. 20 Novembra.

Ali pobogu zar vam nije bio dovoljan trejler za Supergirl da to shvatite u startu. Ja evo nisam ni trejler do kraja mogao pogledati, koliko je bio glupav 🙂

Ali scena u letu, koju niko posle brace Wachowski nema mu*a da izvede vec 20 godina 🙂

Nisu vise braca Wachowski, sada su brat i sestra :d
Ja sam pogledao prve dve epizode samo zbog Melise (verovatno bataljujem seriju), mada ima ona i bolje "snimke" na netu :d

Ja sam odgledao prvu epizodu i nemam želju da gledam dalje, jedino ako se desi da baš nemam šta drugo pa sa ubijem vreme... Tip serije koju pustim dok npr radim kastomizaciju Hot Wheels autica za klinca a ona ide i povrh toga svira i muzika a ja povremeno kroz dim cigare bacim pogled šta se događa, i to sve u garaži 😀

У недостатку добрих актуелних серија, одгледао сам РИМ .. Од мене 8/10. Да су одрадили битке како треба и посветили се више том аспекту, дао бих јој 10/10 .

Rome sam gledao kad je izašao, i koliko se sećam nijedna bitka nije prikazana. To me je tada baš razočaralo, pošto sam jedva čekao bitku Cezara i Pompeja, ali sama serija je toliko dobra, da mi to na kraju i nije toliko smetalo.

TWD se raspada. Koja je poenta poslednje epizode? Ko prati moze slobodno da preskoči, jedna od onih epizoda koju ubace cisto da popune sezonu inace totalno nebitno za celu sezonu. Ne znam ni sto gledam, najvise iz navike i sto ocekujem da ce od epizode sa kozom konacno nesto da krene da se desava.

Konačno završih Continuum...ipak je Fringe meni bio i ostao neprevaziđen po pitanju multiverzum zapleta i raspleta...

Inače zanima me
kako je moguće da u budućnosti u koju je Kiera otišla postoji i ona i ona druga Kiera koja se na kraju igra sa svojim/njenim sinom? Da li je došlo do stvaranja paradoxa otvaranjem portala ili su nešto ukakili kao i sa onim likom što su ga ubacili,Time Travelerom

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno