Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mocvara, gubljenje vremena 2/5.
Prve 3 epizode su bile zanimljive a posle se sve raspalo. Mogli su komotno sve da spakuju u 5 epizoda.

Hvala vam na predlogu,probacu tako da prevedem.
Inace neko je ovde preporucio seriju Succession,nakon 1 ep.mi bas nesto nije odgovarala,svi glumci su mi antipaticni.

Poslednja izmena:
Jel gledao neko?
51a2c5a4bf1ada3d3dba5980d0f9f354.jpg

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Jel to Aleksandar Karadjordjevic? Ili masim poentu?

Da.
Ubijen pistoljem at close range, bukvalno sa manje od jednog metra.
Prvo ubistvo nekog predsednika/prestolonaslednika koje je uzivo smiljeno, u svetu.

Ovaj snajperista zbunjuje...

Mocvara serija je obecavala, medjutim kako su epizode prolazile sve losije i losije.

Odgledao Des... Ladno su mogli dati naslov Des and cigarettes! Ili Des & co and cigarettes! Kao što je (ovde) rečeno, osim maestralne glume gospodina Tenanta i strastvenog pušenja cigareta, malo šta je ovde bilo zanimljivo. Nikada nisam bio pristalica filmova, serija po istinitom događaju, a sa ovom serijom sam još više ubeđen u to.

"Mocvara" i "Drzavni sluzbenik" (sad gledam na tv drugi deo) mogu da primetim da je govor slabo snimljen, ima scena gde ne razumem, ne cujem sta govore.
Dal je do polozaja mikrofona, do miksanja ili neceg treceg ali ako govore red je ca cujemo sta govore a ne da bude pokriveno sumom, bukom, pretiho, cai i kad mrmljaju radi mrmljanja to mrmljanje bi moralo biti razgovetno da znamo sta su mrmljali...

Ratched 2/10
Mislim da skorije nista gluplje i dosadnije nisam gledao. Gledao sa zenom i na svakoj epizodi (osim mozda prve) sam se borio da ne zaspim. Serija je kao pravljena da vas uspava, takva muzika jos oni svi nekako tiho pričaju, radnja nikakva...

The Haunting of Bly Manor 7/10
Ovo je već druga priča, ko voli horor svidece mu se. Mada mislim da mi je Haunting of Hill House bila vise kripi i nesto bolja.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

"Mocvara" i "Drzavni sluzbenik" (sad gledam na tv drugi deo) mogu da primetim da je govor slabo snimljen, ima scena gde ne razumem, ne cujem sta govore.
Dal je do polozaja mikrofona, do miksanja ili neceg treceg ali ako govore red je ca cujemo sta govore a ne da bude pokriveno sumom, bukom, pretiho, cai i kad mrmljaju radi mrmljanja to mrmljanje bi moralo biti razgovetno da znamo sta su mrmljali...
Poznata boljka domaćih filmadžija. Šansa da naletiš na domaći film ili seriju u kojem je zvuk kvalitetno odrađen je prilično niska.

I to se vuče od starih ex-yu naslova do današnjih. Pakao. Dosta često kad idem na premijeru nekog domaćeg ostvarenja, spas mi budu engleski titlovi, inače pola stvari ne bih razumeo. Mumlanje, presecanje ili opadanje tona na krajevima replike, šuštanje...

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Ratched 2/10
Mislim da skorije nista gluplje i dosadnije nisam gledao. Gledao sa zenom i na svakoj epizodi (osim mozda prve) sam se borio da ne zaspim. Serija je kao pravljena da vas uspava, takva muzika jos oni svi nekako tiho pričaju, radnja nikakva...

The Haunting of Bly Manor 7/10
Ovo je već druga priča, ko voli horor svidece mu se. Mada mislim da mi je Haunting of Hill House bila vise kripi i nesto bolja.

The Haunting of Hill House je definitivno bila bolja.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Poznata boljka domaćih filmadžija. Šansa da naletiš na domaći film ili seriju u kojem je zvuk kvalitetno odrađen je prilično niska.

I to se vuče od starih ex-yu naslova do današnjih. Pakao. Dosta često kad idem na premijeru nekog domaćeg ostvarenja, spas mi budu engleski titlovi, inače pola stvari ne bih razumeo. Mumlanje, presecanje ili opadanje tona na krajevima replike, šuštanje...

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
A ja sam mislio da je zato što sam nagluv. Bukvalno sam neke domaće serije koje su aktuelne poslednjih godina na određenim scenama po 5 puta premotavao i dan danas ne znam šta je glumac rekao. Uzas

The Haunting of Hill House je definitivno bila bolja.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Davno sam je gledao, serije se jedva sećam, ali da, čini mi se da mi je ostavila bolji utisak. "Nastavak" nije ni bio planiran ali Netflix, odmah se tu mogao naslutiti pad u kvalitetu.

Davno sam je gledao, serije se jedva sećam, ali da, čini mi se da mi je ostavila bolji utisak. "Nastavak" nije ni bio planiran ali Netflix, odmah se tu mogao naslutiti pad u kvalitetu.

Pad u kvalitetu Netflixa? Ne bih rekao,evo trenutno gledam seriju Fauda,Netflix je sto se tice svetske produkcije ubedljivo najbolji streaming servis trenutno.Imam HBO go kuci i ne secam se kad sam zadnji put pogledao nesto kvalitetno zadnjih god dana..

Ja zadnjih par meseci 10-15 minuta vrtim u krug Netflix naslove, smorim se i batalim.

Sent from my landline using Tapatalk

Pad u kvalitetu Netflixa? Ne bih rekao,evo trenutno gledam seriju Fauda,Netflix je sto se tice svetske produkcije ubedljivo najbolji streaming servis trenutno.Imam HBO go kuci i ne secam se kad sam zadnji put pogledao nesto kvalitetno zadnjih god dana..
Ne mislim na produkciju vec kvalitet same serije. Muzu kravu dok ne rikne. Vidi se da je odradjena druga sezona na silu zbog kinte i da sezona nije bila planirana kada je emitovan prvi Haunting, serija je bila zavrsena prvom sezonom. Slicno kao sa La Casa de Papel, onim sezonama posle originalnog Narcosa i ne znam sta jos, to mi trenutno pada na pamet.

Boys, druga sezona slabija. SJW u punoj snazi.
Dodatno mi deluje da sve sto se trenutno snima je u funkciji predizborne kampanje.
Generalno je gledljiva sezona.

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

Boys, druga sezona slabija. SJW u punoj snazi.
Dodatno mi deluje da sve sto se trenutno snima je u funkciji predizborne kampanje.
Generalno je gledljiva sezona.

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Ja mislim da Antony Starr treba da dobije oskara za ulogu Homelander-a. Lik je pokidao stvarno.

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Ja mislim da Antony Starr treba da dobije oskara za ulogu Homelander-a. Lik je pokidao stvarno.

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk
Naročito je pokidao poslednju scenu u zadnjoj epizodi. [emoji23][emoji23][emoji23]

Jedno blago off pitanje ali ne znam gde da pitam. Ima li ko prime acc, zanima me u kojoj rezoluciji ide video kada se uplati tih 6$? Jer aktivirao sam 7 days trial, ovo nije ni fullhd. Gledam na hisense tv-u, oficijelna aplikacija, baš sam krenuo The Boys.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Jedno blago off pitanje ali ne znam gde da pitam. Ima li ko prime acc, zanima me u kojoj rezoluciji ide video kada se uplati tih 6$? Jer aktivirao sam 7 days trial, ovo nije ni fullhd. Gledam na hisense tv-u, oficijelna aplikacija, baš sam krenuo The Boys.

Kao što vidiš HDR, sve je full.

3e9645e101722ebca0cc736d92ad96f2.jpg

Poslednja izmena:
Znači ni kod babe nema džabe. [emoji16] Hvala, platiću 6$, lakše mi je nego da se cimam sa torentima.

Kod mene The Boys 4K HDR, za razliku od Netflix a ovi ne ograničavaju licencama za hardver

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno