Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Kao što već rekoh pre neki dan - lik koji glumi Maximusa mi je jedan od najgorih izbora u istoriji kastinga a nije da je baš mala konkurencija...
Pogledao i film,The gentlemen![]()
Odlična, baš mi je legla. Nisam ni video da je Guy Richie, baš odiše njegovim stilom. Sada moram pogledati i film. Svidja mi se što je lagana, nema negativnih posledica za glavne aktere 😁
Jeste jos bolji - hvala za podsetnik. Odlican je 8.5/10 🙂Film je još bolji.
Sto? Zato sto je Will gay ili jer je scena bila malo cringe? Sta te tu razocaralo?Nikad, ali nikad me ni jedna epizoda nije o'ladila kao 50. min 7. epizode (s05) Stranger Things. Potpuno sam se razocarao.
I jedno i drugo.Sto? Zato sto je Will gay ili jer je scena bila malo cringe? Sta te tu razocaralo?
Uz duzno postovanje prema svima ja sam imao utisak da gledam seriju koja je snimljenja za osobe sa posebnim potrebama. 🙁Jel gledao neko Viteza Sedam Kraljevstva? Utisci?
ST definitivno nije dostigao pik u prvoj sezoni. Ja bih rekao da jeste u trecoj i da je cetvrta sezona vrlo dobra a peta nepotrebnaStranger Things S01
Ne znam šta je presudilo da krenem sa ovom serijom, da li komentari starijih članova, da li hajp sa mreža – ali na kraju sam podlegao tom fenomenu i pomislio da vredi pokušati iz radoznalosti i izgleda da je to bilo to.
Shvatio sam da će ST igrati na kartu nostalgije kod mene i tu je napravljena prva greška. Serija, zapravo, nije o osamdesetima kako sam ja zamišljao, već o fantaziji upakovanoj u estetiku osamdesetih. Ne mogu da kažem da ta estetika nije ostavila utisak na mene. recimo - uvodna muzička tema u čistom Carpenterovom maniru, kao ni klinci koji su mi bili izuzetno simpatični. Vibe tih godina je generalno vrlo dobro uhvaćen, do te mere da mogu reći da se u suštini nije mnogo razlikovao ni od atmosfere kod nas, bez interneta, bez kablovske. Zapravo, veći mi je fenomen kako su ti uticaji bili tako snažni, kada su nam tada bili dostupni gotovo isključivo bioskopski filmovi.
Možda sam taj ST momenat doživeo kroz ET-ja dok se davao u bioskopima, ali ni tada, kao ni sada, nisam bio zaluđen američkom mitologijom super pover moćima i čudovištima. Čak ni Ridlijev Alien nikada nisam gledao sa uživanjem, ili u celosti.
I upravo tu leži razlog zašto bih sa ovom serijom najverovatnije stao posle prve sezone, iako sam već pripremio i drugu. Da li je to puka radoznalost zbog coming-of-age elementa i te njihove transforacije, ili je to Vinonica koja vuče za rukav da nastavim, iako imam utisak da je prva sezona dostigla pik.
Ako ćemo realno, za mene je Dark u ovom domenu potpuni masterpiece, čak i ako se (i ona) do kraja pogubila sama od sebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari