Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
1 i 4 sezona sa Kucerom su odlicne. On je odlican glumac, i odlicno je glumio u seriji. Alan je isto fenomenalan, samo sto su ljudi navikli na Carlijev zivot, a Kucer je vise bio u fazonu TBBT.

On je oličenje odličnog glumca.

Archer je mnogo bolji nego poredhodna sezona.

Vikings krenula sezona 3, prva epizoda onako...obecava.

Kakva ti je u odnosu na film? I jel prosirena prica?

Ima značajnih izmena koje jako dobro funkcionišu. Napravili su tako dobru priču da ne vidim kako bi mogli da je zeznu. Sviđa mi se veći fokus na deo u budućnosti, toga u filmu nije baš bilo, koliko se sećam. Dodatni plus je što su onog iritantnog Željka Ivaneka smaknuli odmah u startu 😀. Već sam se uplašio da će on biti glavni bad guy. A ona doktorica je melem za oči, još jedan plus 😉. Mada i Madeline Stowe u filmu je isto bila eye candy.

Poslednja izmena:
Два и по мушкарца- . Било је добрих фора смеха и претеривања. Серију је обележила невероватна хемија изнеђу Чарлија и Алана, не сам Чарли. Све остало укључујићи и ликове је било онако америчко *идио*тски. Није вероватно никоме омиљена серија, мени ни у првих 15 али ће је свако гледати понекад.

Banshee - Pokusali su drugaciji pristup uz pomoc GoPro ali meni se nije bas dopalo.

^
+1
Ni meni se nije svideo taj live cam pristup i poceli su da smaraju sa nekim stvarima u seriji.

Ja ovaj Blacklist ništa ne razumem....ne što se tiče radnje nego koncepcije serije....

8 epizoda razvuka na totalno nebitne i nepovezane dogadjaje,onda ubace dve epizode (sa Ron Perlmanom) gde se kao pominje neki dublji zaplet i neka druga pozadinska priča...

Nisam još pogledao 11 i 12 epizodu ali čini mi se da će one opet biti nepovezane pa će na kraju sezone da ubace dve poslednje epizode da budu kao opet povezane i tako da razvlače seriju...

Banshee - Pokusali su drugaciji pristup uz pomoc GoPro ali meni se nije bas dopalo.

*** meni je ovo baš bilo brutalno dobro, budući da je sve snimano bez glavnih kamera. Nisam to još viđao u serijama.

Muškarce nisam gledao od kako je Kučer došao, ali sam skinuo finalnu epizodu. Švarci je baš bio iznenađenje 🙂.

Poslednja izmena:
Poceli su da siluju mozak u zadnje dvije epizode. Ovo sa kamerom je jos i OK.

Two and a Half Men

Konacno kraj serije, zadnja epizoda i vise nego solidna. Par dobrih fora, a cak ni ne smeta toliko sto su isprozivali Carlija.
Definitivno najzabavnija i najsmesnija epizoda u poslednje tri sezone.

:d

Poslednja izmena:
Malo pre odgledah poslednju epizodu.. Da sam na njihovom mestu ne bih je ni snimio,samo bih javio da se ne snima vise serija i cao.. Blagi uzas

Jeste to sto kazes,ali je malo glupo.. Naklepas se para kao besan i onda u poslednjoj epizodi pisas po tome sto si radio da bi ispao kul..bas los trip

Pa bogami popisao se i Jake po sebi. Takodje je i Carli verovatno primio pozamasnu sumu da cuti u medijima da ga nece biti, i sam je cak pravio hajp. Verovatno je gledanost bila 7 puta veca zbog toga.
U sustini svi koji su ucestvovali u toj seriji su se popisali po sebi.

Umesto sto su glumili neki autoritet i sutnuli Carlija, za te silne milione koliko je serija zaradjivala, mogli su i da ga istrpe. Isla bi jos godinama.

Ko voli mistery-horor doduse vise mistery nek pogleda Les Revenants francusku seriju od 12 epizoda.

Pa bogami popisao se i Jake po sebi. Takodje je i Carli verovatno primio pozamasnu sumu da cuti u medijima da ga nece biti, i sam je cak pravio hajp. Verovatno je gledanost bila 7 puta veca zbog toga.
U sustini svi koji su ucestvovali u toj seriji su se popisali po sebi.

Carli je na svom twitteru par dana pre finala napisao da on nece da bude u njemu. :d

Edit: zapravo par sati pre finala 😀
http://www.twitlonger.com/show/nip8bl

Poslednja izmena:
Konacno dobra epizoda TWD!

Arrow će da pokida 🙂

[youtube]FoXD_WeaAIA[/youtube]

[youtube]N4Uf5aiOBZI[/youtube]

taj novi twist ce verovatno da bude da oliver opet umre, ali ne umre.
malo su pocele da me gnjave sve serije koje pratim. pretpostavljam da je do mene, ali ipak nekako osecam pad u kvalitetu i mnogo razvlacenja. Nista se zapravo ne desava

@ subtractor

Stavi to u spojler, ti bar nisi newcomer pa da ne znas.

Umesto sto su glumili neki autoritet i sutnuli Carlija, za te silne milione koliko je serija zaradjivala, mogli su i da ga istrpe. Isla bi jos godinama.
Pljuvao je po kreatoru serije. A on očigledno ima osetljiv Ego, kao i većina.
Na kraju su upropastili tu seriju, a Charlie snima onaj krš. Mogao je da dobije koliko hoće para.
Čini mi se da je bilo negde 2 miliona po epizodi, jer je nosio celu stvar.

Koliko sam ja shvatio neće biti taj tvist na koji ti misliš.Vidim na netu a i one koje znam mnogo očekuju od ove epizode.Videćemo šta će biti...
Što se mene tiče,ova 3 sezona Arrow nema kontinuitet kvaliteta kao 2 sezona(koja je imala konstatni rast kvaliteta).Ima neke odlične epizode,jedne od najboljih u celom serijali 1;8(OD Arrow i od the Flash);9 a ima i neke najlošije tako da je to u principu problem.

Odlična 11 epizoda TWD.
Sreća pa nije kraj sezone. 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno