Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Arrow odlična epizoda [emoji2]
Pokidala!!!!
Konacno bolja od ovo nedeljne epizode The Flash.

ode nam Roy,a Thea ide na kupanje u Lazarus pit [emoji33]

Poslednja izmena:
Flash je bio cista sapunicna patetika i suze ove nedelje 😉

Šildovci nisu bili loši! Izgleda da se spremaju da u nekoj od sledećih ep.ravale pa sad idu sporije/blaže.

Arrow odlična epizoda [emoji2]
Pokidala!!!!
Konacno bolja od ovo nedeljne epizode The Flash.

ode nam Roy,a Thea ide na kupanje u Lazarus pit [emoji33]

Morao sam ja da kliknem na spoiler, AAAAA 😀

Flash je bio cista sapunicna patetika i suze ove nedelje 😉

Uočava se pojava Felisiti u epizodi 😀 morali su da spuste tempo, verujem da sledi kidanje 🙂 prvo shape - shifting meta human, pa onda sve ostalo 🙂

Poslednja izmena:
It's one of this season's most visually interesting new shows, a scientific twist on Cronenbergian body horror.
Je'l istina ovo što kažu za Fortitude? ...Horor misterija ili više vuče na običnu krimi seriju?

Poslednja izmena:
Od svega ima po malo, misterja drama pre. Ima malo elemenata horora, ali nije horor, nije ni krimi serija. Ne znam ni koliko je ono realisticno, da ne ulazim u spojlere. Nije losa, pratim je, ali je previse spora za moj ukus.

Ako je Muva ili Brood 'realistično' meni odgovara 😛... skida se.

Dali je neko gledao seriju Backstrom (http://www.imdb.com/title/tt2099034/) i vredi li počinjati? Preporučio mi je kolega sa posla, kaže da je otprilike američki fazon Torentea, brljavi detektiv pijanac, mizantrop, sa problematičnim stavovima, koji rešava slučajeve. Prva sezona je u toku, mislim da je stigla negde do 10. ili 11. epizode.

Serija je mozda malo iznad proseka, stvarno nista posebno. Ali probaj, mozda ti se dopadne vise nego meni 🙂

Vredi odgledati Fortitude zbog te atmosfere, jeste sporija ali kada se gleda cela sezona odjednom onda to nije problem.

Backstrom sam gledao samo jednu epizodu i odustao. Dosta je više bilo autističnih/vickastih/luckastih i već svakakvih drugačijih detektiva. Rasizam i paranoja su ga odveli do pravog zločinca.

apropo ove price od pre par strana,da se slozim i ja da je tema postala dno dna.zadnji nejl je bila izjava da je u vajru kasting los.samo fali jos izjava da je u BB rezija krs i gasite temu.

vajru ?

Nisam gledao pa ne znam.(pre sto neki zapene) ne zanima me taj tip serije

SHIELD stvarno ide u dobrom smeru. Mislim da bi bilo fer da ubace Melindu May među Osvetnike 🙂

Fortitude kad vec pomenuste odlicna serija. Dobro je za promenu imati neku seriji sa ovako lepom i neobicnom lokacijom

Slazem se, lokacija je vrh, plus to sto postoje ona pravila vezana za to mesto.
Odgledao do sad tri epizode i bas su mi legle, serija je jako zanimljiva i ima bas zamrsenju radnju za sada.
Lep materijal za gledanje dok su omiljene na pauzi. 🙂

Finale arrow-a razocarenje. Moglo je mnogo bolje

Slažem se sa ocenama da je zadnja epizoda Arrow pokidala :d

Sudeći po trejleru za narednu epizodu izgleda da će se

Olicity sapunica nastaviti

Ne morate Arrow u spojleru uopste :d

arrow - solidno. zanimljivo kako su ubacili Meta u Starling, a ATOM-a u Central (gde po mom misljenju vise i pripada)

Sobzirom da sam citao neke blogove gde se trenutni cast mnogo zblizio, manje je verovatno da ce iko da umre iznenada kao i Sara.

flash - dobra epizoda. Jedva cekam razvoj sa Wells-om, i iskreno mislim da je DOBRO sto se sa takvim story arc-om napreduje tako brzo. Ima serija gde "negativac pred ocima" prolazi neprimeceno po 5-6 sezona ..

Daredevil zadnja epizoda pokidala. Ko ce docekati sledecu sezonu.

Daredevil zadnja epizoda pokidala. Ko ce docekati sledecu sezonu.
Pričekaćemo na drugu sezonu.Sad snimaju prvo Jessica Jones, pa Luke Cage.Onda snimaju Defenders.Defenders čine Daredevil,Jessica Jones,Luke Cage i Iron Fist.
Sve te tri serije će isto biti na Netflix-u

Nova serija: The Messengers, interesantan početak, mislim da vredi pogledati.

Zavrsih fortitude i moram reci da mi se sve u seriji svidja sem "horor" elementa i cele price oko toga.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno