Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naterao sam se nekako da pogledam Breaking Bad...

Pogledao prvu sezonu, počeo drugu, pogledao tri epizode i stao. Evo prošlo od tada dve nedelje. Kao da je nisam ni gledao. Nikakav utisak. Setio se danas neko mi je spomenu, došao do PC-a. Delete. All.
Pogledas dalje i okrenes utisak za 180°. Meni je to daleko omiljena serija.

Sto svjedoci i avatar haha

Prva sezona je i najlošija. Samo nastavi, jer te čeka "ludnica" vrlo brzo. Mislim u seriji 😀.

Meni bas obrnuto. Kako serija napreduje postaje sve više akciona. Na kraju čak i previše.
Ipak, nijedna epizoda ili sezona ne pada ispod ocjene 8.5.

Pogledao prvu sezonu, počeo drugu, pogledao tri epizode i stao. Evo prošlo od tada dve nedelje. Kao da je nisam ni gledao. Nikakav utisak. Setio se danas neko mi je spomenu, došao do PC-a. Delete. All.

Breaking Bad je jedina serija koja iz sezone u sezonu postaje sve bolja, pa je poslednja bas odlicna.
Isto sam se smarao u prve dve sezone (5-6 dosadnih i ne bas zanimljivih likova), a od trece postaje jako dobra (plus Mike, Gus, Saul,...). A sada mi je jedna od omiljenih serija.
Krenuo da gledam tek kada se zavrsavala. Da sam krenuo kada je pocela, 2008-2009, sigurno bih odustao. (ovako cu i za GoT da uradim, ako se za par godina ispostavi da je vredno gledanja)

Nastavi da gledas, vredi itekako.

Poslednja izmena:
Breaking Bad je jedina serija koja iz sezone u sezonu postaje sve bolja, pa je poslednja bas odlicna.
Isto sam se smarao u prve dve sezone (5-6 dosadnih i ne bas zanimljivih likova), a od trece postaje jako dobra (plus Mike, Gus, Saul,...). A sada mi je jedna od omiljenih serija.
Krenuo da gledam tek kada se zavrsavala. Da sam krenuo kada je pocela, 2008-2009, sigurno bih odustao. (ovako cu i za GoT da uradim, ako se za par godina ispostavi da je vredno gledanja)

Slicno, gledao sam prvu sezonu kad je regularno išla i smorio se maksimalno. Odustao sve dok nije krenuo drugi deo zadnje sezone. Onda sam lepo sve epizode bindžovao, što se ono kaže, i maksimalno uživao u svim sitnim detaljima koji se samo tako mogu lepo ispratiti. Onako sa pauzama između sezona to bi bilo pravo mučenje.

ja sam za BB dobio samo jednu preporuku,niko je u mom okruzenju nije gledao,i reko ajd da probam.
nisam ocekivao nista posebno,i iz tog razloga mi je prva sezona bila vrh.

posle je,naravno,bivala sve bolja. 🙂 ali prva i druga sezona ne kaskaju mnogo.

Pustite djilkosha, hteo je da ispadne kontras, smeker, outlaw 😀 😛

Meni je BB serija koja kako ide sve gora. Prve sezone su dobre, posle postaje super dosadno. Odgledao sam do kraja čisto da je završim kada sam već počeo.

Retko ko voli slow burner.
Ali to ne znači da je dosadno.

U početku je dobra i zanimljiva dok je on u fazonu yo bitch, posle kada pocnu oni depresivni momenti koji traju i traju treba i gledalac da popije bensedin da se spusti da može da gleda tu trećerazrednu glumu depresije.

Ako brat Radici kaze da valja, onda mora da valja 🙂 Mozda joj dam jos jednu sansu, o tom po tom. Sad mi se nista ne gleda.

+1
Meni isto nije legla,odgledao prvu sezonu i pola druge.Nisam mogao više i odustao.

Stali smo na istom mestu :d

Srecom uskoro krece Arrow pa bice kidanja :d

Meni je Arrow suviše "dečja" serija tako da sam odustao nakon druge sezone..

Neko je pitao za zamenu za Whit Collar - Forever. Odlicna serija, lagan tempo kao WC, a nekako elokventnija🙂

Ja ne znam sta je uslo u pisce i produkciju Person of Interesta ali serija rastura sve redom. Svidja mi se sto su svi likovi u seriji jako zanimljivi za gledanje. Bice napeto do kraja sezone.
Serija rastura kao Arrow samo sto je ozbiljnija dosta. Kao sto je Arrow sve bolji iz sezone u sezonu tako je i PoI.
Od 80 epizoda, 40 ih ima ocenu preko 9 na imdbu.
Sad pauza do 3eg februara 🙁

Poslednja izmena:
ocene za serije nisu merodavne. Mozda prvih par epizoda, ali pojedinacne epizode sigurno nece ocenjivati onaj ko seriju ne gleda i ne svidja mu se. Arrow ocenjuju samo oni koji je gledaju, sto valjda znaci i da im se svidja. Iskreno se nadam da nema likova koji mazohisticki prate seriju ili se vracaju da lose ocene svaku epizodu bez gledanja.
Ne moze arrow da ima istu ocenu kao BB ili sopranos npr... Jednostavno nije u istoj ligi. Ja gotivim arrow skroz, ali vrlo dobro znam da nema bas puno kvaliteta. Ni ne ocekujem jer se radi o super hero serijici, ali bas 9/10 je preterano

Meni su iskreno ocene za epizode merodovne. Jer ako svaka epizoda ima 1000 glasova to znaci da 1000 istih ljudi vrvtn lupa glasove i ako neka epizoda ima 9.9 ocenu a druga 7.9 to znaci da je ova od 9.9 sigurno duplo bolja.
Naravno ne pricam o tome da gledam glasove epizoda od serije koju ne pratim, pricam o serijama koje gledam.
I po glasobima epizoda se vidi da se serija popravlja.
Kao sto si rekao epizode ocenjuju oni koji je gledaju tako da nema namernog lupanja 10ki i 1ica kao kod generalnog ocenjivanja serije samim tim mi ocene epizoda sluze da vidim sta da ocekujem u odnosu na prethodne epizode, i do sada me te ocene nisu omanule.

Zavrsio Peaky Blinderse

Raw kvalitet..

Ma on je za mene bio osvezenje kada se pojavio u Breaking Bad, jedino sam od njega mogao da ocekujem malo humora 🙂

Znam da se radi o seriji koja nije ni izasla, ali odnosi se na jednu vec postojecu seriju (BB) pa cu ipak napisati sto sam mislio.

Jeste gledali trailer za Better Call Saul?

Cini mi se kao nesto sto ce biti interesantno i ocekujem da ce se radnja odvijati sve dok se ne pojavi Walter White odnosno do pocetka BB kada ce ta Better Call Saul zavrsiti. Saul mi je bio omiljena uloga u BB i nadam se da nece zasrati sa ovim naslovom jer se radujem poprilicno.

Hayley Atwell objasnjava kako glumi Agent Carter.
Msm nemam pojma u svetu serija ima dosta fenomenalnih zenskih odigranih uloga ali ova serija nema ni 10inu budzeta kao te na koje mislim, tako da cu se usuditi da kazem da je ona upala u ovaj lik za dobijanje Emmy nagrade ali serija i budzet su takvi da nece biti ni uzeta u obzir.

Shameless, odgledao prvu sezonu i nekako mi je osveženje u odnosu na neke prethodne što sam gledao. Malo crnog humora i dobra gluma čine seriju kao dobra zabava.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno