Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Person Of Interest
Pogledao sam 11 i 12 epizodu gde se desilo to što se desilo...

Generalno cela ova sezona mi je slabija u odnosu na prethodne plus mi se čini da su Reesa gurnuli sa strane a u prvi plan izbacili Root...zatim su raširili priču i sa Eliasom i Vigilanceom i onda i njih "izbacili",barem za sada...

Ne znam,nisam oduševljen u kom pravcu ide ova sezona...

Black Sails

Dobro krenula druga sezona. Ove tri epizode deluju kao da ce do kraja biti vise zanimljivo i vise akcije nego u prvoj sezoni.

Hmmmmm, CSI: Cyber nam dolazi 04.03.

Meni je CSI New York bio prilično Cyber kada sam u jednoj epizodi video kako hvataju ubicu tako što su 5000x približili oko žene i onda u odsjaju zenice videli high def sliku tog lika koji ju je ubio. A fotku su izvukli sa video snimka sigurnosne kamere bankomata. To je bilo to za mene, što se CSI-ja tiče 😀.

TO nije Cyber - to je total SciFi 🙂

Ja sam CSI odavno prestao da gledam. Prvo i nije bio loš originalni.

Originalni je bio donekle odlican i inovativan. Ovo ostalo je meh...ne znam da li sam ukupno 5 epizoda odgledao. 😀

Вrоаdсhurсh s2 солидна серија тј. сезона изнад очекивања.

nesto ste vi tu pobrkali oko imena serije,nista gugl ne izbaca pametno.

nesto ste vi tu pobrkali oko imena serije,nista gugl ne izbaca pametno.

Nisu 🙂 Tako se upravo zove serija, ali kad kopiraš iz ultra.rs posta izbacuje pretragu na ćirilici pošto je B u stvari ćirilično V... takođe a i o su ćirilica pa ih moraš obrisati i otkucati na latinici 😀 Prvi put vidim da se neko toliko trudi da izbegne latinicu i da ga čak ne mrzi da menja jezik na kome kuca za svako drugo slovo 😀

Е намерно сам то да не би могли да пејстујете ви што пишете на латиници [emoji78] [emoji12]

Pejstovanje. Stara srpska rec.

Nisu 🙂 Tako se upravo zove serija, ali kad kopiraš iz ultra.rs posta izbacuje pretragu na ćirilici pošto je B u stvari ćirilično V... takođe a i o su ćirilica pa ih moraš obrisati i otkucati na latinici 😀 Prvi put vidim da se neko toliko trudi da izbegne latinicu i da ga čak ne mrzi da menja jezik na kome kuca za svako drugo slovo 😀
*** ti zive u zabludi. Latinica je pismo koje se koristi na internetu a ne cirilica. To bi bilo kao da odes u Englesku i ne progovoris rec engleskog vec samo srpski je si srbenda najveca.

Свака претрага енглеских термина на гуглу се може обавити и ћирилицом само је потребно обратити пажњу на редослед заменска слова и спеловање. Сто милиона (отприлике) корисника интернета чији је то матерње писмо оповргавају то што причаш. Ћирлични домени и сл.
Нећемо више у офф.

U pravu si prebacujem se na cirilicu da otezam sebi koriscenje onterneta.

TVD - Kai pravi primer uspesnog kastinga.

Poslednja izmena:
E kad tako se zavale da je patri(j)otski koristi ćirilicu a da je latinica izdaja. Pljuju sami po sebi jer su oba pisma jednaka kod nas.

Arrow pokidala!!!
Odlična epizoda ,jedna od boljih u celom serijalu.

Sledeće nedlje
DEATHSTROKE
jedva čekam!!!

ja sam neizmerno zahvalan i gaju i danicicu na latinici,pa me zovite ustasom do prekosutra.znanje vise pisama je samo plus u zivotu,nikako minus.da ne pricamo koliko je dobra stvar sto ovaj nas skarabudz od jezika moremo na 25 znakova da svedemo.samo mi pravimo frku od latinice,sto se rusi i japanci ne bune?

ja sam neizmerno zahvalan i gaju i danicicu na latinici,pa me zovite ustasom do prekosutra.znanje vise pisama je samo plus u zivotu,nikako minus.da ne pricamo koliko je dobra stvar sto ovaj nas skarabudz od jezika moremo na 25 znakova da svedemo.samo mi pravimo frku od latinice,sto se rusi i japanci ne bune?
Pritom Latinica je malo vise prihvacena kod nas jer je opste prihvacena u svetu i mnogo ju je lakse koristiti, brze se pise.
Mislim i jedno i drugo se uci u skoli, drago mi je zbog toga, uvek je plus znati 2 pisma, i naravno da cu koristiti ono koje je meni lakse za upotrebu.

Arrow, po meni slabija epizoda, svaka epizoda gde Laurel ima screentime duzi od 2 sekunde ce biti slabija.
The 100 kida 😀

Arrow su zbrzali ali bolje tako nego da razvlace pateticno. Nije losa epizoda ali brate sad ce Lorel opet u svakoj epizodi biti

Arrow je odlican, i ne znam zasto hejt za Lorel, trenutno mnogo veci svirokurtz je Felicity. Sto se mene tice, thumbs up za Catie Cassidy kako se nabucala i sklonila za pocetak sablasnost jer je bila mrsava i slaba, sad je mrsavo-jaka. Ako nabaci jos koje kilo misica, ima da grmi kakva ce riba da bude.

ovaj Broadchurch ima najbolji saundtrek ikad,raspustiti sve islandjane cime god da se bave i dat' im da prave muziku,svi redom.

ja sam i sad bez teksta,samo bojim se da je nemoguce da serija isprati toliki kvalitet.svejedno,gledao bih kese na vetru uz ovaj saundtrek.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno