Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Grimm - Taman kada sam mislio da batalim da gledam ovu seriju desi se da zadnje 4-5 epizode budu odlicne 🙂

Ja sad poceo da gledam grimm season 1

Ne ocekuj previse od serije i bice ti ok. Solidna fantazi/"horor" serija koja pati kao i vecina serija sa 20+ epizoda po sezoni sa razvodnjavanjem radnje i filer epizodama.

Inace ove nekoliko zadnje epizode mozda i najbolje do sada u seriji...

Ova serija moze da bude kao neka alternativa za one koji hoce da gledaju nesto a da to nije tinejdz/love story/vampir sapunica :d

Poslednja izmena:
Smeta mi malo sto je vecina epizoda genericka bez veze sa glavnom radnjom

Smeta mi malo sto je vecina epizoda genericka bez veze sa glavnom radnjom

Naprotiv, svaka ima nekakvu vezu sa glavnom radnjom. Što je još zanimljivije, još uvek nismo došli do toga šta je baš glavna radnja (osim uloge Grimma) i koja je uloga svih subjekata (i objekata) u priči a koja je samo blago naznačena.

Grimm mali spojler

Pa vecina epizoda je na fazon nekog novog negativca (wessena) koji ubije na neki neobican nacin neke neduzne gradjane, a Nik i kompanija pronalaze nacin da ga srede, dok se glavna prica provlaci u proseku 5 minuta po epizodi. Inace ovaj zadnji fajt u ovoj zadnjoj epizodi bio zanimljiv 🙂

Ako ubiju Maggie, to ce biti kap koja preliva casu..

ma i megi bi im oprostio,ali derila ako taknu ne odgovaram za svoje postupke.

Nece, tj bar ove sezone nece, svi su bili na snimanju do poslednje epizode.

nije ti to garant bilo cega,retrospektive,prividjanja,snovi...koliko smo samo trpeli lori posto je umrla.

ma i megi bi im oprostio,ali derila ako taknu ne odgovaram za svoje postupke.

c18.gif

Zavrsio prvu sezonu grimm-a i mogu reci da ovi pojam "klifhengera" postavljaju na novi nivo 😀 Nastavljam da gledam, sreca pa sam krenuo da gledam tek sad kad ima par sezona prikazanih 🙂

Tako su imali serije pred pauzu ili kraj sezone da sam im se baš dobro naspominjao familije...

Gotham - dobro su odradili kasting za mladog Jokera.

Gotham - dobro su odradili kasting za mladog Jokera.
Ceo kasting im je odlican.
Pingvin, Joker, Riddler, Bullock, Gordon, Fish, Victor pogotovo, Falcone, Alfred, Butch, Maroni, Mayor itd
Jedini i totalni promasaj je Cat.
Bruce manje vise, ok je u ovoj poslednjoj bio, i odlicne goste imaju, cale od scarecrow-a, onaj lik iz ludnice i ima ih jos, zaboravio sam
Odlicna produkcija.

Poslednja izmena:
The Flash pokidao!!!Kao što kaže Toza objasnili su sa zadnjom scenom!!!

Jel mozete da komentarisete na svakih mesec dana po par epizoda? Ili na polovini ili kraju sezone?

Ovako je tema besmislena. Najjace da svi krenemo da smaramo sa "utiscima" jednom nedeljno za svaku drugu seriju. 😀

Ma hajde, TWD se komentariše svaki put do besvesti, GOT da ne pričam, Breaking Bad već i ptice na grani znaju, Better Call Saul će da bude na tapeti najstrašnije, dok Flash, Arrow i Gotham, u poslednjem periodu (mora se priznati da je smanjena frekvencija komentarisanja ovih serija u odnosu na ranije), komentarišemo najviše nas troje, četvoro po jedan post nedeljno za svaku seriju, nekad ni toliko...

Ja ne čitam postove u vezi onoga što ne gledam, a isto tako i ne zameram kada se razvlači diskusija o serijama koje ne gledam, svako ima svoje ukuse.

Poslednja izmena:
Odlican kraj epizode Flash-a, polako se spremaju za veliko finale.

Ma hajde, TWD se komentariše svaki put do besvesti, GOT da ne pričam, Breaking Bad već i ptice na grani znaju, Better Call Saul će da bude na tapeti najstrašnije, dok Flash, Arrow i Gotham, u poslednjem periodu (mora se priznati da je smanjena frekvencija komentarisanja ovih serija u odnosu na ranije), komentarišemo najviše nas troje, četvoro po jedan post nedeljno za svaku seriju, nekad ni toliko...

Ja ne čitam postove u vezi onoga što ne gledam, a isto tako i ne zameram kada se razvlači diskusija o serijama koje ne gledam, svako ima svoje ukuse.

Ma ok je to.
Nego je cela diskusija tipa Odlicna epizoda ili Odlican kraj.

Bolje i to nego da spojluju svaku epizodu kao sto je bio slucaj ranije.

Mrzi me sada da odradim jedan dobar multiquote, a i ne želim da zalazim više u offtopic. Činjenica je da su u ovoj temi mnogi skloni hipokritizmu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno