Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko vidim po komentarima nisam pogrešio što sam prekinuo da gledam Walking Dead :d samo mi nije jasno kako ta serija i dalje beleži ogromne rejtinge a auditorijum se polako ali sigurno osipa...

BTS super poceo, samo da se nastavi ovako :)

41%2Bq6-vJHtL.jpg

Journeyman - dobra serija, malo razvucena ali zanimljiva, steta sto nema jos.

Better Call Saul (BCS)

Hm. Interesantno je da smo odmah videli kraj, tj. kako će na kraju da završi.

Meni se cini da će vuči dve priče istovremeno. Ovu koja se nastavlja na prvu epizodu, kao i priču koja je dovela do toga.

Sad mi navlačite Gomoru, pa ću imati visoka očekivanja...

Better Call Saul, mnogo bolja druga epizoda. I ko nije primetio, Vass iz Far Cry 3 igra. Vidim da mi je poznat glas...did I ever tell you the definition of insanity? [emoji14]

Imao sam nesto slobodnog vremena pa reko ajde da pogledam najavu za novu sezonu GOT-a i kasting za ovu sezonu posto znam sta ce se desiti u ovoj sezoni cisto da vidim u kom pravcu idu i koliko ce ova sezona biti udaljena od knjige posto se svakom sezonom udaljavaju i krecu vise da prate svoje nesto umesto knjige jer izgleda da je istina da Martin ne pise nove knjige brzinom kojom je planirano. Odmah u traileru pokazuju srednji prst nama koji smo citali knjige i to mi je vrlo interesantno a u isto vreme me i brine kad spojim to sa objavljenim kastingom jer ako je po ovome oni ce izbaciti brdo stvari a medju nima neke likove koji su veoma bitni :zgran: Ako neko zeli mogu u spoileru da napisem sta mislim da nece prikazati i zasto su bitni pojedini likovi koje izgleda necemo videti.

Imao sam nesto slobodnog vremena pa reko ajde da pogledam najavu za novu sezonu GOT-a i kasting za ovu sezonu posto znam sta ce se desiti u ovoj sezoni cisto da vidim u kom pravcu idu i koliko ce ova sezona biti udaljena od knjige posto se svakom sezonom udaljavaju i krecu vise da prate svoje nesto umesto knjige jer izgleda da je istina da Martin ne pise nove knjige brzinom kojom je planirano. Odmah u traileru pokazuju srednji prst nama koji smo citali knjige i to mi je vrlo interesantno a u isto vreme me i brine kad spojim to sa objavljenim kastingom jer ako je po ovome oni ce izbaciti brdo stvari a medju nima neke likove koji su veoma bitni :zgran: Ako neko zeli mogu u spoileru da napisem sta mislim da nece prikazati i zasto su bitni pojedini likovi koje izgleda necemo videti.

Nikad ne gledaj trejlere, osim ako baš voliš da si upropastiš potencijalno uživanje ;)

Ne uzivam ja u seriji imam knjige za to. Seriju pratim jer volim da vidim kako to izgleda na platnu jer imaju dobru produkciju. Upravo zato sam i veliki kriticar serije jer je svi ocenjuju sa maksimalnim ocenama i zato me zabavlja sto ce i posle ove sezone serija imati sjajne ocene a veliki su izgledi da ce izbaci par glavnih likova sto je ludost.

Poslednja izmena:
Odgledah 2 epizode. Ipak je Gomorra daleko iznad ovoga.

Naravno, nažalost. Malo je u drugačijem fazonu, osamdesete i to...

Ali TWD... ovi su totalno odlepili, sve gore, sve bednije. Stupidni, besmisleni dijalozi, prazno, užas. I mali spojler od mene... onom malom antipatiku nije uspela operacija. I dalje mu je ogavni šešir na glavi.

Poslednja izmena:
Better call Saul

Ne kontam sto napljuvase prvu epizodu, ko je gledao BB to je tacno taj stil, taj tempo itd.
Odgledao sam prve dve epizode i u globalu su ispunile ocekivanja.

A ko ih je napljuvao?

Nova epizoda Flasha je odlicna
Shit just went nuclear! :d

Agent Carter - fino se razvija prica, bice vise akcije skoro.

Jon Stewart je ozvaničio svoje povlačenje iz The Daily Show, načelno krajem godine.

Poslednja izmena:
Ovde nisam primetio neke negativne komentare, a net je vecini ljudi dostupan, i tu moze svako da kritikuje. Na imdb vidim da su ove prve dve epizode ocenjene vrlo visoko.

Ja i dalje cekam prevod :d ...

Poslednja izmena:
Koji će ovo da bude "obračun" između Arrow/Flash sa jedne i BCS sa druge strane - ima da čitamo kako je serija pokidala u gotovo svakom komentaru...

Jon Stewart je ozvaničio svoje povlačenje iz The Daily Show, načelno krajem godine.

Steta :( Ostao je poslednji dobar late night host :( (Conan mi nije bas nesto, a Fallon se vec detinjari previse - sto je i rekao da ce biti fora, zbog mladje publike)
Mada ce se Colbert do tada vratiti, i iako u sasvim drugom stilu, verovatno ce ostati odlican :)

Supernatural - ocaj zivi, posle toliko iskustva da imaju takve muke...ccc.. Plus sto sam procitao da obnavljaju za 11-tu sezonu - ja cu mislim stati na desetoj.

Neće Supernatural nikad stati. Ja sam mislio da će završiti na 6. posle Lucifer ali i dalje ih gledam :)

Better Call Saul je dobro počeo. Po meni očekivano dobar. Breaking Bad atmosvera sveprisutna.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno