Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala svima na predlozima, verovatno cu poceti da gledam Power. Postoji li nesto slicno seriji The Leftovers i Dark? Taj neki fazon...

Odgledao i prvu sezonu Netflix anime Beastars, i iskreno, prijatno sam iznenađen.
Radnja se dešava na koledžu, gde protagonisti - likovi iz basne - uče da poštuju i izgrađuju društvo koje počiva na krhkom poverenju između životinja biljojeda i mesoždera, gde su njihova ponašanja konstantna borba između divljeg (animalnog) i civilizovanog ponašanja.

I, koliko životinja je iz LGBT skupine? :) I da li propoveda kao npr Sense 8?

Hvala svima na predlozima, verovatno cu poceti da gledam Power. Postoji li nesto slicno seriji The Leftovers i Dark? Taj neki fazon...
power gledaj ali da znas da se prica nastavlja u vidu nekoliko novih serija... prva od njih je https://www.imdb.com/title/tt10732104/?ref_=tt_sims_tt_i_1
a treba da uslede i https://www.imdb.com/title/tt11761194/?ref_=tt_sims_tt_i_5 i https://www.imdb.com/title/tt11761176/?ref_=tt_sims_tt_i_7(deluje da ce biti sledeca u redu)

Deluje interesantno. Jos samo da nadjem hdtv snimak ili web-dl prevode 🤣

imas na zamundi ili 1337x ..bs player ce sam da nadje ...a mozes i da instaliras stremio pa direkt da gledas ..

Jel moze taj Stremio na WebOS ili sbb-ov Eon box?
trebalo bi da moze...na box..ja sam instalirao na android tv i na mi stick....samo je potrebno kada pokrenes udjes u addons i instaliras da bi imao sve serije filmove ..prosto je jer su imena uglavnom torent sajtovi ..piratebay,rarbg i sl ,pa i za prevod opensubtitles i sl i moze da se gleda od 4k do losijih kvaliteta

Za Pereval Dyatlova imate na redditu diskusiju o podnapisima.

^

kod "brace" rusa u biblioteci ima komplet serija 8ep 12.9gb a kao sto jaksa rece reddit/opensubtitles za prevode (linkovao sam opensub)

Poslednja izmena:

Gotivna zombi serija, dosta slicna 28 days later. Prva sezona sasvim ok, nije dosadna, nema nekog patetisanja, rokanje svih 8 epizoda a ni likovi nisu "dugotrajni". Ima naravno glupavih momenata i komicno/nerealnih stvari ali to je da poboljsa tresina efekat koje zombi zanr mora da ima. Tipa korejka koja ne razume engl i parla na svom jeziku i njoj se obracaju na engl ali se svi kapiraju savrseno, lik koji celu sezonu samo trci, bezi od zombija i ne radi bas nista a opet je nekako kul :ROFLMAO:
TWD ekipa bi ovde prezivela 4-5 epizode :)

@shamanNS
I ja bih u 4k 10bit hdr-u, ali ako ga nema na zapadnom trzistu a hteo bi da odgledas koje su alternative?

Vise preferiram eng titlove i og audio source...
Sa nasim prevodima nikako ne mogu da gledam

@Uriel
Ovo bas deluje kao thrash tier zombie zanr i za okorele fanove istog...
Ako je za preporuku upustio bih se u avanturu, if not, neomascen dudov kolac za tebe... :p

• Like
Reagovanja: M J
Yep, sada sam premotavao bas... 1920x800 je, na ivici je gledljivog...
Izgleda da su hteli da postignu vajb 60tih, kao u NF-ovoj seriji The Serpet...
I tamo mi se isto taj grain nije svideo ali je encode dosta bolji. pa je i krajnji rezultat uspesniji

Vise preferiram eng titlove i og audio source...
Sa nasim prevodima nikako ne mogu da gledam

@Uriel
Ovo bas deluje kao thrash tier zombie zanr i za okorele fanove istog...
Ako je za preporuku upustio bih se u avanturu, if not, neomascen dudov kolac za tebe... :p
I ja sam svojevremeno odgledao prvu sezonu, i od mene preporuka, jeste trešolik, ali nekako i gredljiv i simpatičan uradak.
Nisam ni znao da je izašla druga sezona, pa je stavljam u my list...

@Yojinbo
Pa i nije bas trashina, ok je produkcija i to...vidim da je zapravo spinoff Z nationa ali tu seriju nisam gledao, nije mi delovalo zanimljivo. Ovde je dobro preneta ta napeta atmosfera, prezivljavanje, ko se bolje snadje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno