Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moguće, ali po oceni i komentarima izgleda da je krš. Ne bih da kvarim sećanje na film [emoji6]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Koliko je Marvel fejlovao sa Iron Fist-om... Ne samo da nema akcije i borbe izgledaju bledo u poredjenju sa ostalim serijama, nego su jos i od glavnog heroja napravili naivnog *****a koji nista ne moze da skapira 🙁

Jedini likovi koji su mi su se svideli su Madam Gao, Claire (koji su bili i u drugim serijama) i Ward koji je mogao da bude jos bolji da su dali liku da se razvije. Ostalo je raspad...

Poslednja izmena:
Ima li najava dw ce neko Zagora da ekranizuje?

Nema šanse, realno. U pitanju je čist profit a Bonelli van Italije, Turske i exYu uopšte nije ni poznat.

Pored pomenutog Zagora postoji i Teks i Komandant Mark

Ali ovo sve treba da ide u temu o filmovima 🙂

Kad smo već kod ove teme malo ljudi zna da postoji parodija na Leonijeve špageti vesterne

Odgledao prvu sezonu True Detective, vrhunska! Gluma 10/10, priča isto.

Drugu sezonu ni ne nameravam da gledam pošto čitam da je katastrofa u odnosu na prvu?

Obvezatno gledaj 🙂

Potpuno je drugačija, i recimo da je 8/10, i svakako je vredi gledati, iako nije kao prva.

Završio Narcos. Prve dve sezone perfektne, 9/10. Jedva čekam 3.sezonu. Sada tražim šta drugo da gledam. Jel ima nekih preporuka? Šta je popularno trenutno, da bude neki krimi, akcija, nešto napeto?

Ja zadnja 3 meseca jedino što gledam to su Očajne domaćice i trenutno sam na 5 sezoni,i kidam se od smeha,ova sezona mi je jedna od jačih (Gaby i Bree su mi jedne od jačih likova u seriji,odlične glumice :d ),novih comedy serija koliko vidim uopšte i nema. I baš kasne sa Better Cal Saul,pa prošle god su krenuli još u februaru sa serijom,a sad vidim da kreću tek 10 aprila.Ja sam i zaboravio šta se sve izdešavalo-

Imao sam priliku da upoznam "Bree" Marciu i mom razocarenju nije bilo kraja 😀 Prosto je nevjerovatno koliko zapravo lose izgleda uzivo... U tom momentu sam bio negdje na sredini cetvrte sezone i poslije nisam vise gledao :d

OT: Cekam naredne sezone sledecih serija i to me ubija :

Mr Robot
Westworld
X-Files
The Strain
Taboo
Stranger Things

Billions prvih par epizoda deluju obećavajuce. Drugačija od drugih.Nastavljam bindzovanje ☺️

Sent from my D6603 using Tapatalk

OT: Cekam naredne sezone sledecih serija i to me ubija :

Mr Robot
Westworld
X-Files
The Strain
Taboo
Stranger Things

Sta bice jos X-filesa? Ja kao najveci (doskorasnji) fan serije nisam mogao da pretrpim posle one 'saljive' epizode i tu sam batalio.. Katastrofa.

Mr. Robot takodje nisam video nigde da će biti 3. Sezone.

Sleepy Hollow je nesto poput Supernatural fora ali drugačija, natprirodne pojave, zlodusi i borba protiv njih. Prve 3 sezone solidne, ova zadnja djene djene

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Sta bice jos X-filesa? Ja kao najveci (doskorasnji) fan serije nisam mogao da pretrpim posle one 'saljive' epizode i tu sam batalio.. Katastrofa.

Ta saljiva epizoda je ubedljivo najbolja stvar u poslednjoj sezoni, ostalo je da iskopas oci.

Lako mi je da iskuliram nesto sto se emituje (Walking Dead) ali mislim da bi potpisao peticiju da prestanu sa snimanjem X-Files. Nije ljudski to sto rade.

Kakva je 9ta epizoda the expense ? 🙂

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Dobra ali losija od prethodne i vecine epizoda druge sezone.

Arrow odlična epizoda,uzivanje je bilo gledati je.

Flash kao što već neko reče,hoću svojih 45 min nazad,strašno koliko je loša epizoda.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Slazem se 100%, proslu sezonu Arrow-a zaboravim radnju izmedju epizoda, dok sad jedva cekam narednu epizodu.
The 100 nikad bolji, pogodili su u sami centar onoga sto volim da gledam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno