Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako se razvlaci, ne razumem. Malo je epizoda?

Da. Pune su epizode, nemoj me pogresno razumeti, nemam neki osecaj da "popunjavaju vreme" kao vecina serija.
Vec, da, mali je broj epizoda po sezoni.

13 je po meni dobar broj epizoda za sezonu. Preko toga onda nekad radnja bude razvodnjena do bola i sezona se vuce.
Ovako dobijes 13 kvalitetnih epizoda i to je to.
Bilo kako bilo nadam se da ce biti cetvrte sezone, al kolko cujem glumci traze povecanje plata a producenti bas nisu voljni da to ispune

Dobar povratak The Walking Dead.
Primetno je i da "Ape shall not kill ape" više ne važi. Opšta makljaža. 🙂

Retko koja serija zasluzuje 22-3 epizode po sezoni. Previse se razvodnjava, i opada kvalitet, primer za to je recimo serija Grimm koju pratim i to mi se uopste ne svidja. Od tih 22 epizoda u sezoni su komotno mogli da izbace 7-8 i serija bi cak bila i bolja. Cak i The Walking Dead sa trenutnih 16 epizoda po sezoni je poprilicno razvodnjen i radnja je usporena do bola.

Continuum je stvarno jedna od boljih SciFi serija kojoj tempo uopste ne opada. Bar koliko sam ja uspeo da odgledam. Stoji mi treca sezona na flashu vec mesecima i nikako da je dovrsim, stigao do 5 epizode.

The knick - odlicna serija 9/10 za sada. U pilotu ima ona scena operacije koja je teska za gledanje jer tako nesto nismo gledali na tv ali posle toga je sve kako treba.

Continuum je stvarno jedna od boljih SciFi serija kojoj tempo uopste ne opada. Bar koliko sam ja uspeo da odgledam. Stoji mi treca sezona na flashu vec mesecima i nikako da je dovrsim, stigao do 5 epizode.
Jel to ona grupica ljudi u nekom svemirskom brodu? I tumaraju tamo?

Dakle Strain je prva serija koju sam ikad gledao u kojoj u više navrata potroše po freaking pet minuta na neku osobu koju prvi put vidmo, na način koji navodi na to da je u pitanju novi bitan lik, i onda, oops, šalili smo se, njegova jedina uloga je ta da bude gricnut...

Homeland je mlak. I ne znam zašto stalno forsiraju YouTube. Taj snimak bi bio uklonjen. Live Leak bi bio tačan.

Sjajna epizoda "Boardwalk Empire"!

Chalky i Van Alden adios

The Walking Dead S05E01

Dobar!

TWD serijal nema losih epizoda po meni, delim ih jedino na dobre i bolje.
Ova je dobra. 😉

Ko zna sta je to 😀

Ček ček... odgledao si par epizoda Firefly i jako ti je loša serija?
Onda ništa što ti ovde preporučimo nema baš mnogo smisla 😀

Ček ček... odgledao si par epizoda Firefly i jako ti je loša serija?
Onda ništa što ti ovde preporučimo nema baš mnogo smisla 😀
Hmm ne? Mislim ne bar ako se meni obracas.. Korisnik koji je napisao da je continium jedna od boljih scifi serija je rekao da je firefly los.. mislim ne direktno ali to je to, a ja sam rekao za continium ali ako si pronasao ffly kao seriju sa dva glumca koja lose izgleda neverujem da ona moze biti bolja 😉

Daj ti taj YT klip da vidimo o cemu se radi.....
Ovo sto pricas nema nesto veze sa Continuumom! (ne postoji brod uopste 😀)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno