Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavrsio The Affair prvu sezonu, ozbiljna serija..

A šta si očekivao do serije koju radi SCIFI.Ja na tom kanalu kad god pustim nešto uglavnom idu neke niskobudzetne serije sa lošim glumcima.

SyFy radi i 12 Monkeys, koji je bio više nego dobar i zanimljiv u prvoj sezoni. Takođe, Helix u prvoj bio skoro odličan, ali su ga u drugoj ubili. Valjda neće i majmune.

TD dobar početak... mada mi nekako onaj komedias Vincent nikako ne lezi u ovakvom tipu serije, sve nekako cekam da odvali neku smesnu foru. Sve u svemu uradili su pravu stvar ubacivajuci i žensku glavnu ulogu, Rachel je pravi izbor.

Tjah, ja bas nesto ne sacem od zadovoljstva.
Nije lose, ali ni glumci nisu neki kalibar da bih od njih ocekivao vise.
Samo da ne useru ovu sezonu kao sto su usrali kraj prve sezone.

TD za sada nista specijalno. videcemo dalje.. ali vec vidim da nece ni prici prvoj sezoni.

Jel ima neka serija u fazonu srednji vek, vitezovi i tako to na tu temu?

Nije loša S2E1 TD-a. Nije zanimljiva i misteriozna kao prva u prošloj sezoni, ali može da prođe. Likovi malo vuku na Ferarine 'junake', naravno mnogo jednostavnije i lakše...
Meni je najveći problem prošle sezne bila nedorečenost, sa plitkim raspletom u odnosu na ostale epizode, tako da bi bilo dobro da se i u ovoj sezoni nastavi ta linija priče... mada ne vidim neke nagoveštaje, bar za sada.

Ko ne gleda Last Week Tonight with John Oliver, obavezno da odlgeda segment od ovog vikenda! 🙂 Za prvih 60 sekundi cete shvatiti zasto!
https://www.youtube.com/watch?v=PuNIwYsz7PI

Redja progressive comedy emisija, skoro zapoceta, a da vredi. (da, nije serija, ali vredi kao predlog serije, barem komedije)

Penny Dreadful, s2e8 - moze li neko da objasni ovu vaskrsnutu ludacu?🙂 Sta sam propustio, odakle odjednom kao da zna sta je, ko je, kako je? 😀

True detective sezona dva za sada slabije nego prethodna sezona ali ispasce na kraju da su napravili mracnu pricu u stilu one iz prosle. Sto se pomenutog komedijasa tice i ja sam imao svoje strepnje da uloga nece biti za njega ali mislim da ce mu lezati uloga inteligentnog mafijasa. Glavni likovi me pomalo podsecaju na ove iz novog gta svaki ima neku svoju specificnu i bolesnu stranu 😀

Penny Dreadful, s2e8 - moze li neko da objasni ovu vaskrsnutu ludacu?🙂 Sta sam propustio, odakle odjednom kao da zna sta je, ko je, kako je? 😀

Ne zna ona ko je nego se kroz nju prikazuje kako doktorov rad evoluira do toga da je svako novo bice koje stvori svesnije i brze pronalazi sebe.

Taj komedijaš je glumio u novom psihu. Nisam gledao, ali ako su ga uzeli za tu ulogu verovatno ima nekog ludila u njemu.

NBC's 'Hannibal' Canceled After Three Seasons
http://imdb.com/rg/an_share/news/news/ni58723805
Eto ti ga sad

Au, koji panjevi.
RMxl9DR.gif

Sto rece lik, sad da oslobadjaju mesto za stancovanje bananamena i akvamena u 19 sezona po 30 epizoda...samo jos to fali.

Poslednja izmena:
Znali smo da se blizi kraj jer gledanost je od pocetka jako niska.
Budimo zahvalni sto smo dobili i ove tri sezone

Inace po meni bice zanimljiva sezona True Detective.

Pogledao prvu epizodu Ballers-a. Ko voli NFL, moze da bude interesantno. A i cini mi se da uloga bivseg lajnbekera nekako pasuje The Rock-u.

Hannibal je i trebao da se zavrsi posle druge sezone.

Po ovima ima nade da ce se Hannibal nastaviti ali na nekoj drugoj mrezi.

TD Да ли због одличног сценарија и глуме у сезони 1 или моје личне наклоности ка жанру и атмосфери, очекивао сам доста више од сезоне 2 . Глума доста слабија, Вон смешан. прича за почетак нејасна . Видећемо како ће се развијати.

Jel ima neko predlog za neku seriju kao stoje ova sezona TD-a? Da su detektivi sje*ani skroz, alkosi, narkomani...

Jel ima neko predlog za neku seriju kao stoje ova sezona TD-a? Da su detektivi sje*ani skroz, alkosi, narkomani...
The Killing, po atmosferi jako jako blizu TD, ova serija je trebala da bude po meni mnogo vise primećena, ima i dobru ocenu na imdb. Pogledaj neces da se pokajes, Joel Kinnaman pokidao ulogu, ustvari svi su.

Poslednja izmena:
Mislim nije narkoman koliko se secam ali pogledaj Luther, odlicna serija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno