Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oba bi stavio iznad MF i LMS, ali Louie me nekako nervira 🙂
BTW, ja ne mislim da je 2.5 coveka neki poseban kvalitet. Ali Rules of Engagement ipak jeste, a TBBT razbija sve ostalo.
Ja gledam TBBT, 2 i po muškarca gledam ponovo ispočetka jer mi Ešton nije ni malo duhovit! Ima li još neka slična serija tog tipa da može da se gleda? Vidim da je ona serija sa dve ribe što rade u restoranu 2 broke girls ima dobru gledanost u USA.Vredi li to gledati?

Sky, iskreno nisam ni pogledao tu seriju. Sto se komedija tice inace, probaj Rules of Engagement. Jeste otkazana posle 13 sezona, ali po meni vredi itekako. Slatko me extra nasmeje.
Nista drugo tog kalibra nisam nasao lao pomenute 3 komedije.

Negde u ovom threadu sam dao listu raznih komedija i comedy panel dhows koje pratim ili mislim da vrede.

Rules of Engagement ima 7 sezona.

Colbert je zanimljivo doveo Obamu u emisiju, i još ga stavio da vodi segment i pravi šale na svoj račun.

Jedina stvar koju pratim na televiziji je 24 minuta sa Zoranom Kesićem. Opušta se polako u vođenju emisije. Ja ga se sećam još iz Dezinformatora na Metropolisu. A kada je bio segment sa stonim fudbalom, pojeo me blam.
U takvim izlivima genijalnosti, dođe ti se ubiješ od muke. Zato što je fudbal previše mainstream. I ovo će da spasi sela.

Gle stvarno... pomesah sa brojem epizoda zadnje sezone

Colbert je KVALITET, ali nazalost ovo je zadnja nedelja🙁 prelazi da vodi Late Night umesto Lettermana. Sumnjam da ce previse promeniti stil od DLovog.
Za topical comedy vec ima prilicno izbora. Cak ima nekoliko radio komedija sa BBCa koje su odlicne ako se poznaju desavanja u UK.

Sto se Kesica tice, gledao sam 2 epizode kad sam bio kod mojih (nemam tv), i smorio se..... Mada od nasih be ocekujem nista.

Poslednja izmena:
Šta koristite za praćenje odgledanih serija (epizoda) na računaru? Sajt neki, šta god. 🙂

Tražio sam malo i probao ih par ali mi ni jedan ne odgovara. A na telefonu ne bih da koristim neku app jer pratim previše serija i menjam rom-ove ili radim factory reset pa bih morao da se zezam stalno sa backup-ovima kojih i ovako ima previše.

http://www.pogdesign.co.uk

Episodecalendar.com je ubedljivo najbolji ali vise nije free. Moze free do 20 serija da se ubaci

Sve cestitke Sonsima sto su objasnili neke stvari Dexteru i Lostu(true blood, fringe isto ali su one manje poznatije) kako ne treba da izgleda kraj jedne vec unistene serije.
Ne mogu da trosim reci na ovo jer me mrzi da kucam spoilere.
Nastavlja se niz losih krajeva serija.
Ali pesme su odlicne.

Flash - al ga je izbambusao zutac

Poslednja izmena:
The Flash odlična epizoda,sa uživanjem sam je gledao.

Žuća ga razbucao ko siroče kačamak,da nebi Firestorm-a ko zna šta bi bilo.
Super su odradili Firestorm-a.
Završna sceena po običaju mnogo dobra.

Poslednja izmena:
Nisam pratio ovu temu,molim vas da mi napišete pun naziv serije TBBT,vidim da je hvalite.Odskora gledam serije i to one starije,tako da ne razumem skraćenice,hvala unapred.I ako može neki predlog za serije:wave:

Nisam pratio ovu temu,molim vas da mi napišete pun naziv serije TBBT,vidim da je hvalite.Odskora gledam serije i to one starije,tako da ne razumem skraćenice,hvala unapred.I ako može neki predlog za serije:wave:

Preporuka za Rome i Band of Brothers.

Odlicna epizoda Flash-a, bas me zanima kako ce dalje dogadjaji da se razvijaju. Jedino sto je sigurno je da ce biti zezalica sa putovanjem kroz vreme i brzinama na nivou relativiteta.

Svejedno,samo da je kvalitet.Jedino ne baš one o zombijima,to mi ne leži🙂

Californication
Coupling
Rome
The Wire
Breaking Bad
Damages
Prison Break

Ove mi prvo padaju na pamet. Serije su zavrsene.

Poslednja izmena:
Deadwood <ko je dovoljno zreo da ga gleda, jedna od najboljih serija

Flash:

Fora je sto sam ja ubedjen da Wells nije reverse flash, iako kraj epizode upravo ostavlja tu ideju. Cak sam ubedjen da je Edi reverse flash u buducnosti. A ceo Wells-ov fazon je da groom-uje flash-a do odredjenih "jacina" kako bi ga spremio za nesto mnogo za'ebano. Pa cak i po cenu da mu ubije majku 14 godina u rikverc

Popisano,hvala vam za sada,siguran sam da će biti još predloga..

Episodecalendar.com je ubedljivo najbolji ali vise nije free. Moze free do 20 serija da se ubaci

Meni je najbolja aplikacija SeriesGuide (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.battlelancer.seriesguide&hl=en)
Sve radi odlično, samo ko hoće obaveštenja, u vidu poruke o početku prikazivanja nove epizode, moraće da plati 2.47 $ 🙂
Može da se proba mesec dana besplatno, pa ako vam se svidi kupite *** ...

Podržava cloud pa sve ostaje sinhronizovano + ima statistiku koja je malo tužna, kada se pogleda koliko je vremena izgubljeno na gledanje serija 😀

sg.png

cini mi se da smo vec pominjali u temi za aplikacije. ja sam testirao nekoliko komada i tražio sam da budu 100% free, da ima notifikacije, what to watch...
TVShow time. Ima i web verzija, ali ne znam kako to funkcioniše za notifikacije. Na telefonu ima i mogućnost da se podesi kada da objavi notifikaciju. Prvo sam namestio 2 sata posle originalnog emitovanja što je rezultovalo u notifikacijama u sred noći. sada je na 10h kasnije

Sve cestitke Sonsima sto su objasnili neke stvari Dexteru i Lostu(true blood, fringe isto ali su one manje poznatije) kako ne treba da izgleda kraj jedne vec unistene serije.
Ne mogu da trosim reci na ovo jer me mrzi da kucam spoilere.
Nastavlja se niz losih krajeva serija.
Ali pesme su odlicne.

Flash - al ga je izbambusao zutac

Tjah, do predzadnje epizode seste sezone SoA je imao podjednak kvalitet po sezonama sto se retko srece, ali od S06E013 ssve krece nadole.
Sedma sezona je realno besmislena, i verovatno je Saton prvobitno nije ni planirao.
Dobro je da se serija zavrsila ovde umesto jos vise da je kvare.

Šesta sezona je opala u kvalitetu. A onda je otpustio Donal Logue, da bi mogao da snima Vikings beše. I njegov lik je nestao, iako je bio vitalan za priču sezone. A kraj, to je bilo dobro. To što nismo hteli da se desi je druga stvar. I sedma je planirana. Kako pukne i zasere sve u šta se kleo i uradio predhodno.
A sad odoh da gledam finale.

***, dok neko nije pomenuo SoA, mislio sam da pricas o (simp)Sonsima, i trazim zasto je kraj serije u ovako random terminu 🙂

Zavrsio i ja SoA, sta znam, jeste opao kvalitet kako je krenula sedma sezona, i kraj je koliko toliko bio predvidiv, ali meni je bilo okej.
Prvih 6 sezona 10/10
Sedma sezona 8/10, jer su ga malo preterali

I da, ja serije pratim preko TeeVee aplikacije, ubacis seriju koju pratis i obavestava te kada izlazi nova epizoda, kada pocinje nova sezona, daje informacije o svakoj seriji i vrlo je jednostavna za koriscenje...

Poslednja izmena:
Završio se Sons of Anarchy. Nije loše finale, oprostiću im i nabijanje hrišćantstva potpuno bezveze. CGI je bio neuverljiv, trebalo je da izbegnu da ga koriste.
Kraj se znao od početka serije, pa niko nije imao šta da očekuje da bude iznenađenje. A pošto je Sutter pisao za The Shield, doveo je Chiklis-a za kraj.

Ono što je generalno postao problem sa serijom, je što su pobili skoro sve cool likove, a zamenili ih mutavim tupavcima, koji ništa ne donose unutar kluba.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno