Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzeh da gledam Continuum.
Nahvališe mi ga neki pa čak rekoše i da je bolji od meni nikada prežaljenog Fringa koji sam voleo i volim sa svim manama koje ima...

Prva sezona Continuuma ok,druga odlična a ovu treću stigoh do 5 epizode i ono ko deca da su pisala scenario.
Gluma za dva nivoa ispod one iz druge sezone,radnja isto tako...

Neke epizode izgledaju totalno random (mada sam taj utisak vise imao u drugoj sezoni, treca mi lezi nekako, povezana je).
Ne bih rekao da se nesto menjalo po pitanju scenarista, izgleda kao da neko ima ideju sta ce biti na kraju, samo sto ne zele da malo vise epizoda prave odjednom. Mozda i nemaju budzet da urade brze.

Ali ne izgleda kao da ce nas ostaviti na cedilu, barem se nadam da vredi odgledati.

Doduse, ko nije poceo, predlazem da sada saceka da izadju sve sezone.

Kad smo vec kod kanadskih serija, da li je neko gledao Lost Girl i shvatio ista dalje od prvih nekoliko epizoda? 😀 Imam utisak da je pisac na nekoj odlicnom "zelenilu", a glumci same rade sta im se kaze 🙂 ALi podosta skroz nepovezano mi izgleda... (i devojka nije shvatila 😀)

Ja sam odgledao prvu sezonu Key&Peele za dan. Sviđaju mi se skečevi koji su snimani da izgledaju filmski i što nema glupog smejanja publike u njima. Oko čega sam pročitao da su se svađali sa Comedy Central i da je režiser hteo da da otkaz.

"But not before I burn this motherfucking place to the ground."

Kad sam video njih dvojicu u Fargo seriji, smejao sam se 5 minuta. Kao *****ni FBI agenti 😀.

Koja epizoda?? Samo nju hocu da odgledam 🙂
haaa u 4 ep cak... gledamubrzo🙂
Tnx !

Poslednja izmena:
Odgledao sam obe sezone Ugly Americans. Nekako mi se čini da je prva sezona smešnija i svežija, ali je i druga zabavna.

Razvlačio, razvlačio i razvlačio. I konačno sam odgledao do kraja prvu sezonu BBC Office, i uopšte nisam oduševljen. Bolje je od američke, koju tek ne podnosim. Ali i dalje ne koliko se hvali ta serija. Plus mi ide na nerve što nema HD.

Uzeh da gledam Continuum.
Nahvališe mi ga neki pa čak rekoše i da je bolji od meni nikada prežaljenog Fringa koji sam voleo i volim sa svim manama koje ima...

Prva sezona Continuuma ok,druga odlična a ovu treću stigoh do 5 epizode i ono ko deca da su pisala scenario.
Gluma za dva nivoa ispod one iz druge sezone,radnja isto tako...
I ja se nesto razmisljam da li da nastavim...sve zavisi kako se pokazu sa novom sezonom ali Fringe je bio tri koplja iznad.

Razvlačio, razvlačio i razvlačio. I konačno sam odgledao do kraja prvu sezonu BBC Office, i uopšte nisam oduševljen. Bolje je od američke, koju tek ne podnosim. Ali i dalje ne koliko se hvali ta serija. Plus mi ide na nerve što nema HD.

Puff meni je americki the office vrhunac komedije, a bbc posle toga odbijam da gledam...

@alfaunits i ostali sto se tice Continuuma ne znam sta je ali mi i ponasanje i neke reakcije Kierine smetaju dosta u ovoj trecoj sezoni. Deluke mi nekako pogubljeno i nekontrolisano. Da li im je to bio cilj kada su pisali scenario da je naprave takvom ili sta je ne znam ali mene irirtira uzasno

Poslednja izmena:
Meni glumica deluje tako 😀

Sta se desava sa S. H. I. E. L. D - om ne mogu da nadjem nigde nove epizode..

Zavrsio danas sa Six feet under, stvarno se covek malo ubedaci posle nje, o životu bez imalo ulepsavanja, vrhunska drama... Zao mi je sto je kraj sto znaci da je stvarno bilo vredno gledanja. Ako znate jos neku dobru dramu slobodno preporucite [emoji4]

Nema bas tako slicne drame kao SFU. Ako nisi gledao ove ostale popularne serije, preporuke za Breaking Bad, Dexter, True Detective, Hannibal, pa i Sherlock-a...

Poslednja izmena:
Sad su valjda sve serije na pauzi ili idu na pauzu uskoro do januara zbog praznika,osim onih koje se uskoro zavšavaju kao kompletne serije ili kao kompletne sezone...

Ne nego su imale pauzu zbog praznika. Bice epizoda u decembru jos.

Walking dead jako tupavo uradjena epizoda. Smaraju sa glupostima i glupim dijalozima i onda kad treba nesto lepo da urade oni to zbrzaju u 2 minuta i lose urade. I vidim da ce nardne 4 epizode opet lutati u prazno.

Blacklista nema do februara,PoI ima valjda još jednu epizodu pa ide na pauzu,Z Nation se završava sezona,Sons Of Anarcy se zavšava serija u decembru,Homeland kraj sezone u decembru,Haven ima još jednu epizodu za koji dan pa i oni idu na pauzu itd..

To barem od serija koje ja pratim...

WD nisam gledao ovu epizodu ali sam pročitao review na netu tako da imam utisak kao da sam je odgledao 😀
Ništa nisam propustio sudeći po "impresijama" koje su iznete u tekstu

Ima dosta spoilera tako da tekst čitajte ili ako ste gledali epizodu ili ako ne nameravate da gledate epizodu

Odgledao sam i drugu sezonu Key&Pelee, dobra kao i prva. Jedino mi nije bila dovoljno smešna, jer sam mnoge skečeve već video. Mada mislim da iz treće nisam. I pošto sam neplanirano vezan dve nedelje za krevet više-manje, dođe mi kao obaveza da gledam, a ne kao relaksacija.

Poslednja izmena:
Uuu ne treba njih gledati odjednom.... stvarno imaju kvalitet, treba da se malo po malo sitis 🙂
Priznajem da pojedine skeceve njihove uopste ne kapiram, ali opet su tako cool da volim sto ih gledam!

Zombiji su pokidali najvise 😀

Pogledao prvu epizodu Continuum serije, i nije mi nesto ostavila poseban utisak (razmisljam se da li da joj dam sansu) . Jedino ova glavna glumica deluje simpaticno...

Pogledao prvu epizodu Continuum serije, i nije mi nesto ostavila poseban utisak (razmisljam se da li da joj dam sansu) . Jedino ova glavna glumica deluje simpaticno...

Ja sam tako kad je izašla pogledao prvu epizodu i rekao koje sr*nje. Međutim, daj joj šansu. Kad sam drugi put krenuo, par meseci kasnije (zahvaljujući komentarima ovde), serija mi je već od možda treće epizode postala izuzetno zanimljiva. A druga sezona je tek mnogo bolja od prve.

Da li gledati Flash i Arrow zajedno, ili pojedinačno dan za danom? Hm... 🙂 možda bolje zajedno, kao kraći film.

Ja sam tako kad je izašla pogledao prvu epizodu i rekao koje sr*nje. Međutim, daj joj šansu. Kad sam drugi put krenuo, par meseci kasnije (zahvaljujući komentarima ovde), serija mi je već od možda treće epizode postala izuzetno zanimljiva. A druga sezona je tek mnogo bolja od prve.
Posle druge sezone gubi na kvalitetu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno