Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad bi samo mogli da računamo da treća bude isto nivo iznad druge. Stvarno moraju da izbace one filer gluposti i smanje doživljaj s rešavanjem u jednoj epizodi.

Fargo - jednostavno vrh.

Evo i deveta epizoda a da mi nimalo nije popustila pažnja što mi se retko dešava sa serijama.

Mock the Week, Season 13 je pocela, ko voli comedy panel talk shows. #1 po meni.

Undateable - Extra lagana komedija, bas kakve obozavam! (nije mi krivo ako je zaboravim, ali se uvek obradujem kad odgledam). Nesto u stilu Whitney i Rules of Engagement, isto glumi Chris d'Elia (i Bianca Kaylich iz Rules of Engagement), ali nekako iz muske strane 🙂

The 100 sjajno finale.
Potpuno cliffhanger finale.
Jedva cekam drugu sezonu, bice sigurni 10 puta zanimljivija.
Iako je kao teen serija, ovo je 10 puta bolje nego Walking Dead, ovako treba survivor serija da izgleda a ne ona sapunica sto nam TWD servira. The 100 isto ima materijala da ga ptofuzi na 10 sezona ako hoce.

I ja sam probao the 100 ali mi nije legla, ustvari, uopste mi nije bila zanimljiva, likovi jednodimenzionalni i glupa prica - ko bi pametan poslao 100 nesposobnih *****a bilo gde, bolje da su ih "sanirali" na brodu i ustedeli svega i svacega...

In The Flesh , druga sezona... meni je OK serija, izleceni zombiji 🙂 UK produkcija

Molim vas da se suzdržite od spojlovanja GoT, bar na 2,3 dana.

Ja imam skripty koja ce kopirati ceo google news na ovoj temi samo za GoT🙂

Smrt Lanisterima i tebi! 😛 😀

E tek sad cu da je pokrenem🙂

Realno, Lanisteri si skroz pro 🙂

Pa upravo je izasla poslednja ep, najebali ste do kraja meseca 😀

Poslednja izmena:
Valar dohaeris!

GOT - "I am sorry" fuck yeah

@GOT:
Ala su "sasekli" kast, svaka im cast :d

Fina zavrsnica, cak sam jednom pustio suzu -
kad je Deneris zatvorila zmajeve LOL 😀

Meni se mnogo svidja jedan komentar iz prepricavanja sa neta;
Cersey wants to keep The Mountain alive for the toughest tasks in the land! Like going to the DMV
🙂

Ne, i nije spoiler u sustini 🙂

Aaaa kakva zavrsinca, iako sam znao sta se otprilike desava opet sam iznenadjen ostao.

Smrt je konacno stigla za Lanistere.
Sad ce tek kraljica da se izivljava, nema vise nikog da je kontrolise, imam osecaj da ce je na kraju Jamie ubiti jer i sam zna da je ona zesce bolesna.
Znaci mali Star ce da upravlja sa zmajem protiv White Walkera, to je plan gosn J.R.R. Martina? 😀

Ovo za zmajeve sam ja pomisljao celo vreme, ali nekako mi je to previse prosto i tipicno, za JRRM-a 😉

Inace, najzad epizoda vredna ekrana i vremena na istom! Dvoboj mi izgleda strava uradjen! (nemoj da je neko rek'o da je ovo spoiler 🙂)

Malo su pretovarili poslednju epizodu... Bem ti finale, ko ce da ceka godinu dana do sledeceg serijala :-(

GoT finale pisaj po knjigama...
Ma bran ce da se udrveni i vozace vrane i hodora, treba da zameni Bloodravena + sto Leaf i trooki uopste ne izgledaju tako.

Ja kontam da cu skinuti sa torrenta i citati.

Definitivno kupujem knjige da rasvetlim ovu misteriju.

Nažalost, time što si odgledao ovu poslednju sezonu ispojlerisao si najbolje delove pesme leda i vatre. Sledeće dve knjige neće ništa bitno rasvetliti, a po kvalitetu sadržaja su daleko iza prve 3. Pogotovo važi za Ples sa zmajevima, Gozba za vrane i nije toliko loša.

Zbrzali su zadnju epizodu GoT, bolje da su pratili knjigu, tu su mnogo bolje objašnjeni postupci mnogih likova...

Nije spoiler
Dzabe kad ima reflekse ko mrtav konj. Gleda kad mu idu mrsavci sa ledja i ne reaguje, blene. A tek reakcije matorog Lanistera dok vrsi nuzdu ... :zgran:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno