Arcane mi se nije svideo,sto rece za tinejdzere. Cyber 3+ do 4/5Cyberpunk je dobar-dobar, ili Arcane-lozenje za tinejdzere dobar?
Ubada serija sve ključne teme tog žanra. Možda i bolje od same igre, za neke stvari. Poprilično surova, btw. Iako ne gotivim toliko tip animacije (Arcane je tu nesumnjivo bolji), priča mi se ovde više svidela.Cyberpunk je dobar-dobar, ili Arcane-lozenje za tinejdzere dobar?
Pogledah par epizoda na preskoke i nije mi se svideo crtez, tako da sam je batalio.Cyberpunk, pocinje malo sporije, ali odlicna serija, preporuka, ko je voleo neuromancera i count zero.
Ja sam gledao japanski dub sa engleskim titlovima. Nisam ni probao cro titlove poucen losim iskustvima.
Da, ni ja nisam fan crteza, ali mi je prica odrzala paznju.Pogledah par epizoda na preskoke i nije mi se svideo crtez, tako da sam je batalio.
Sto naravno ne treba da bude demoralisuce za ostale da je pogledaju.
HOD mora da preskace godine, ako su vec krenuli tim putem. Ne branim seriju, jer je nje-sra.. ali krenuli su od Velikog Veca, pa mala Renira, pa vladavina Viserisa i tek posle pocinje glavni dogadjaj koji se obradjuje, a to je Ples. Ne znam samo dal je bas bilo neophodno da neke glumce zamene, a neke da ostave.Koliko HoD preskače godine , decenije čak, toliko imam utisak da RoP obrađuje dešavanja iz minuta u minut
Bez obzira na pozitivne i negativne kritike i dalje se gledaju obe serije, izgleda zbog stare slave HoDa i LotR, barem sudeći po komentarima, na kraju ćemo saznati dal smo bacili par desetina sati svog života uzalud ili ne.
Ima li prevod za drugu sezonu?The Capture.... S02... vrlo, vrlo dobra. Bolja od prve sezone. Preporuka.
Pogledaj 11/22/63 od Stephen KingMoze li neka preporuka za mindf**k seriju, kao sto su Dark i The Leftovers? Nesto da drzi paznju. Probao sinoc Mad men, vidi se da je top, ali mi nekako u ovo doba godine ne lezi taj zanr
Hvala.
Meni nije bila loša From, jeste neka vrsta timetravelinga i timewarpova, ali dosta drugačija od dve pomenute...Moze li neka preporuka za mindf**k seriju, kao sto su Dark i The Leftovers? Nesto da drzi paznju. Probao sinoc Mad men, vidi se da je top, ali mi nekako u ovo doba godine ne lezi taj zanr
Hvala.
Cyberpunk je dobar-dobar, ili Arcane-lozenje za tinejdzere dobar?