Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Druga sezona True Detective je žrtva prve sezone, jer nije isti tip a ljudi su željeli nešto kao u prvoj sezoni. Inače je druga sezona sasvim dobra.
Raduje me to što kažete za treću sezonu, samo da ostane tako do kraja.
Ja sigurno neću gledati dok ne izađu sve epizode, ne volim da cijedim po jednu epizodu svakih sedam dana, posebno ako je dobra serija.

Inače iz ovog L.A. kvarteta čitao sam samo Poverljivo iz LA, kakve su ostale tri? Ako je neko uopšte čitao 🙂
Poverljivo iz LA je filmčina, ali knjiga naravno ima više sadržaja.

Prica ce verovatno biti bolja (za sadda jeste) ali ne moze kao sezona biti bolja, jednostavno one izjave Mekonahija su priceless, zbog toga se prica o toj sezoni, ne zbog genericke serial killer price..
You dont say [emoji16]

Verujem da ce i Purple Hayes imati svoje momente...

@Vader Crna Dalija je odlicna, koliko se secam za dan dva sam procitao a inace sam uzasno spor čitač.

Poslednja izmena:
Punisher 2. sezona. Razvučeno i dosadno.

Na osmoj sam epizodi, jeeeeedva sam se iskontrolisao da ne bude shift+delete, već par puta, al' ne znam da li ću sledeći uspeti.[emoji849]
Ne da su imali potencijala za sjajnu seriju, a oni ga uprskaše..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ako pricate o Punisheru, od e10-12 je nesto bolje ali zavrsnica (e13) je vrlo losa. Bukvalno napravise emo Punishera...

Prava steta jer je Bernthal odradio domaci i na trenutke ova druga sezona zaista zablista, e1-5 i e10-12 su dobre dok je ostatak za bacanje pegle...

Mogli su komotno da spakuju 4-5 epizode u 2, 3 maksimalno, svedu te emo/drama delove na minimum (i celu seriju na 10ak epizoda) i verovatno bi ispalo mnogo bolje...

Sve Marvel serije u Netflix produkciji imaju dva paralelna plota (glavni + sporedni) koji se medjusobno ukrstaju i razrese na kraju, a kod Punishera je to delovalo vrlo slabo, bukvalno kao da su oba sporedna i bas je davilo seriju tokom cele sezone. Sto opet pokazuje da nisu znali sta da urade u 2. sezoni i da je nedostajao ubedljiviji negativac, tj bolji glavni zaplet (koji kao da nije ni postojao).

6/10 od mene ( "na misice", ali ne bih preporucio)

Druga sezona True Detective je žrtva prve sezone, jer nije isti tip a ljudi su željeli nešto kao u prvoj sezoni. Inače je druga sezona sasvim dobra.
Raduje me to što kažete za treću sezonu, samo da ostane tako do kraja.
Ja sigurno neću gledati dok ne izađu sve epizode, ne volim da cijedim po jednu epizodu svakih sedam dana, posebno ako je dobra serija.

Inače iz ovog L.A. kvarteta čitao sam samo Poverljivo iz LA, kakve su ostale tri? Ako je neko uopšte čitao 🙂
Poverljivo iz LA je filmčina, ali knjiga naravno ima više sadržaja.

Šta god da je, TD prva sezona je bila apsolutno fantastična, kada sam pustio drugu sezonu, hteo sam peglu da bacim posle druge, treće epizode od smora i dosade, i pao je instant delete... Ne pamtim kada je nastavak nečega bio toliko lošiji od prvog dela.
Čekam celu treću sezonu da se završi, pa da je kompletno skinem i uživam 🙂

Panišer, sezona 2, lagano su mogli par epizoda, paćeničkih, da izbace, a kraj manje da zbrzaju. Upropastiše dobru ideju, glupom realizacijom. 7/10
Nightflyers, nije loše, može da se pogleda. 7/10

Šta god da je, TD prva sezona je bila apsolutno fantastična, kada sam pustio drugu sezonu, hteo sam peglu da bacim posle druge, treće epizode od smora i dosade, i pao je instant delete... Ne pamtim kada je nastavak nečega bio toliko lošiji od prvog dela.
Čekam celu treću sezonu da se završi, pa da je kompletno skinem i uživam 🙂
Upravo tako, apsolutno ništa ne bih dodao.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

S tim sto nije u pitanju nastavak. Serija je antologijska - svaka sezona za sebe.

Punisher sezona 2 dumreš od smora, bar zaključno sa 10. epizodom, dokle sam stigao. Udaviše sa filozoforanjem, što reče Radovan "te ovako ćemo, drugovi, te onako ćemo". Hteli od Punishera da naprave neku tešku umnu dramu. Bernthal je dobar, ali i on nekad smara kad krene da grokće i mumla ko gorila u napadu panike. Isteraću do kraja, ali za sada mi je najbolji deo serije što saznadoh za pesmu Woods od White Buffalo.

Dakle, da preskocim onda The Punisher-a drugu sezonu? Vidim da se mnogima ne svidja.

odgledao sam punishera, nije uopšte loš ili su meni kriterijumi opali. trebalo je skratiti definitivno i negativci su mlaki

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Pa kriterijum je i problem, ja sad bindzujem The Sopranos 😀

Ja bih se slozio da je 2. sezona malo razvodnjena...

Ono sto je i dalje WOW u Daredevil / Punisher serijalima su scene borbe. Neka me neko ispravi, ali ja ne znam da je igde uradjeno bolje.
Mozda malo preteruju sa time koliko Punisher moze da "primi", ali to ne menja cinjenicu da su same scene odlicno isplanirane i izvedene...

Daredevil ona scena kad ide po klinca je epic. Monitor ili kalorifer sta vec mi je omiljeno weapon 😀

Sve pohvale za seriju Uspeh.Koliko je ova serija miljama daleko od Ubica mog oca.HBO je jos jednom pokazao ko je glavni igrac u produkciji dobrih serija .

Odustao od Uspjeha... mozda nije lose za prvi put, ali scenario je najslabiji deo ove serije i tesko je gledati koliko su uspeli *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*skih gresaka da naprave. Sreca pa je dinamika serije dobra pa to nekako ide sve i ne stignes da razmisljas, inace je suplja do bola. Svetla tacka Uliks i ona mala, ostalo onako dosta mlako

Zato je serija "Besa" objasnila neke stvari za sada jer jos nije gotova prva sezona.

Mnogi kažu da je Besa i više nego dobra. Jedva čekam da završi pa da je gledam.

Besa je odlična, Uspjeh je odličan prve dvije epizode, dešavanja u trećoj epizodi i sveukupno od tada je no comment, tačnije sprdnja.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

Mid90s

Tematika za mene, ali nije film samo o tome, imao sam prevelika ocekivanja ali je skroz dobar..

Odgledao panisera...prvih 5-6 epizoda drze paznju, posle krece smor do 10te epizode...krece sporo, mada brzo se zahuhtava, a poslednje 3 epizode su pune akcije.. 😀
Za Panisera nisu mogli boljeg glumca da nadju, ona devojka mi je bila neuverljiva na pocetu, posle se malo popravila, lik onog svestenika je super, dobrog su glumca nasli za njega...sve u svemu, da je malo kraci, bilo bi super, ovako je ipak neka ocena 7/10... 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno