Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kad je mnogo serija radjeno po stripovim, sto da se ne spomenu i stripovi...ja ih recimo nikad nisam citao, ali mi je bilo zanimljivo citati ove nostalgicne postove kolekcionara 🙂 pogotovo volim kad uporedjuju koliko serija (ne)odstupa od stripa, tako da to i nije off.

Nakupio sam par Homeland epizoda i sinoć ih u "cugu" bindžovao 😀
Ova zadnja je tako brutalno završila, mada ista fora sa kraja prve sezone. Preslikano.

Pa kad je mnogo serija radjeno po stripovim, sto da se ne spomenu i stripovi...ja ih recimo nikad nisam citao, ali mi je bilo zanimljivo citati ove nostalgicne postove kolekcionara 🙂 pogotovo volim kad uporedjuju koliko serija (ne)odstupa od stripa, tako da to i nije off.

Pa.... zavisi sta, pogotovu Marvel/DCC. Njihovi stripovi imaju toliko "realnosti", koliko shvatam, da je vrlo lako da ne odstupe od stripa - neke realnosti stripa 😀

Ja ne volim kad bilo koja verzija necega odstupa od originala, ali to je neizbezno, pogotovu ako nije isti tip izvedbe (knjiga->knjiga, strip->strip, predstava->predstava...)
Ali sa druge strane, takva odstupanja su odlicna za istoricare i filozofe, jer dosta se podsvesno primeni koliko se drustvo promenilo.

Počeo sam četvrtu sezonu Key&Pelee, i ovde već ima promena u odnosu na predhodne. Doduše, gledao sam samo tri epizode zasada. Špica je promenjena u stilu True Detective, i nema delova sa publikom, nego se vozikaju kolima po pustinji i lupetaju. A skečevi su otišli u tamniji ton. Što mi odgovara.

Oko tri, možda jače. Trenutno intenzivnije gledam, jer se oporavljam. Nije da mogu da radim mnogo stvari...

Meni se ova Constantine sve vise i vise dopada, a mislio sam da ce da smara.. Malo me podseca na ono sto je Supernatural bio pre nego sto je postao ovo sto je sad.

Slazem se. Ocekivao sam da mi se nimalo nece svideti, jer ne volim tako mracne serije, ali ova mi se gleda nekako.

P.S. Trazim nove komedije za gledanje posle otkaza Rules of Engagement (meni jedna od najboljih komedija, barem po pitanju fora i nekih likova) i maltene davnog gasenja 2.5 coveka (smor totalni sa ACem je postala, da nema Berte, ne bi je ni gledao).
Anger Management je previse razvodnjen. Ima potencijala, ali posto moraju 100 epizoda po sezoni da stancuju (takav je ugovor koliko sam shvatio), dosta je slaba. I stalni "no, no, no" Charliev smara 4% vremena 🙂

Ako nisi gledao gledaj My Family (2000), BBC, a nesto novije...- pa ne bih znao, nema nista posebno dobro - ona Mixology mi je mada bila ok.

@ alfaunits

Modern Family, Wilfred, Archer..

Flash & Arrow, dobre ove zadnje epizode.

Ako nisi gledao gledaj My Family (2000), BBC, a nesto novije...- pa ne bih znao, nema nista posebno dobro - ona Mixology mi je mada bila ok.
Gledao. Retka engleska serija koja ne da mi nije tmurno smoriva, nego sam se i prijatno nasmejao 🙂
Mixology je nazalost otkazana, a ona se stvarno izdvajala kao nesto drugacije. Koliko sam shvatio nisu hteli da plate glumce koliko su trazili za drugu sezonu.

@ alfaunits

Modern Family, Wilfred, Archer..
Archer sam pogledao kada su izasle prve epizode i otkacio.
Wilfred mi se cini malo glupim, ali pogledacu, nisam video nijednu epizodu za sada
Modern Family ce mozda doci na roaster, ali ne verujem da ce opstati. Drugacije je od tipicnih komedija i humora koji volim prilicno. Spor tempo nekako, u smislu da ima dosta stvari koje me smore, i dok dodje do punch line, ja se uspavao.

Onda ti možda odgovara Last Man Standing sa Tim Allen-om, bivšim dilerom.

Slab humor 🙁 I ona i Modern Family. Jedina mi ona dvojica "tata" iz Modern Family su pomalo smesni 🙂

Slab humor u modern family 🙂 Izlistao sam ti tri serije sa najkvalitetnijim humorom sto se tice novijih serija, ali opet ono 'dobro' staro, sto ljudi sto cudi, nema pravila, svi smo u pravu, niko nije u pravu 🙂

Poslednji "Arrow" me je razocarao,morali su ga povezati sa decjim "Flash"om.

Slab humor u modern family 🙂 Izlistao sam ti tri serije sa najkvalitetnijim humorom sto se tice novijih serija, ali opet ono 'dobro' staro, sto ljudi sto cudi, nema pravila, svi smo u pravu, niko nije u pravu 🙂

Kvalitet po kom osnovu?
Nije humor koji mene zanima. To je kao da klincima pustis komediju o braku samo... nesto sto ih ne zanima prosto, ili ne razumeju.

2.5 coveka, dok je bilo Carlija, je bio vrh, TBBT sada, Rules of Engagement... po meni LMS i MF nemaju ni 1% komedije. Zato mi treba predlog neceg slicnog onome sto sam pomenuo, dzaba da ove dve imaju "kvaliteetniji" humor :d

Sto ti rece - sto ljudi, sto cudi.

Pa po osnovu, kvaliteta. Kako drugacije objasniti, humor koji je teze smisliti i izneti.. Dublji od vukajlija i ivan ivanovic nivoa.

Louie i Curb your enthusiasm, to ti je daleko iznad I. Ivanovića. Po mom ukusu, naravno.

Poslednji "Arrow" me je razocarao,morali su ga povezati sa decjim "Flash"om.

Dobro, Arrow iako jeste mracan, tesko da ikad moze da ima konotaciju "realnog" i ima smisla povezati ga sa Flash-om. Gadjanje teniske loptice u pokretu strelom i mogucnost pogotka na osnovu "treninga" je fantazija koliko i Flash.

Divac i Veber su u jednom interviju rekli da je Pedja uspeo da pogodi 200/200 trojki na treningu a opet je maksimum sto je ikad pogodio uzivo, na utakmici, pod pritiskom, sa odbrambenim igracem 9/9. Oliver Queen pogadja strelom sa 40 metara direktno u oko, dok se bije sa 4voricom, iz okreta bez gledanja 🙂

Louie i Curb your enthusiasm, to ti je daleko iznad I. Ivanovića. Po mom ukusu, naravno.

Oba bi stavio iznad MF i LMS, ali Louie me nekako nervira 🙂
BTW, ja ne mislim da je 2.5 coveka neki poseban kvalitet. Ali Rules of Engagement ipak jeste, a TBBT razbija sve ostalo.

Jel ozbiljno govorimo o realnosti arrowa i flash-a ?

Povezane epizode su dobro uradjene i svidja mi se kako su prikazali da super moci nisu nista bez iskustva i opreznosti... Iritiraju me komentari posle svake epizode kako je serija ubila sabila i kako je nesto najbolje na tv ali je pratim od prve sezone.

Dobro, Arrow iako jeste mracan, tesko da ikad moze da ima konotaciju "realnog" i ima smisla povezati ga sa Flash-om. Gadjanje teniske loptice u pokretu strelom i mogucnost pogotka na osnovu "treninga" je fantazija koliko i Flash.

Divac i Veber su u jednom interviju rekli da je Pedja uspeo da pogodi 200/200 trojki na treningu a opet je maksimum sto je ikad pogodio uzivo, na utakmici, pod pritiskom, sa odbrambenim igracem 9/9. Oliver Queen pogadja strelom sa 40 metara direktno u oko, dok se bije sa 4voricom, iz okreta bez gledanja 🙂

Od svih sam ocekivao ovo, ali od kralja pop-a ne. Sumnjas u Olivera ipak je osam godina trenirao 😛

Zavšetak Z Nation prve sezone odličan
Jeste da su ostavili opasan cliffhanger ali vredelo je 🙂

Šta koristite za praćenje odgledanih serija (epizoda) na računaru? Sajt neki, šta god. 🙂

Tražio sam malo i probao ih par ali mi ni jedan ne odgovara. A na telefonu ne bih da koristim neku app jer pratim previše serija i menjam rom-ove ili radim factory reset pa bih morao da se zezam stalno sa backup-ovima kojih i ovako ima previše.

Newsroom, smorio sam se na kraju epizode ali Olivia Munn sabija kako glumi, treba joj dati screen time od 45 minuta

Ne razumem zasto se ne registrujete na prijevodi-online ili neki slican forum pa tamo slobodno *****te o svakoj epizodi svake serije...?
Ovde gusite temu, smarate ljude.

Obavezna pravila postovanja:
- krace ocenjivanje serije, moze brojcano, moze u par kracih recenica a naravno moze i kombinovano oba, ako neko zeli da docara zbog cega takva i takva ocena;
- bez ikakve siroke diskusije o seriji, dakle, moze jedan ili eventualno 2 odgovora na neciji post i neka se zavrsi na tome, sve ostalo se brise ili eventualno kaznjava od strane moderatora;
- ukoliko zelite da podelite neku bitnu informaciju, a u pitanju je nesto sto ne bi trebali da vide oni koji nisu gledali konkretnu seriju, koristite SPOILER tag!

:Klanjanje

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno