Brooklyn 99 - fenomenalna je serija. Odlicna komedija, i odlicna glumacka postava. Kapiram kako neko ne voli Sandberg-a, taj reinkarnirani Jim Carey humor i krivljenje faca, ali je u bukvalno svakoj epizodi pokazao da je veoma dobar glumac, sa sirokim mogucnostima, gde one kratke ljubavne scene odglumi za sve pare, kao da je u nekoj top-ljubavnoj komediji/drami.
E sad, mene pegla ona ne-emotivna Rosa Diaz, nit mi lezi glumica nit mi lezi fazon gde je ona toliko socijalno reetardirana.
epizoda sa Hickokom i Skalijem kad zapravo pokazu da su odlicni panduri - hilarijus 😀 Teri Kruz takodje fenomenalan, lik je nevidjena faca kad je uopste pristao da glumi ovakvog lika.
inace, neko je pustio buvu da ce u Brooklyn 99 na pocetku 3 sezone iz lifta izaci niko drugi do John Munch-a 🙂 to bi bilo interesantno za videti, kapiram da bi bila koja, 8-9 serija gde se pojavljuje taj jedan lik 🙂
The Americans treca sezona odlicna.
Bice 3 sibanja sledece 3 ep (ne spojlerisem videlo se u trejlerima 100x do sada)
Hardhome, Stanis vs boltonovi ludaci, Drogon slece u arenu i pravi haos.
The Americans treca sezona odlicna.
Meni je treća sezona najlošija od svih do sada.
Pa ne izmišljaju sami, debeli im pomaže. Ja se nadam da ce se od sledeće sezone skroz odvojiti pričama i imati potpuno drugačiji tok i kraj
Pa od početka se znalo da serija neće moći da prodje knjigama, i to se videlo čim su krenuli da izbacuju likove. Bolje da naprave radikalne promene i naprave jednostavniju radnju koja će ličiti na nešto (jer realno ne bi mogli sve ono da prenesu u seriju, kad ni Martin verovatno još ne zna kako da se ispetlja iz svega,ima previše aktivnih priča). Meni se jedino neće svideti ako bude ista završnica, ne želim da prvo vidim pojednostavljenu serijsku verziju
U GoT novoj sezoni primećujem da nisu nijednom prikazali malog starka koji ne moze da hoda?
Pa nemaju šta da prikažu,na kraju pete knjige on dolazi do drveta.To smo videli na kraju 4 sezone serije,morali bi da da debelo zadju u 6 knjigu(Vetrovi Zime)koja još nije objavljena,da bi mogao on da se povljuje.U GoT novoj sezoni primećujem da nisu nijednom prikazali malog starka koji ne moze da hoda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari