Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Završio se Sons of Anarchy. Nije loše finale, oprostiću im i nabijanje hrišćantstva potpuno bezveze. CGI je bio neuverljiv, trebalo je da izbegnu da ga koriste.
Kraj se znao od početka serije, pa niko nije imao šta da očekuje da bude iznenađenje. A pošto je Sutter pisao za The Shield, doveo je Chiklis-a za kraj.

Ono što je generalno postao problem sa serijom, je što su pobili skoro sve cool likove, a zamenili ih mutavim tupavcima, koji ništa ne donose unutar kluba.
totalna glupost da ga jure 20 automobila a da u suprotnoj traci ide kamion koji se ne zaustavlja, zakon je da kad su rotacije upaljenje da se sav saobracaj u obe trake istog trenutka zaustavi, pogotovu profesionalni vozac bi morao da stane.
Druga stvar da on ubije 2 coveka ispred suda a nigde pandura... i trece nisam video scenu gde Caki saznaje za Dzemu. Ovo je vise nerealno nego Homeland koji pljujes

Krenuo je da se zaustavi. A ispred sudnice i meni nije bilo realno, morao je neko od sudskih stražara da se pojavi. Mada s druge strane imamo hleb i vino. Isus ga čuva.

30 Rock. Comedy series sa Alec Baldwinom i Tinom Fey. Prilicno NY stil humora, ko trazi "kvalitet" naci ce ga ovde. Vrlo specifican, nece se svakome svideti.

Prosao sam sada pored neke kuce gde su se natrontali da snimaju scenu za Chicago Fire seriju, udjoh da vidim ko glumi da l vredi navatati nekog da se slikam ali niko poznat nesto, samo plavusan iz House-a. Video sam da je glumila u seriji Sara Shahi, smorio sam se sto ne glumi vise 😀

Arrow - WHAT THE FUCK????
Trebace im OZBILJNO objasnjenje za ovo.
Taman kad pomislis da serija ne moze bolja da bude.
Mogao bi neki Atom da uleti u Flash i Arrow duo 😀
Jedina 2 lika koja bi CW mogao da s**** ubacivanjem u ovaj univerzum su Superman i Batman, ostalo sve mogu da svarim, mada i green latern bi bio zivi uzas sa CW CGIjem, mada ja sam obozavao Smallvile. Imaju podlogu za Atoma. Harley Queen isto jedva cekam da vidim, a i Deathstroke im je pun pogodak bio. Omanuli su sa glumcem za Rhas al Ghula.

Poslednja izmena:
Arrow [emoji15] WTF!!!
E zbog ovakvih epizoda je i postala najbolja serija o strip junacima.

Slažem se sa @Toza posle ove sezone The Flash i Arrow,Batman i Supermen bi bili suvišni.

Poslednja izmena:
Skidaju se i SHIELD i Arrow. SHIELD je u drugoj sezoni osetno poboljšan, to je definitivno.

Ajde i ja da se pridruzim WHAT THE FRICK ARROW!
Izbegavam da komentarisem arrow i flash jer se ovde lako rasplamsa diskusija opravdanosti istih, ali posle nenormalne epizode The Flash-a i ^2 bolje epizode Arrowa mogu slobodno da kazem da ne znam kako ce nastaviti dalje, a da ispune ovaj nivo sto su postavili.
CW <3

Jer se zna kada ce nastavak Hannibala, vidim na imdb pise samo 2015 godina?

Još čitam vaše WTF i gledam epizodu i rekoh koji je to momenat da su svi rekli WTF... I onda dođoh do kraja i rekoh i sam KOJI K***C? 😀

Nemoj da je neko spojlovao Arrow odma ga reportujem moderatoru :d

Nisam mogao da čekam Arrow web-dl (zbog vaše priče), pa pogledah scensko izdanje.

***e, sad sam i ja šokiran. Naravno, pokid'o - to se podrazumeva.

Ja ne gledam Arrow ali se i ja slažem da je ponovo pokid'o iako nemam pojma o čemu se radi. :d

Arrow -

Cliffhanger na kraju epizode

f72cg.jpg

Arrow - WHAT THE FUCK????
Trebace im OZBILJNO objasnjenje za ovo.
Taman kad pomislis da serija ne moze bolja da bude.
Mogao bi neki Atom da uleti u Flash i Arrow duo 😀
Jedina 2 lika koja bi CW mogao da s**** ubacivanjem u ovaj univerzum su Superman i Batman, ostalo sve mogu da svarim, mada i green latern bi bio zivi uzas sa CW CGIjem, mada ja sam obozavao Smallvile. Imaju podlogu za Atoma. Harley Queen isto jedva cekam da vidim, a i Deathstroke im je pun pogodak bio. Omanuli su sa glumcem za Rhas al Ghula.
Nisi daleko od istine, pauziraj onaj deo kada gleda news feed iz buducnosti. Brusova korporacija se merdzuje sa Arrow korporacijom 2025 u aprilu.

Ma gde sme CW da ubaci Batmana, odma bi opao rejting celoj televiziji. Ovako losa produkcija sme na likove kao sto su arrow, flash itd ali sa Batmanom ne sme teen serija.

Kako arrow kida, neverovatno. :d Ko ce docekati januar? 🙁

Whoa, Black Betty!

Kvalitetniji je uglavnom izvor.

Neki se ovde mogu sprdati kako je Arrow sapunica i glupost od serije, ali mogu da se kladim da takvi nisu odgledali vise par prvih epizoda (koje realno i jesu bile krs).

Ocekivao sam da ce se
fight sa Ras Al Ghulom
tako zavrsiti, ali i pored toga...

Sta sad gledati do januara... mozda konacno skupim hrabrost i odgledam Hannibal(a). 😀

Poslednja izmena:
Agents of shield pauza do 3 marta 🙁
Serija se preporodila sa Captain America filmom i bukvalno postala dosledna Marvel univerzumu. Bice povezana sa Avangersima, na cijem setu je bio vidjen lik iz serije, takodje sada imamo i prequel za Inhumanse 😀
A bila je na ivici da se ukine.

Nego gleda li neko Constantina, je l vredno gledanja?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno