Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je nelogicno da serija toliko kratko traje po sezoni i toliko malo price ima.

Ali kako neko rece, oni zele da prodaju seriju, a ne da naprave nesto sto vredi, ali nece imati veliku gledanost i hype ;)

vec su pokupili sav hajp sa prve tri sezone, tad toliko ljudi nije ni citalo knjige, i svi koji su poceli da gledaju sigurno ce i da nastave. tako da ce sigurno i dalje imati veliku gledanost, ali hajp je sve manji.

@alfaunits
Ti bi da svaka serija ima po 50 epizoda po sezoni ko ove latino americke sapunice :d

Zna se koja ce 2 3 klif hengera da naguraju u poslednje 3 epizode i to je to klasika 7 losih epizoda i 3 dobre da napale za sledecu sezonu.

Kao kad kupiš onaj uvijeni burek sa mesom, do zadnje trećine ima samo aromu mesa, a onda u zadnjih par zalogaja dođe i malo bogatiji sadržaj. Čisto da te zavara da pamtiš samo kraj i dođeš i pazariš ga opet. A prosek - patetika.

Pines.

Malo sporija i ne toliko logicna epizoda. Ali zavrsetak odlican :)

Razmisljam da je batalim posle dve epizode, sta je ovo? Sad gledam jel ovo isti nivo odusevljenja kao sto je i za Arrow kidalicu, da znam na cemu sam.. Kao neka 'intriga' a izdesavalo se u dve epizode kao da su dve sezone sabili u njih. Gomilu nelogicnosti.. Kao parodija odnosno 10 puta 'jeftinija' verzija one serije koju sam pominjao, odnosno gomilu serija pre ove..

Poslednja izmena:
Prekini dok je vreme :) ... tu je svoje prste umesao M. Night Shyamalan:S: dovoljan znak da se preskoci

Bukvalno.. trebao mi je biti dovoljan znak.

Mora se nesto konzumirati dok se ceka td.. :)

Zeznuto je za nas ljude koji ne pratimo superheroje i got.. Bila sta da izadje dobro mora se ispratiti :)

Ako volite sporije, Rectify meni odlicna. Pravili ljudi iz BB. Meni se svidja sto nema previse ep :)

+1,a ako pod BB mislis na breaking bad,nemam pojma ko je na oba projekta,a poprilicno sam pratio iza kulisa i jednu i drugu,te bih te zamolio da elaboriras,zivo me zanima.

mozda misli na Blue Bloods?

pa ko je radio i tamo i na BB?fan sam obe serije,nemo' mi sad cutis tu. :)

Upravo htedoh da napišem:
Mr.Robot - interesantan početak čekamo E2.
Aquarius - interesantan početak, pa mora da bude kad igra
Dejvid Duhovni himself :D

Vidim Aquarius dobija procesne ocene po sajtovima.............steta. Mada nisam ni ocekivao bogzna sta.

Uh, upravo odgledah treću epizodu wayward pines, odličan kraj :D

^+1, opaka epizoda.. Sta li ce dalje da bude ***...

I ako je neko citao knjigu, da li moze u jednoj reci da kaze da li serija prati knjigu ili odudara (vecinski).

Ja sam već napisao da je meni serija đubre u odnosu na knjigu, koja ni sama nije neko remek delo, ali je zanimljiv sf triler. Glavna radnja se poklapa, ali je u ove prve dve epizode serije sve napravljenio da bude prostije i jeftinije i meni mučno za gledanje pa sam batalio.

Kako vas ne mrzi da gledate nesto za sta ste citali knjigu :)
Mene nervira da gledam bilo kakav remake necega sto sam vec gledao/citao :) (nisam hteo da gledam Romea i Juliju u bilo kojoj izvedbi, a nisam gledao varijante Ane Karenjine posle prve odgledane ;))

Prosto mi ubija svu volju :)

Kod nas je prevedena samo prva knjiga.Posle je dopisao još dve koje će verovatno biti ubačene i u seriju pa sam planirao sve zajedno da pogledam. Ali adaptacija je tako loša da ću ipak čekati prevod.

Mene nervira da gledam bilo kakav remake necega sto sam vec gledao/citao
Tako možeš preskočiti dosta dobrih stvari... Blade Runner, Let iznad kukavičjeg gnezda, Isijavanje... da ne nabrajam. Sve su to remek dela pravljena po knjigama.

Ako nisam procitao knjigu, pogledacu film, ali onda necu gledati remakeove ili citati knjigu.

Neka osnova me zanima, ali da vidim da se 70% preklapa a 30% je moralo biti izmenjeno jer nije isto platno i papir... smrc :( Osecam kao da gubim vreme, tj. zivot :D

U cemu je fora sa Aquarius-om, u biblioteci ima dosta epizoda a bile samo dve na TV-u!?

Nikad nisam cuo za seriju Mr. Robot (glupog li naziva) ali kad sam pogledao trailer praticu je sigurno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno