Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

@John Cena
Kakav si hejter 😁 (veći od mene)

p. s. Pogledao sam samo S02E01 i ne žuri mi se nešto da gledam ostatak sezone 😅

The Gentlemen
8/10 gotivim Ricija i taj njegov fazon, serija ima dinamiku, drzi paznju, skroz ok prica, "uvrnuti" englezi i njihov humor...Kaya mi je gotivna glumica....
Vidim sa se snima i The Gentlemen 2.

Vredi ako se ložiš na korporacije i neoliberalizam a životni san ti je da postaneš menaĐer, pa uspeš da se identifikuješ sa likovima u seriji.

Black Rabbit (2025)

U suštini, Black Rabbit je dobra i vrlo gledljiva serija, iako me tiho izdala, ali ne i ozbiljno razočarala. Zaključno sa četvrtom epizodom sve je bilo u nekom bindž uzgonu i ponadao sam se da će konačno pasti magičnih 8/10. Međutim, od tog trenutka serija počinje diskretno da se kruni, upadajući u poznate obrasce, uz povremene povratke na taj početni talas gledljivosti.

Jason Bateman u ulozi Vincea Friedkena je vrhunski, ali mi bio i deo problema. Glumački je sjajan, ali njegova narativna linija previše podseća na Ozark šablon, iako sam odgledao samo prvu sezonu Ozarka i tu stao. Ali delovalo mi je da su pojedine stvari sa njim već viđene. ali treba pohvaliti i drugi deo glumačke postave, počev od Jude Lawa i ostalih. U svakom slučaju serija koja bi trebalo da se pogleda.

Ono što svakako zaslužuje pohvalu jeste vizuelna atmosfera i ambijent Njujorka, ko voli taj grad i njegovu mračniju, prizemniju stranu, ovde će imati u čemu da uživa.
Ova serija je puno bolja od mase drugih koje sam gledao, a koje se kreću u tom rangu 7/10, a opet falilo je nešto malo za više.

Poslednja izmena:
Jel gledao neko Industry? Vredi počinjati?
gledaj billions ako hoces nesto sa istom tematikom
Serija koja tooooliko nema poverenja u kvalitet priče i radnje da u bukvalno svakoj epizodi imaš minimim jednu sex scenu minimum jedne od dve mlade glumice. Malo ređe su gej sex scene 🤣🤣🤣

3. sezona je solidno bolja od prve 2. Nisam siguran da li baaš toliko nemam trenutno ništa drugo da gledam da ću gledati sad season 4 koja je krenula.

Ali da, složio bih se sa opisom daj je Industry loš pokušaj Billions tipa serije samo kao za mlađe generacije. Tj neki pokušaj jurenje Billions, Succession i Euphoria publike istovremeno?

Izvrti zadnjih par strana, pisalo je par ljudi.
Zapravo, mozda cak ima komentara na temi iz 2025.

Ja sam poceo sa zenom da gledam to, ali me da budem iskren i ne privlaci nesto.
Plus mi ovaj klasican Jon Bernthal bahati manir glumljenja nekako ne lezi ovde, ok mi je za Punisher-a ali i za ovo tesko

Nije losa,ja je izbindzovao za jedan dan.

Meni od prve epizode sve nabacano i izvire naiva neka, tačno se vidi Netflix pečat.

Upravo gledam, prilično loše, dosadno i nafilovano nepotrebnim sadržajem (ali to je boljka dosta serija).
Objašnjava zašto sam na telefonu a serija ide u pozadini...

Ocekivao sam da je daleko gora, jeste tematika "uprljana" woke slabim idejama, pre svega klinac koji ostaje bez majke koja je morala krasti hranu mislim u kom veku 30-tom (nije spoiler jer prakticno prvih 2min) bla bla, ali iako su neke likovi gojazni kao i smesni kao mix klingon + jem hader, iako je prica malo vise za mladju populaciju, glumci su generalno ok barem su bolji od onih u discovery, jeste da je dosta toga klise od humora itd, ali dajem joj 6/10 ocenu, takodje gluma je vise prirodna i mozes se povezat sa likovima i pricom

Jeste cudno zvuci jer jako lose prolazi sa ocenama zbog bas woke prikaza nekih likova, ali ti likovi nisu glavni vec sporedni... svakako da je ton malo ozbiljniji mogla bi da bude daleko bolja serija ali sta je tu je
Generalno nekako me je vise uvukla u svet ma kakav bio od Discoveria koji se raspao odma, ili Strange New Worlds koji je jako brzo izgubio ideju (postao nekako dosadan)

Ono sto ne treba zaboraviti ovo je star trek teen drama, i tu kao takva mislim da moze biti ok, ono sa neta terba uzet sa rezervom jer glavni likovi su manje vise ok
  • kapetan ok malo se cudno ponasa (previse slobodna) ali je ona ipak neko ko je manje bitan
  • glavni lik ono klasika decko koji je propatio bla bla sad en znam jel ce kasnije i on biti centar radnje
  • betazoid riba je sexy
  • klingonac koji voli medicinu mozda ce biti ok
  • hologram buca davi ali aj da razumem teen hologram star 7 meseci, nju vidim hejtuju po netu ali je comic relief karakter pa ima smisla
  • jos jedna ne znam sta je, lici da je ozbilja
Niko od njih nije antipatican kao u vecini novih "woke" serija zato cu joj i dati sansu jer ipak je star trek

Svakako osim prvobitne slike oko woke mislim da joj vredi dati sansu, pod uslovom da prica ide ka boljem a ne gorem sto je vec tesko znati nakon 2 ep

Poslednja izmena:
Ja čim sam video poster/omot ove serije, automatski sam je preskocio u glavi.

Za mene kao velikog fana igre, Fallout druga sezona je odlicna, mozda ne toliko iz aspekta kvaliteta price, koja mi je i dalje okej, vec meni licno vise iz aspekta preslikavanja Fallout ekosistema iz igre na platno, meni fenomenalno odradjeno.

Jel se pojavljuje onaj snake oil salesman klosar ?

Fallout za sada mi je bolja prva sezona, nekako mi u drugoj na "silu" guraju stvari iz igre i dalje se gleda pošto sam fan igara.

necu da je spojlujem dok se ne zavrsi sezona, javljam reakcije

Fallout S2 prve 4 ep moze u 1. Peta ep je tek prava. S2 deluje jadnija od prethodne jer "upecali smo publiku sa S1 ajd sad lagano smaramo".
Crnjo brat je jos vise lobotomiran.

Nazad
Vrh Dno