Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
The Last Kingdom - po meni vrhunska serija. Gluma odlicna, pogotovo u 3. sezoni, top.
Covek koji glumi Alfreda je pokidao ulogu. Ne znam da li je istorijski tacna, po nekim negativnim utiscima bih rekao da nije, ali to nije nesto sto mi smeta.
GoT-9.5/10 za seriju, 1/10 za osmu sezonu. Citao sam i knjige, tacno se vidi drastican pad kvaliteta kad snimaju bez knjiga da ih vode.

Obavezna pravila postovanja:
- krace ocenjivanje serije, moze brojcano, moze u par kracih recenica a naravno moze i kombinovano oba, ako neko zeli da docara zbog cega takva i takva ocena;
- bez ikakve siroke diskusije o seriji, dakle, moze jedan ili eventualno 2 odgovora na neciji post i neka se zavrsi na tome, sve ostalo se brise ili eventualno kaznjava od strane moderatora;
- ukoliko zelite da podelite neku bitnu informaciju, a u pitanju je nesto sto ne bi trebali da vide oni koji nisu gledali konkretnu seriju, koristite SPOILER tag!

Osećam potrebu da ovo podelim s vama.

Posle "Bron" i 'Forbrydelsen", koje su mi zaista vrhunske počeo sam po ovdašnjoj preporuci i "Trapped", islandski seriju.

Znači postao sam pravi ljubitelj Skandi ili Nordic noara.

Atmosfera podseća na Fortitude.
Početak obećava.

Sent from my Note 4 using Tapatalk

Kome se svidela Missing nek gleda spin off Baptiste, isto je vrhunski 🙂

Posle "Bron" i 'Forbrydelsen", koje su mi zaista vrhunske počeo sam po ovdašnjoj preporuci i "Trapped", islandski seriju.

Znači postao sam pravi ljubitelj Skandi ili Nordic noara.

Atmosfera podseća na Fortitude.
Početak obećava.

Sent from my Note 4 using Tapatalk

Da nema slučajno knjiga po kojoj su serije rađena?

Zar nema ponedeljkom da se gleda Chernobyl 🙁

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Evo dok čekaš černobil pogledaj ovog lika, obilazi ljude koji žive u "exkluzivnoj" zoni.

i mene čudi da nema ponedeljkom nova epizoda, ne znam kojim danom izlazi Černobil?

EDIT: Videh tek sad, da je napisao kolega već da je utorkom, sorry previd.

Poslednja izmena:
Pojavio se dokumentarac na HBO GO ili sam ga ja tek sad video: Game of Thrones: The Last Watch

https://m.imdb.com/title/tt10090796/
Upravo je bio na HBO kanalu, nisam gledao od pocetka baš. Svakako se u njemu videlo da je i statistima i režiserima i glavnim glumcima stalo do serije, e sad zašto je je scenario bio takav kakav nije do njih ali drago mi je da sam odgledao seriju, ne smatram to protraćenim vremenom.

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Černobilj četvrta epizoda 10/10. Nisam trepnuo sat vremena koliko traje epizoda.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Do malopre je ta ocena i bila za tu epizodu, pade sada na 9.8 😀... Mali off, izvinjavam se, može li se gledati offline na HBO GO app? Mrzi me da čekam dok ne dođem kući a u prevozu bih taman odgledao.

Trebalo bi da može.

Pa da je keširam nekako dok sam na wi-fi-u.

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Neće da može offline, netflix je to mogao ne znam za sad (ne sve serije ako se dobro sećam) ali HBO GO nije imao tu opciju otkad ga imam

Poslato sa LLD-L31 uz pomoć Tapatoka

Upravo je bio na HBO kanalu, nisam gledao od pocetka baš. Svakako se u njemu videlo da je i statistima i režiserima i glavnim glumcima stalo do serije, e sad zašto je je scenario bio takav kakav nije do njih ali drago mi je da sam odgledao seriju, ne smatram to protraćenim vremenom.

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Imas kod ovog lika analizu zasto se desilo to sto se desilo sa GOT-om, HBO je dao novac ovim retosima od sezone 6 da naprave jos 5 sezona, retosi su poceli da rade na Star Warsu i obmanuli ljude u HBO da sve mogu da spakuju vrlo brzo, to vrlo brzo smo videli kad su od seste sezone poceli teleporti po celom Westeruosu.

https://www.youtube.com/channel/UCvrd6VtgWF7CwaZH1S0N-Qg/videos

Do malopre je ta ocena i bila za tu epizodu, pade sada na 9.8 😀... Mali off, izvinjavam se, može li se gledati offline na HBO GO app? Mrzi me da čekam dok ne dođem kući a u prevozu bih taman odgledao.
Kako mozes da skrnavis ovakvu seriju gledanjem u prevozu 😀 kada se vozim prevozom cesto ne mogu ni da se javim na telefon od krkljanca 😀

Ništa mi nije sveto [emoji23] dobre sluške sa dobrom izolacijom [emoji16]

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Ko prati više serija, a to smo svi, preporučujem odličnu app Twee za praćenje serija...ima dobar widget koji sam stavio na poseban ekran i svakog dana se popunjava epizodama koje idu tog dana...

Černobilj četvrta epizoda 10/10. Nisam trepnuo sat vremena koliko traje epizoda.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Meni osetno slabija od (perfektne) prve tri.
sat vremena o kerovima i po dva minuta o udovici vatrogasca i (o jednom od najjezivijih događaja) ručnom bacanju radioaktivnog šuta sa krova reaktora

@Altru: Ja za tu namenu već godinama koristim: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tvshowfavs

I radim 2-way sync aa Trakt.tv profilom. Kako sam počeo da koristim Plex (i Trakt.tv scrobble plugin) app mi manje-više služi samo za notifikacije šta je emitovano a "mark as watched" na Trakt-u odradi Plex. Pa periodično odradim sync u smeru Trakt >>> Tv Show Favs app.

Ko je odgledao Gomoru 4 sezonu pitanje: jel raste tempo sezoni kasnije ili ne?
Odgledao sam tri epizode jedva.
Sporo do zla boga

Posto se vecina "godisnjih" serija otprilike zavrsila ili upravo zavrsava, sta vredi od letnjih limunada ovde godine?
Pretpostavljam da ce AmaPriVi izbaciti Expanse... Luci je vec zavrsen, a ostale limunade su uglavnom ukinute 🙁

U nedostatku neceg novog sem Chernobyl-a, ja gledam Mućke, O2 pusta ali pored reklama treba biti lud pa tamo gledati. Nesto mi se ne krece sa nekom novom, mozda Happy! nastavim zadnju sezonu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno