Ocekivao sam da je daleko gora, jeste tematika "uprljana" woke slabim idejama, pre svega klinac koji ostaje bez majke koja je morala krasti hranu mislim u kom veku 30-tom (nije spoiler jer prakticno prvih 2min) bla bla, ali iako su neke likovi gojazni kao i smesni kao mix klingon + jem hader, iako je prica malo vise za mladju populaciju, glumci su generalno ok barem su bolji od onih u discovery, jeste da je dosta toga klise od humora itd, ali dajem joj 6/10 ocenu, takodje gluma je vise prirodna i mozes se povezat sa likovima i pricom
Jeste cudno zvuci jer jako lose prolazi sa ocenama zbog bas woke prikaza nekih likova, ali ti likovi nisu glavni vec sporedni... svakako da je ton malo ozbiljniji mogla bi da bude daleko bolja serija ali sta je tu je
Generalno nekako me je vise uvukla u svet ma kakav bio od Discoveria koji se raspao odma, ili Strange New Worlds koji je jako brzo izgubio ideju (postao nekako dosadan)
Ono sto ne treba zaboraviti ovo je star trek teen drama, i tu kao takva mislim da moze biti ok, ono sa neta terba uzet sa rezervom jer glavni likovi su manje vise ok
- kapetan ok malo se cudno ponasa (previse slobodna) ali je ona ipak neko ko je manje bitan
- glavni lik ono klasika decko koji je propatio bla bla sad en znam jel ce kasnije i on biti centar radnje
- betazoid riba je sexy
- klingonac koji voli medicinu mozda ce biti ok
- hologram buca davi ali aj da razumem teen hologram star 7 meseci, nju vidim hejtuju po netu ali je comic relief karakter pa ima smisla
- jos jedna ne znam sta je, lici da je ozbilja
Niko od njih nije antipatican kao u vecini novih "woke" serija zato cu joj i dati sansu jer ipak je star trek
Svakako osim prvobitne slike oko woke mislim da joj vredi dati sansu, pod uslovom da prica ide ka boljem a ne gorem sto je vec tesko znati nakon 2 ep