NightCrawler
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 1,025
E to bi bilo ekstra samo jos i da se to odradi valjano i kako dolikuje takvoj legendi.Ima li najava dw ce neko Zagora da ekranizuje?
Turci su ekranizovali Zagora, davno još.Ima li najava dw ce neko Zagora da ekranizuje?
Ima li najava dw ce neko Zagora da ekranizuje?
Završio Narcos. Prve dve sezone perfektne, 9/10. Jedva čekam 3.sezonu. Sada tražim šta drugo da gledam. Jel ima nekih preporuka? Šta je popularno trenutno, da bude neki krimi, akcija, nešto napeto?
Ja zadnja 3 meseca jedino što gledam to su Očajne domaćice i trenutno sam na 5 sezoni,i kidam se od smeha,ova sezona mi je jedna od jačih (Gaby i Bree su mi jedne od jačih likova u seriji,odlične glumice :d ),novih comedy serija koliko vidim uopšte i nema. I baš kasne sa Better Cal Saul,pa prošle god su krenuli još u februaru sa serijom,a sad vidim da kreću tek 10 aprila.Ja sam i zaboravio šta se sve izdešavalo-
Imao sam priliku da upoznam "Bree" Marciu i mom razocarenju nije bilo kraja 😀 Prosto je nevjerovatno koliko zapravo lose izgleda uzivo...
Billions prvih par epizoda deluju obećavajuce. Drugačija od drugih.Nastavljam bindzovanje ☺️
Sent from my D6603 using Tapatalk
OT: Cekam naredne sezone sledecih serija i to me ubija :
Mr Robot
Westworld
X-Files
The Strain
Taboo
Stranger Things
Sta bice jos X-filesa? Ja kao najveci (doskorasnji) fan serije nisam mogao da pretrpim posle one 'saljive' epizode i tu sam batalio.. Katastrofa.
Gej-lezbo ljubavna drama?Slazem se 100%, proslu sezonu Arrow-a zaboravim radnju izmedju epizoda, dok sad jedva cekam narednu epizodu.
The 100 nikad bolji, pogodili su u sami centar onoga sto volim da gledam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari