banexbanex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2012
- Poena
- 305
Ne razumem
Pa pišeš da je ocena sa Imdb relevantna i dobar pokazatelj kvaliteta filma/serije, pa ti šaljem sliku sa Imdb gde su Kursadžije ocenjene sa 8,4 (bilo 9,5 do nedavno)...Ne razumem
Pretpostavljam da je ovo iz perspektive onih iz podmornice koji su spominjani u Into The Night.Na Netflixu sam pogledao Yakomuz 245, ko je gledao into the night, neka pogleda i ovu, iako je stepenicu ispod, ali se radnje prepalicu i direktno su povezane. mislim da će se u 3 sezoni sa into the night spojiti. Isti je univerzum.
Tako je.... Sve je povezanoPretpostavljam da je ovo iz perspektive onih iz podmornice koji su spominjani u Into The Night.
E01 je OK da te uvede u pricu, E02 do 04 su za zaborav. E05 je popravila utisak i sad i E06. I cini mi se da se zalece i radnja i sama serija.Kakva je ova nova HALO serij,vredi li je gledati????
Ja se odusevio sa prvom epizodom. Posle toga blago smaranje.Kakva je ova nova HALO serij,vredi li je gledati????
Pre će biti da 5. epizoda ima veći budžet. Prva sezona je oko 90mil. Ali džaba im pare kad nema ko da napiše nešto da valja.Znači potrošili su tipa 70% budžeta na tu pilot epizodu?![]()
![]()
Expanse je malo specifična sci fi serija. Ako očekuješ neku akciju i pucačinu nećeš se oduševiti, više je space opera kako je već zovu. Radnja je prilično zamršena za početnike, verovatno bi knjige mnogo toga objasnile.da li vredi gledati
The Expanse
za ove koji uopste nisu gledali...? 6 sezona ima huh
Započeo sam mali milion serija, i sve se nekako zguralo u ovih par meseci. Tu su Euphoria, The Flash, Better Call Saul, ova nova Obi Wan Kenobi, Stranger Things, Elite, TWD, Fear TWD, The Last Kingdom, GoT Targariyeni.. Juče sam završio Legends of Tomorrow, još jedna serija iz DC univerzuma na koju je stavljen katanac, iskreno se nadam da će se isto desiti i Flešu.
Elem gledaću da se što pre otarasim svih ovih serija i krenem nešto starije. Imam želje za nečim poput Supernatural-a, Stargejt serijala, za dugom kvalitetnom serijom sporijeg tempa ako me kontate. Imam na umu Lost, ili nešto iz Star Trek franšize?
Koja je to serija GoT Targariyeni?!Započeo sam mali milion serija, i sve se nekako zguralo u ovih par meseci. Tu su Euphoria, The Flash, Better Call Saul, ova nova Obi Wan Kenobi, Stranger Things, Elite, TWD, Fear TWD, The Last Kingdom, GoT Targariyeni.. Juče sam završio Legends of Tomorrow, još jedna serija iz DC univerzuma na koju je stavljen katanac, iskreno se nadam da će se isto desiti i Flešu.
Elem gledaću da se što pre otarasim svih ovih serija i krenem nešto starije. Imam želje za nečim poput Supernatural-a, Stargejt serijala, za dugom kvalitetnom serijom sporijeg tempa ako me kontate. Imam na umu Lost, ili nešto iz Star Trek franšize?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari